Annemieke Vriend

22 maart 1963 – 2 juni 2021

Er zijn 143 berichten achtergelaten voor Annemieke Vriend;

 1. Lieve Annemieke,
  Inmiddels zijn we een paar weken verder en ik kan het nog steeds niet bevatten. Wat een ongelofelijk verlies.
  Maar als ik aan je denk dan kijk ik terug op een fantastische samenwerking van de afgelopen jaren. Wat je ons geleerd hebt is je tomeloze geduld met bewoners, altijd het lijntje van de verbinding open houden en je precieze manier van werken.
  Ook je enthousiasme, je opgewektheid, je humor en je voorbereidingen van een project zijn ons bijzonder bij gebleven. Als afsluiting willen we je dan ook allemaal laten weten dat je een fantastisch persoon bent en een ongelofelijke fijne collega. We gaan je vreselijk missen.
  Liefs Bob

 2. Annemieke, ooit heb ik je gefotografeerd voor een modeblog. Ik was onder de indruk van je uitstraling, wat een mooie , sterke vrouw. Ik wens jouw partner en kinderen heel veel sterkte. Ik weet hoe het is als zij hun moeder en je partner zijn geliefde, moeten missen. Het gemis blijft er altijd. Maar ik weet dat ook de fijne, en leuke herinneringen aan jou hun hele leven zullen blijven, er zullen zijn.

 3. Arno, Luuk, Noud, Juul en uiteraard hele familie. Bericht wel gehoord, maar pas later werd ons duidelijk dat het om Annemieke ging. Geschokt en verdrietig. We kunnen ons niet voorstellen hoe het voor jullie moet zijn. Heel veel sterkte en kracht om jullie verlies een plek te gaan geven. Gecondoleerd en in gedachten bij jullie.

  Ruud en Belinda van der Hulst – Wegewijs
  Ebro

 4. Woorden schieten nog steeds te kort en het lijkt ook nog steeds zo onwerkelijk.
  Was het maar een slechte droom en morgen weer gewoon.
  Wat een verdriet en gemis die nu de prachtige herinneringen overstemmen maar nooit verdringen.

  Lieve Arno, Luuk, Noud en Juul veel liefs en sterkte.

  Kees en Gerda.

 5. beste familie, buren, vrienden/innen en collega’s

  Mijn deelneming aan/voor jullie grote verlies.
  Annemieke heeft een onuitwisbare voetstap achtergelaten. Een communicatie-topper, altijd optimistisch en nooit haar/jullie doelen vergetend. Een mooi, vooruitstrevend, warm kloppend hart voor onze Maatschappij met alles en iedereen erop en eraan. Dank je hiervoor Annemieke Anja Entius

 6. Lieve familie van Annemieke,
  Alleen van Eigen Haard kende ik haar, dus niet persoonlijk. Toch wil van mijn deelneming getuigen.
  Het is onvoorstelbaar verschrikkelijk zoals jullie Annemieke zomaar opeens verloren.
  Ik heb daar geen woorden voor. Ik wens jullie alle kracht om hier mee te leven.

 7. lieve familie,

  wat een heftig gebeuren zeg nu Annemieke er zomaar ineens niet meer is.

  Zo’n noodlottige fietsongeval bracht mij ook weer terug naar 3 jaar geleden toen ik zelf een fietsongeval meemaakte en traumatisch hersenletsel opliep. Maar het abrupt uit het leven gegrepen worden blijft onvoorstelbaar en zoveel heftigtiger.

  Ik wens jullie allen dan ook heel veel licht en kracht toe om dit zware verlies te boven te komen.

  In gedachten ben ik bij jullie.

  Warme groet,
  Astrid van Zelst
  Fermoor 72, 1423 ED Uithoorn

 8. Op een muur in Italië zag ik ooit de spreuk: “Wie voortleeft in het hart van wie achterblijft, sterft nooit.”
  Lieve man, kinderen en iedereen die van Annemieke houdt, ik hoop dat jullie troost putten uit de mooie herinneringen aan haar.
  Zelf heb ik haar, als collega bij Eigen Haard, niet heel goed gekend, maar haar krachtige verschijning en positiviteit vielen ook mij zeker op.
  Heel veel sterkte met dit onbeschrijflijk grote en abrupte verlies.

 9. Ik heb met Annemieke tamelijk veel contact gehad over de renovatie van de Laurierhof.
  Wat erg, wat er is gebeurd.
  Heel veel sterkte voor de nabestaanden.

 10. Lief, praktisch en slim. Ik heb je maar één keer ontmoet ivm het renoveren van mijn appartementencomplex. Toch heb je een diepe indruk op mij gemaakt. Je wordt zeker hèèl èrg gemist. Veel sterkte en condoleances aan de nabestaanden.

 11. Wij zijn geschokt en verdrietig door het overlijden van Annemieke Vriend. Vanaf het begin van ons Verduurzamingsproject was zij aanwezig om namens Eigen Haard het project te begeleiden. We hebben haar niet alleen leren kennen als een betrokken professional, maar waardeerden haar ook als de mens die zij was. Ze was ons bewoners tot steun. We konden bij haar terecht, ze nam onze vragen serieus en dat schiep vertrouwen. Helaas kan zij de voltooiing van het project niet meer meemaken. We wensen Eigen Haard en alle mensen voor wie zij dierbaar was alle sterkte met het verwerken van het verlies. Ook wij zullen haar missen.

  Verduurzamingsgroep Laurierhof

 12. Wat een drama en een droefenis. Wij leven mee met de nabestaanden en wensen hen veel sterkte toe. Het zal moeilijk zijn met die lege plek maar we hopen dat er erg veel mooie herinneringen naar boven komen die een regelmatige glimlach oproepen om het leed een klein beetje te verzachten.

  Namens het bestuur van HBO Argus
  Agnes Johannesma-van Leeuwen

 13. Lieve familie,

  Met ontsteltenis heb ik kennis genomen van het overlijden van Annemieke, jullie moeder en echtgenote. Mijn oprechte medeleven aan jullie en de verdere familie.
  Ik heb Annemieke leren kennen als koorlid bij Passion. We zongen met elkaar bij de alt partij, en deden dit met veel plezier. Annemieke op de achterste rij vanwege haar lengte, ik op de voorste rij. Ze viel mij altijd op door haar mooie stijl van kleden en haar rustige uitstraling. Na een diepere kennismaking bleek dat wij allebei Professional Organizers waren. We hebben daar veel over gesproken en eind 2018 hadden we bijna samen een opdracht bij het Nederlands Philharmonisch Orkest in Amsterdam Oost. We zijn daar samen nog op gesprek geweest. Uiteindelijk kon Annemieke verder in een vaste baan en gaf haar lidmaatschap op bij de NBPO. De opdracht hebben we niet gedaan maar de waardevolle gesprekken en plezier er aan vooraf zal ik niet snel meer vergeten. Onze wegen zijn zich gaan scheiden toen we beiden geen lid meer van het wereldkoor waren. Ik voel intens mee met jullie verdriet. Je wilt niet iemand waar je zo van houdt verliezen. Ik weet hoe het voelt maar kijk om in liefde en ben dankbaar dat we zulk lieve mensen heb mogen kennen. In gedachten zijn ze er altijd bij. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe dit grote verdriet te dragen en te verwerken.

  Lieve groet en sterkte,
  Constance Raterink

 14. Gezin, familie, vrienden en collega’s van woningstichting Eigen Haard gecondoleerd met het immense verlies. Heel veel sterkte toegewenst. Nico van den Ham, huurder van een woning van woningstichting Eigen Haard.

 15. Lieve Arno, Luuk, Noud, Juul en verdere familie en vrienden,

  Wat een afschuwelijk gemis moet dit zijn. Zo plotseling en veel te vroeg uit jullie leven gerukt.
  Het was fijn dat ik maandagmiddag samen met mijn vader afscheid heb kunnen nemen van Annemieke. En wat een mooie foto’s en woorden bij de afscheidsdienst van afgelopen woensdag.

  Net toen we met de nichten weer contact hadden opgebouwd, waarbij we veel herkenning ervaarden, en dit wilden voortzetten, kwam Covid-19 hier tussendoor en werden de afspraken afgezegd. Nu moeten wij opnieuw een nicht missen helaas en zonder Annemieke verdergaan.

  Ik wens jullie heel veel kracht, troost en liefde toe. In gedachten blijft ze bij jullie.

 16. Beste naasten van Annemieke,

  Erg onwerkelijk om te horen. Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toe.

 17. De laatste keer dat ik Annemieke zag was op de ‘reünie’ van de Katwijksche Bouwvereniging. Elkaar even in het kort op de hoogte gebracht van hoe het met ons was. Afgesproken dat we contact met elkaar op zouden nemen om echt bij te praten. Het is er nooit van gekomen en jou overlijdensbericht was shocking. Ik herinner je als een lieve, fijne collega en beetje vriendin. Ook namens Yuri, mijn zoon, die zich jou nog goed herinnert een groet voor jou en de familie.

 18. Wat een enorm gemis. Wat een mooie, energieke vrouw. Veel kennis van haar werk en straalde vaak een bepaalde rust uit. Ik heb veel filmpjes terug gekeken en weer enorm genoten van haar!! Liefs Edwin

 19. Wat een vreselijke droevig nieuws, ben echt met stomheid geslagen. Wat een fijne warme persoonlijkheid , met een enorme passie. Gecondoleerd, sterkte voor de directe familie, vrienden en naasten.
  Ruscha van den Ende
  (collega Eigen Haard en BMC)

 20. Lieve Arno, kinderen, familie en vrienden van Annemieke,
  Het blijft onwerkelijk en bizar dat juist jullie afscheid hebben moeten nemen van Annemieke. Dat hebben jullie prachtig gedaan en wat hebben we een onmetelijk respect voor de kracht en kwetsbaarheid die jullie hierin hebben laten zien. Nu begint het pas echt, wat haat ik dit woord… de verwerking. Wij wensen jullie veel sterkte, tranen maar bovenal mooie herinneringen.
  Liefs, Peter & Linda

 21. Lieve Arno en kinderen
  Gecondoleerd met het overlijden van Annemieke. Ongelofelijk dat we haar nooit meer zien en haar vriendelijk zien zwaaien….
  En altijd op de fiets.
  Ruim 10 jaar zagen we elkaar wekelijks bij de Legmeervogels Al die leuke ouders langs de kant, het voelde als een hechte voetbalfamilie. Hoe vaak werd er niet gezegd dat wij elkaar vaker zagen dan onze echte familie! Annemieke was daar niet wekelijks bij, maar we zagen haar regelmatig als voetbalmoeder. Het voelt of we een ‘ zus ‘ zijn verloren……
  Wat zijn Jules en ik geschrokken toen we de rouwadvertentie in de Meebode zagen staan. Ongeloof en kippenvel. Wat vinden we het vreselijk voor jullie om op deze jonge leeftijd haar al te moeten missen. Het rustpuntje in jullie gezin en een zeer trotse moeder.
  We wensen jullie heel veel sterkte dit grote verlies te verwerken.

 22. Ik heb Annemieke niet écht leren kennen, maar wel zeker de familie Schartman… zoals Arno met trotse en ook kritische woorden tegemoet kon treden was duidelijk een team effortI dit was/is een mooie doorzichtige weergave van het gezin… helder , liefdevol, met respect en ook met heerlijke oprechte zelfkritiek
  Een balans die blijvend is !
  Sterkte namens Fam pauw

 23. Graag wil ik familie, vrienden en naasten van Annemiek condoleren. Ik ben huurder in de Albert Verweylaan en heb haar een paar keer gesproken ivm de renovatie, ook hier thuis. Bijzonder vriendelijk en professioneel en alle aandacht voor mijn opmerkingen. Vreselijk dat haar dit ongeval moest overkomen, geschrokken van de rouwadvertentie in de krant. Alle sterkte en medeleven toegewenst.

 24. Beste Arno,
  Niet te bevatten dat Annemieke zo abrupt uit jullie leven is verdwenen door een ongeluk. Ik wens jou en je kinderen kracht en sterkte toe in deze intens verdrietige periode. Ook namens Carina.

 25. Lieve Arno Noud Luuk en Juul en familie
  We willen jullie heel veel sterkte toe wensen de komende tijd met het dit grote verlies.

  Wat een mooi afscheid.

  Liefs Enrico en Marjanne.

 26. Lieve naasten, familie en vrienden van Annemieke,

  Geen woorden voor…als collega’s zijn wij met stomheid geslagen over deze verdrietige en o zo oneerlijke gebeurtenis dat Annemieke zo plots bij ons, maar vooral bij jullie, is weggerukt. Hoe moeilijk zal dat zijn.

  Ik wens jullie alle kracht toe die nodig is om met dit verdriet om te gaan. Hopelijk putten jullie wat troost uit deze berichten en de wetenschap dat wij haar hier ontzettend gaan missen…

  Alle sterkte en warme groet,
  Marielle

 27. Onze oprechte deelneming met het verlies van Annemieke. Zij was een gedreven vakvrouw en vooral heel lief! Wij hebben heel fijn met haar samengewerkt.

  Namens Elan Wonen,

  Casper de France

 28. Wat een schok toen ik hoorde dat Annemieke was overleden. Zo abrupt. Annemieke heeft maar kort bij Vidomes gewerkt als interimmer, maar dat was een heel prettige samenwerking. Ze was een fijn en innemend persoon.
  Ik wens de nabestaanden veel kracht toe om dit verlies te verwerken.

  Monique Kooij, Vidomes

 29. Beste Arno, Noud en familie,

  Met ontzetting hebben wij het trieste bericht gelezen. Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

  Met vriendelijke groet,
  Het Bestuur van Legmeervogels

 30. Nog steeds onvoorstelbaar wat er vorige week is gebeurd. We werkten af en toe samen bij Eigen Haard. Dan wist ik, met dit project komt het wel goed. Ik wens alle naasten heel veel sterkte met dit grote verlies.

 31. Beste Arno, Noud en overige familie,
  Wat een tragisch en zeer verdrietig bericht hoorden wij vorige week. Niet te bevatten en zo onwerkelijk. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht dit verschrikkelijke verlies te verwerken.
  Met vriendelijke groet,
  Raymond Verschut en Denise Delsink

 32. Ik heb nooit direct samengewerkt met Annemieke maar dat maakt de schok niet minder groot. Wat een vreselijk nieuws was dat, onvoorstelbaar verdrietig voor haar gezin en familie. Ik wil haar gezin en andere familieleden heel veel sterkte wensen om dit verdriet te dragen en om door te kunnen gaan.

 33. Lieve familie en vrienden,

  Nog steeds ongeloof, nee toch niet Annemieke!
  Dat kan niet, ik heb haar onlangs nog gesproken.

  Ik heb altijd heel fijn samen gewerkt met Annemieke, alles projecten in Aalsmeer zijn door haar mooi en soepel verlopen. Annemieke was altijd rustig en zeer behulpzaam.

  Ik ga haar als collega en als mens ontzettend missen.

  Veel sterkte deze tijd.

  Jaron de Groen

 34. Beste familie,

  Wat een gemis… geen woorden.
  Blijf sterk met elkaar en betere tijden komen.

  Echt. Betere tijden komen.

  Veel liefs,
  Guido

 35. Mitchell Verschut

  Onwijs veel sterkte, kracht en liefde om dit verlies te verwerken. Koester de mooie herinneringen aan elkaar.

 36. Lieve familie, vrienden en iedereen die Annemieke heeft gekend. Ik zou willen dat er woorden waren troostender dan ‘gecondoleerd’. Woorden die je drinkt als een sterk bakkie troost wanneer het verdriet als een storm door je heen raast. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  Lieve groet,
  Judith de Visser

 37. Verbijsterd was ik toen het bericht kwam dat Annemieke was verongelukt. Hoe oneerlijk en onbegrijpelijk kan het leven zijn. Annemieke was mijn collega bij Interlink en Eigen Haard. Altijd aardig, vriendelijk, rustig, behulpzaam, slim, verantwoordelijk. Hoe gezellig was het als we weer eens met de Interlink dames naar de sauna gingen. Annemieke je laat een vreselijk groot gat na. Ik wens Arno, de kinderen en de ouders heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

  Warme en lieve groeten Liesbeth Gevers

 38. Beste familie en vrienden van Annemieke,

  Woorden schieten tekort…ik wens jullie heel veel kracht bij het verwerken van dit grote verlies.

 39. Ik heb een aantal keren met Annemieke samengewerkt. Wat een fijne en betrokken collega. Zij zal zeker gemist worden.
  Heel veel sterkte aan haar nabestaanden.

 40. Niet te bevatten wat er is gebeurd. Ik heb een aantal keer met Annemieke mogen samenwerken. Hierbij heb ik haar leren kennen als een vriendelijke, betrokken en professionele collega. We zullen haar missen.

  Ik wil alle nabestaanden heel veel sterkte wensen met het verlies van Annemieke.

 41. In onze samenwerking hebben we Annemieke leren kennen als een enorm bevlogen persoon die stond voor de huurders van Eigen Haard en ging voor maximaal resultaat als het ging om verduurzaming en een betere wereld voor morgen. Haar gedrevenheid werkte inspirerend. Niet te bevatten dat we die fijne samenwerking nu zo abrupt moeten missen. We wensen alle nabestaanden veel sterkte.

 42. Lieve Arno, Luuk, Noud, Juul, schoondochters en familie.
  Gecondoleerd met Annemiek. Verdrietig en verbijsterend.
  Heel veel kracht en sterkte voor iedereen die Annemiek lief heeft.
  Niemand kan zo jong al zijn/haar moeder partner dochter zus vriendin en collega missen.
  Lieve groet Rina

 43. Willemijn Edens

  Lieve familie en vrienden van Annemieke.
  Gecondoleerd met dit onbeschrijfelijke verlies. Ik denk aan jullie en wens jullie alle sterkte en liefde toe vandaag en komende tijd.

 44. Annemieke heb ik zijdelings gekend als contactpersoon van Eigen Haard in diverse projecten. Vanaf dag 1 was er een fijne klik. Annemieke was echt een “mensenmens”. Voor velen een voorbeeld op sociaal gebied. Ik hoop dat dit ook anderen zal inspireren om in haar gedachtegang mee te blijven gaan. Veel sterkte voor een ieder met de verwerking van dit grote verlies. Marco Balm, bewonersbegeleider.

 45. Lieve vrienden en familie van Annemieke, woorden schieten te kort om dit ongelofelijke verlies te beschrijven. Heel veel sterkte. Veel liefs en kracht!

 46. Lieve Noud en familie,

  Wat een vreselijk nieuws hoorden wij donderdag. Maar wat hebben wij een mooie uitvaart gezien. Jullie waren allemaal zo sterk en hebben prachtig gesproken, erg knap!

  Wij denken aan jullie.

  Liefs, de Amsterdammertjes

 47. Lieve Noud, Arno en familie,
  toen we hoorden wat er was gebeurd, konden we het niet geloven. Wat een tragisch ongeluk, wat een verlies.
  We willen jullie veel sterkte wensen bij het verwerken van dit verdriet

  veel liefs Rudi en Mendy

 48. Lieve Arno, Luuk, Nathaly, Noud, Kristel en Juul.
  Wat een bijzondere vrouw en moeder was Annemieke, na het luisteren van alle prachtige verhalen van haar broers, Arno, de collega, Luuk, Noud en Juul en de hartsvriendin.
  En dat op zo’n prachtige mooie zonnige dag. Ze blijft bij jullie, daar ben ik ook van overtuigd.
  Heel veel sterkte, Louis Hegeman.

 49. lieve familie, vrienden en bekenden van Annemieke,

  Ik leerde Annemieke kennen tijdens mijn training aan collega’s. Het was al direct voor mij duidelijk dat zij gedreven, betrokken en vol aandacht de training volgde. Haar eindpresentatie was prachtig. En snel daarbij acteerde zij in haar eerste filmpje voor ons project in de Jordaan. Wat was ik trots op haar. We gingen ook samenwerken voor datzelfde project. Allebei aanpakkers, nakomen wat je afspreekt, bewoners blijven verbinden. En dat alles verpakken met humor. We hadden een klik. De dag voor het vreselijke ongeluk spraken we elkaar nog. Over de manier waarop we de eindoplevering van het project aandacht gingen geven. Weer een filmpje, je twijfelde, in alle bescheidenheid. Onze afspraak om er donderdag op terug te komen, ging niet door. Waarom nou jij. Mijn lieve, betrouwbare, vriendelijke collega. Ik ga je vreselijk missen. Maar ik onthoud onze spreuk: Carpe diem!

 50. Lieve Noud en familie,

  Wat een enorm verlies… Wij wensen jullie heel veel sterkte en trootst toe in deze verdrietige periode.

  Tim en Suzanne

 51. Tom Ligthart

  Lieve Noud en familie,

  Gecondoleerd bij dit vreselijke verlies. Heel veel sterkte de komende tijd.

  Liefs,

  Tom Ligthart

 52. Lieve Noud en familie,

  Het is lastig om de juiste woorden te vinden bij z’n groot verlies, maar wat heeft iedereen vandaag prachtig gesproken.

  Veel sterkte toegewenst.

  Hartelijke groet,

  Tim Kuijlenburg

 53. Lieve Noud en Familie,

  Gecondoleerd met dit grote verlies. Wij wensen jullie enorm veel sterkte toe de komende tijd.

  Namens ons en onze families,
  Boris Kreecke & Maxime van Diemen

 54. Ryan Murphy

  Dear Noud and family,

  I am very sorry for your loss. An absolute tragedy.

  Ryan

 55. Heel erg veel sterkte komende tijd met dit verlies.
  We zullen haar bij Eigen Haard ontzettend missen.

 56. Lief gezin van Annemieke, het is onvoorstelbaar dat Annemieke zonder aankondiging er ‘zomaar’ ineens niet meer is.

  In het afgelopen jaar heb ik haar nog maar één keer gezien, even snel want druk aan het werk en we mochten ook niet bij elkaar zitten. Het jaar hiervoor had ik meerdere dagen per week het bureau tegenover Annemieke en Joost. Als we maar vroeg genoeg op kantoor waren, dan hadden we deze fijne rustige plek in het grote kantoor.
  We zaten niet bij elkaar in het team, maar het duurzaam in het leven staan en hoe met een eerlijk verhaal bewoners mee te nemen in het belang van verduurzaming waren twee onderwerpen die we regelmatig deelden. Maar ook ging het over hoe je je kinderen helpt met volwassen worden en we concludeerden samen dat het echt wel goedkomt zolang je maar dicht bij elkaar blijft. Een zware opgave voor jullie nu, want wat een verdriet…

  Heel veel sterkte,
  Alice Min

 57. Geschrokken van het vreselijke bericht waar woorden tekort schieten..
  Als collega vanuit Tsavo heb ik Annemieke via teams leren kennen als een ontzettend aardig, krachtig en energieke vrouw. Gecondoleerd met het verlies en veel sterkte voor de nabestaande. Warme groet, Marjolein

 58. Beste Arno,
  Geen woorden kunnen wij bedenken om jou en je kinderen bij te staan. Afschuwelijk wat jullie is overkomen. Wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte de komende tijd. Janine en Bart

 59. Lieve Arno, Lukk, Nathaly, Nout, Kristel en Juul,

  Ik heb Annemieke leren kennen bij Passion. Ze zong samen met mij bij de alten. Ze blijft in mijn herinnering als een hele lieve, integere en intelligente vrouw.
  Ik wens jullie enorm veel sterkte met dit vreselijke verlies!

  WAT JE IN JE HART BEWAARD RAAK JE NOOIT MEER KWIJT

 60. Lieve Noud & Familie,

  Geschrokken van het vreselijke bericht waar woorden voor tekort schieten..

  Gecondoleerd met het verlies en dat jullie veel kracht mogen halen uit de berichten in deze moeilijke periode!

  Veel liefs,

  Robin Kortstra

 61. Lieve familie,

  Ik heb Annemieke leren kennen bij Interlink. Wij hadden onmiddellijk een klik. Ik woonde in Wognum, de plaats waar ze is geboren. Allebei nuchtere Noord-Hollanders. Samen met Hannie en Jan hebben we het heel leuk gehad. We regelden een 2-daagse privé training in Utrecht waarna we in de stad een onvergetelijke kroegentocht hebben gehouden. De volgende dag waren we niet zo scherp meer maar we hadden enorm veel lol. Annemieke was ook de bindende factor bij ons 2-jaarlijks etentje van ex-interlinkers. Zij zorgde altijd dat er een datum werd gepland voor de volgende keer. Zonder haar hadden we dit nooit zolang volgehouden. We gaan haar vreselijk missen. Ik wens jullie heel veel sterkte met dit enorme verlies. Ik hoop dat het jullie sterkt dat ze zo enorm geliefd was.

 62. Grote schrik en verslagenheid bij de ontvangst van het ongelofelijke bericht. Onwerkelijk. Vanuit onze werkrelatie groeide er meer Arno en sta je dichterbij elkaar. En in het delen van stukjes van elkaars leven vormen zich daar beelden bij. Ook beelden van jouw lieve en sportieve Annemieke. Van jullie gezamenlijke passie voor het fietsen. En juist in een moment van het delen deze passie verlies je elkaar. Hoe oneerlijk is de wereld. En hoe ruw de werkelijkheid…………. Heel veel kracht en sterkte voor jullie de komende tijd in het weer vinden van jullie route.

 63. Wat is het leven soms oneerlijk & hard. Heel veel sterkte gewenst met het verwerken van dit verlies. Houdt de mooie herinneringen in gedachten want zoals ik Annemieke heb gekend heeft ze die zeker achtergelaten. Ik heb haar als een zeer betrokken collega mogen kennen.
  Gecondoleerd en nogmaals heel veel sterkte.

 64. Hoe kort is het geleden dat ik Annemieke leerde kennen bij haar sollicitatiegesprek bij Eigen Haard. Ik heb Annemieke gekend als een prachtig mens, een fijne collega. Wat zal ze gemist worden. Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte. Put kracht uit de herinnering om dit verlies te dragen.

 65. Lieve Annemieke,

  Toen ik op ons intranet het bericht over jou las was ik echt met stomheid geslagen, wat een verdrietig bericht. Ik kende je als collega niet zo goed maar wist wel wie je was. Hier zijn verder geen woorden voor dan Rust zacht lieve Annemieke! Ik wens de familie, vrienden en collega’s heel veel sterkte.

 66. Lieve Arno en kinderen,

  Al een kleine 10 jaar ken ik je nu, en we hebben daarvan zo’n 8,5 jr nauw samen gewerkt. Soms met lastige momenten maar vooral toch mooie momenten, successen, humor, of we analyseerde samen een bepaalde situatie. En natuurlijk spraken we vaak over onze passie voor het fietsen.

  Je was spaarzaam met het delen van privé aangelegenheden, maar met de jaren waren ze er genoeg. Altijd sprak je met trots, over Annemieke en over je kinderen. Over hoe sportief Annemieke was, hoe jullie bepaalde gezinssituaties aanpakte, over jullie vakanties met het hele gezin (op de fiets over de Afsluitdijk), enz.

  En zo werd voor mij Annemieke onlosmakelijk met jouw verbonden. Het verlies nu voelt door deze verbinding heel erg nabij. En dat doet pijn.

  In gedachten ben ik bij jou en je kinderen. En zoek ik naar de woorden om dit verlies te verwoorden en te verlichten. Of is stilte beter. Niets, nee niets kan Annemieke vervangen, in stilte of met woorden. Het is niet te bevatten. Ik wens jou en je kinderen alle mogelijke kracht toe om verder te moeten zonder Annemieke. Niet meer fysiek bij jullie, maar wel én voor altijd met haar in jullie hart.

  Wees sterk en houd elkaar vast!

 67. Lieve Arno, Luuk, Noud en Juul,

  Vanaf dat wij elkaar leerden kennen was jullie band en liefde overduidelijk. Nog steeds geen woorden voor het verschrikkelijke nieuws. Heel veel sterkte met jullie verlies.
  Vaarwel, lieve Annemieke.

  Shirley en Jan

 68. Lieve familie Schartman, Arno,Luuk,Noud en Julia ;Gecondoleerd met het overlijden van Annemieke.Wat erg dat jullie moeder en je vrouw zo’n ongeluk is overkomen. Wat een noodlottig ongeval. Heel onwerkelijk en wat erg voor ieder om haar nu al te moeten missen. Ik wens jullie heel veel kracht,sterkte en liefde samen voor morgen en de toekomst. Een hele lieve zorgzame talentvolle jonge vrouw is jullie moeder en je vrouw altijd geweest. Ik ken Annemieke van de THW tijd en van verschillende uitstapjes samen met ook mijn zus Pauline. We hebben een fijne vriendschap met haar gehad. We gaan haar missen. Haar warmte, openheid, en het delen van de mooie ideeën over huizen vakanties etc. De vakanties met haar gezin o.a. over de Nijl vond ik zo mooi. Wat een fantastische vrouw, wat heeft ze veel achtergelaten, wat heeft ze veel gedaan. We zullen haar gastvrijheid in Andijk,Katwijk en Uithoorn nooit vergeten. Arno maakte heerlijk eten en zo was op bezoek gaan bij haar een feest. Ze genoot van jullie kinderen, van het sporten samen en de kinderen aanmoedigen.
  Dit ook op het feest rondom haar 50 ste verjaardag toen Luuk moest voetballen. In 2013 een weekje Terschelling met Annemieke en mijn zussen gedaan en ja Annemieke was en is en blijft in mijn gedachten een zo fijne vrouw. Opgegroeid in de polder en ja over de boerderij waar ze was opgegroeid vertelde ze en dat was mooi om te horen. Bij de appelbomen. Voor vader en moeder Vriend broers en zus een heel groot gemis, een zo’n betrokken en lieve dochter veel te snel weggerukt is heel erg. Annemieke was ook gelovig en ging tijdens de stages o.a. In Utrecht naar de kerk. Dat vond ik mooi. Lieve familie, heel veel sterkte; Wat was ze jullie graag blijven volgen en wat had ze welverdiend van jullie kunnen genieten; het is helaas niet zo maar ze zal liefde hebben overgebracht naar jullie samen en ik hoop en weet dat jullie elkaar zullen versterken en troost vinden bij elkaar. Liefs Diane Peters

 69. Lieve Annemieke, bedankt voor alles en rust zacht. Veel liefde en licht voor jullie, Arno en Luuk en Noud en Juul, en voor alle anderen die hierdoor geraakt zijn.

 70. Lieve familie en vrienden van Annemieke,

  Vandaag bereikte mij het intens verdrietige bericht dat Annemieke is overleden. Wat een shock. Ik heb met haar samengewerkt bij de gemeente Rotterdam waar zij werkzaam was als woningcoach voor senioren via BMC/Interlink. Ik heb haar leren kennis als een krachtige, lieve, mooie en intelligente vrouw met veel passie voor haar werk. Ik wens jullie veel sterkte en kracht toe met dit grote gemis.

  Nienke Miedema

 71. Annemieke was zijdelings collega van mij bij Interlink. Met respect en bewondering heb ik haar leren kennen. Ze was een baken in haar uitvoering van opdrachtgevers en haar collega’s. In een moment ben je er niet meer. Triest ….

 72. Lieve familie van Annemieke,

  Wat een groot verlies !
  Annemieke en ik zijn jaren collega’s geweest bij Interlink/BMC. We zaten nooit bij dezelfde opdrachtgever, maar we zagen elkaar een aantal keren per jaar bij bijeenkomsten van BMC. En wat ik me altijd zal blijven herinneren is haar lach. Ze had zo’n mooie lach. Net zoals op de foto van haar rouwkaart. Ik hou haar zo in herinnering.
  Ik wens jullie heel veel sterkte om dit grote verlies te dragen en misschien ooit een plaatsje te geven. In gedachten ben ik bij jullie
  Met liefde Tiny Frusch

 73. Ook op wat grotere afstand als niet-directe-collega viel het op… Prachtige verschijning, stralend en wijs. In een informatiefilmpje voor bewoners zag ik haar geduld, professionaliteit en innemendheid pas goed. Dat fijne fietsrondje zal ik nooit meer hetzelfde beleven. En de naam van dat mooie watertje is ineens ongepast. Heel onwerkelijk dit!

  Lieve familie en vrienden, veel steun en troost toegewenst.

 74. Marlies van den Berg

  Gecondoleerd met het verlies van Annemieke, een sportieve, energieke en vriendelijke collega. Ik wens jullie veel sterkte in deze verdrietige tijd en hoop dat de warme herinneringen een beetje troost bieden.
  Marlies van den Berg, collega bij Eigen Haard

 75. Pau Mitjà Gilabert

  Dear Noud and family,

  I’m so sorry to hear of your loss.

  My deepest sympathies to you and your family.

 76. Lieve familie en vrienden van Annemieke,

  Vol ongeloof hoorde ik het bericht aan. Wat een drama voor jullie als gezin en familie.
  De grote leegte die Annemieke achterlaat is bizar, ik hoop dat jullie die stukje bij beetje kunnen vullen met mooie gedachten en herinneringen.

  Heel veel kracht en liefde gewenst met dit absurde verlies.

  Mirjam

 77. Onwerkelijk, onvoorstelbaar, onverdraaglijk, intens en verschrikkelijk. Zo maar een paar van de woorden die bij me opkomen. Maar eigenlijk zijn de juiste woorden niet te vinden.

  Heel veel sterkte lieve Arno, Luuk, Noud en Juul.

 78. Zoals zo vaak belden we aan het einde van de middag nog even met elkaar. We bespraken samen de aanpak in een project en filosofeerden nog wat over dagelijkse dingen. Na het gesprek klapten we beiden onze laptops dicht. Heel onwerkelijk dat Annemieke haar laptop nooit meer zal openen. Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd.

  Wat was ze een lieve behulpzame betrokken collega. Een fijn klankbord. Ik ga haar missen.
  Ik wens jullie heel veel sterkte de komende periode!

 79. Lieve Arno, familie en vrienden,

  Wat een vreselijk bericht, ontzettend veel kracht toegewenst om dit enorme verlies te verwerken. Wat is het leven kwetsbaar. Ik hoop dat er veel troost en steun is aan mooie herinneringen.

  Linda Loogman

 80. Ik condoleer alle naasten en dierbaren van Annemieke. Wat een verschrikkelijk verlies door een ongelukkige val met haar fiets. Heel veel sterkte gewenst.

  Een oud collega van Vidomes

 81. Wat een verschrikkelijk nieuws. Heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies voor alle naasten.

 82. Zo onwerkelijk en verschrikkelijk dat Annemieke er niet meer is. Ik moet steeds aan haar denken. Zo’n lieve collega, altijd behulpzaam, geïnteresseerd, vrolijk en sportief. Wat kan het soms oneerlijk zijn. Ik wens haar man, kinderen, ouders en andere naasten heel veel sterkte met dit grote verlies.

 83. Ongeloof overheerst, woorden schieten altijd te kort.

  Ik wens jullie allen veel sterkte toe om het verlies van Annemieke te proberen een plek te geven.

  Gecondoleerd.

 84. Wybrand Pieksma

  Wat een verschrikkelijk hartverscheurend nieuws. Heel veel sterkte voor partner, kids, familie, vrienden van onze lieve college Annemieke. We zullen haar missen.

 85. Beste Noud, Kris en familie
  Het is onwerkelijk, onbeschrijfelijk en zo oneerlijk.
  Ik wens jullie veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke periode.
  Veel liefs, Agnes

 86. Een bloem verwelkt op het mooist van de bloei, maar wat er achterblijft is de herinnering aan de kleurenpracht.

  Heel veel sterkte en kracht toegewenst!

 87. Lieve vrienden en familie van Annemieke, wat een ongelooflijke en onwerkelijke klap hebben jullie te verwerken gekregen…. Ik kan jullie alleen maar ontzettend veel sterkte wensen nu. Veel liefs!

 88. lieve familie en vrienden, gecondoleerd met het verlies van jullie Annemieke. Wat een schok om dit te horen. Ik wens jullie heel veel sterkte en steun bij elkaar.
  Annemieke en ik deelden samen werk en de liefde voor fietsvakanties. Wij kennen elkaar van Interlink en Corparis en we hebben 2x tegelijkertijd bij dezelfde opdrachtgever gewerkt. Dat was leuk en het schept een band. Daarnaast kwamen wij elkaar tegen in de sauna met de Interlink-saunagroep.
  Ik heb zeer goede herinneringen aan Annemieke. Ik ken haar als een sportieve, integere, intelligente, hulpvaardige, ondernemende en gezellige collega en saunavriendin. Ik ga haar zeker missen.

 89. Achter elke traan
  van verdriet
  schuilt een glimlach
  van herinnering…
  aan zo’n mooi mens, wat een groot verlies!

  Veel sterkte en kracht voor de familie en vrienden van Annemieke

 90. Beste familie, vrienden en collega’s en oud-collega’s van Annemieke,

  Namens iedereen bij Vidomes in Delft gecondoleerd met dit onbeschrijfelijke verlies. Wij hopen dat de herinneringen aan Annemieke jullie ton een ongelofelijke steun zullen zijn.

  Wij denken met ongelofelijk veel plezier aan haar tijd (ongeveer twee jaar geleden) bij de afdeling Sociaal Beheer in Delft terug. Ze werkte ongelofelijk hard, lachte veel en bracht veel positieve energie mee en wist ook goed feedback over te brengen over wat wellicht beter of anders kon.

  Namens alle collega’s van de afdeling Sociaal Beheer in Delft

  Op persoonlijke titel …. ik leerde Annemieke kennen in Deventer tijdens mijn introductie in 1984 bij Nieuw Rollecate THW, toen zij mijn mentor was. Tientallen jaren later nam ik haar tijdelijk aan bij Vdiomes om tot onze eigen verbazing daar achter te komen. De wereld echt een stuk armzaliger nu.

  Jan Wim Franken
  Manager Sociaal Beheer Vidomes Delft

 91. Annemieke,

  Jarenlang waren we collega’s bij Interlink en BMC, totdat je naar Eigen Haard vertrok en ik je daar bij een opdracht opeens weer tegenkwam. Altijd vrolijk en altijd vol belangstelling voor iedereen. En nu dan het besef dat we elkaar nooit meer zullen zien. We zullen je heel erg missen!!!! Rust zacht!

 92. lieve familie en vrienden,

  Heel veel sterkte met dit onverwachte en heftige verlies.

  warme groet, Sophie

 93. Lieve Annemieke,

  Ik kan niet geloven wat er is gebeurd.. het leven kan zo kil en onverwachts zijn.
  Ruim 10 jaar samen Interlink, mijn eerste echt baan. Keek op tegen jouw rustige en zekere houding aan. En nu, allebei weg bij het vertrouwde nest en toch maar bij de corporatie in dienst gegaan. Jij een klein jaar eerder dan ik, november 2020 waagde ik ook de sprong.
  Jammer dat ik je niet meer heb kunnen opzoeken bij EH. Rust zacht lieve collega, ik zal je nooit vergeten!

  liefs Sophie

 94. Hoe onwerkelijk. Wist niet wat ik hoorde. Je bent zo’n warme persoonlijkheid welke als mens en fijne collega gewaardeerd werd. Lief, persoonlijk interesse en gedreven in je werk met gevoel voor de ander. Hoe pijnlijk voor een ieder dat jij weggenomen bent uit ons midden. We zullen je missen maar ook nog lang aan jou terug denken.

  Ik wens je partner en de familie veel sterkte toe.

  Herman

 95. Arno,

  Annemieke was al een vast onderdeel van onze ‘Asito herinnering’ ruim voor we haar voor het eerst ontmoetten tijdens onze RMO-tweedaagse. Je sprak zo vaak, zo liefdevol, en met zoveel humor over haar belangrijke rol in jouw (jullie) gezin dat we al een beeld hadden. De stabiliteit en liefdevolle aandacht was voor ons overduidelijk. Tijdens onze eerste ontmoeting, met alle collega’s en partners was ze de vrouw die we voor ons zagen. Rustig, sterk, bepalend, verstandig, aandacht vol en vol levenskracht.

  Nu we moeten stil staan bij het feit dat Annemieke niet meer onder ons zal zijn is het gemis al zo intens dat het vinden van de juiste woorden onmogelijk is. We zullen het verdriet met tranen en in stilte een plaats moeten geven. En zoals ik je al zei … als je wil kletsen of stil wil zijn … voor jou staat onze deur altijd open. We zullen dan de woorden zoeken, al kletsend of in stilte, en samen de herinnering maken die zo nodig is.

  Arno, heel veel kracht (en de noodzakelijke zwarte humor) om dit intense verlies met je kids, familie en vrienden een plaats te geven.

  Een hele dikke knuffel van Gonny en van mij.

  Charles

 96. Sandra Blesing

  Beste familie,

  Ik wens jullie enorm veel sterkte toe met het verlies van Annemieke. Het is zo verdrietig dat ze er niet meer is. Wat zal het onwerkelijk voor jullie zijn. Vanaf nu zal ze in jullie harten voortleven.

  Annemieke was een collega van mij bij Interlink. Ik herinner me haar als een hele lieve, warme, oprechte vrouw. Een heel mooi mens. Zij zal gemist worden door velen.

 97. Beste familie,

  Via deze weg wil ik jullie condoleren met het enorme verlies. Annemieke heeft mij als collega warm ontvangen bij BMC en met haar heb ik regelmatig kunnen sparren over onze werkzaamheden in de wijk. Als ik aan Annemieke denk zie ik vooral haar brede lach, haar warme uitstraling en haar daadkrachtige blik. We zullen deze kanjer, haar kennis en haar aanwezigheid in deze sector enorm gaan missen. Ik wens jullie allemaal enorm veel sterkte in deze onwerkelijke tijd.

 98. Ongeloof en heel verdrietig het plotseling verlies van Annemieke. Als oud-collega heb ik fijne en warme herinneringen aan haar in de tijd dat ze bij BMC werkte.
  Heel veel sterkte de komende tijd.
  Anne-Catrien Metz

 99. Lieve Arno, lieve ouders en kinderen van Annemieke,
  Niet te bevatten dat Annemieke zo van jullie en ons is weggerukt. Het staat zo haaks op wie zij was, levenslustig, warm, betrokken, vitaal, mooi. Dat was zij al toen wij vroeger collega’s waren en dat is zo gebleven. Het moet onvoorstelbaar moeilijk zijn voor jullie om haar zo abrupt en voor altijd te moeten missen.
  We denken aan Annemieke en aan jullie en wensen jullie de kracht om door te gaan en de herinneringen aan haar te koesteren.

 100. Lieve Arno, Luuk, Noud en Juul en ouders, wat een leegte zal Annemieke achterlaten in haar werk, omgeving, maar zeker in jullie fijne gezin. Arno deelde met trots jullie relatie samen, het ontdekken van jezelf zijn, ouder en partner zijn. Alle “tekortkomingen” van zijn kant en jouw wijsheid en hulp om samen bij elkaar te komen. Het maakte jullie tot fijne en warme partners, ouders, vrienden en collega’s. Annemieke te kennen via Arno was al bijzonder, tot we elkaar ontmoeten op onze ontdekkingsreis. Je was een mooi mens een onwijs lieve moeder en een waanzinnig maatje en zielsverwant voor Arno. Wat gaan ze jou missen. Ik wens jullie heel veel veerkracht en wijsheid de komende tijd met veel liefde en warmte om jullie heen om alle mooie herinneringen te koesteren in jullie hart als een troost in het verlies van haar als partner, moeder en dochter. Een mooi afscheid voor haar en van haar woensdag. Lieve groet Tineke❤️❤️

 101. Dat mooie weggetje langs het Gein is plotsklaps niet zo mooi meer; vanaf nu voor altijd verbonden met het niet te bevatten verlies van Annemieke.

  Heel veel sterkte Arno!

 102. Ik heb Annemieke leren kennen vanuit de Huurdersvereniging Aalsmeer Kudelstaart vanuit diverse SAVE projecten . Er was goede en fijne samenwerking. Je stond open voor al onze vragen en opmerkingen en kon ons zo goed uitleggen waarom soms iets niet kon. Dat was zo duidelijk en fijn. Menselijk contact ging je niet uit de weg! Dank je wel. Sterkte voor de nabestaande. Bea van Doorn Voorzitter HAK

 103. Woorden schieten tekort voor dit tragische nieuws.
  Ik heb Annemieke leren kennen vanuit de huurdersvereniging Uithoorn & De Kwakel als een prettige gesprekspartner bij EigenHaard. Annemieke was heel erg toegankelijk voor iedereen en bovenal positief ingesteld. Kortom, een prettig persoon om mee samen te werken.
  Ook kwamen we elkaar regelmatig tegen bij Plux en soms tijdens een wandeling.
  Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe in deze verdrietige periode en hoop dat de mooie herinneringen de pijn iets verzachten.
  Lieve groet,
  Piet ten Brink, voorzitter Hv HUK.

 104. Wat kregen we een ontzettend triest bericht over onze fijne oud-collega. Gecondoleerd met het verlies en veel sterkte. In gedachte en gebed zijn we bij jullie.

 105. We denken terug aan de fijne jaren waarin Annemieke bij BMC | Interlink heeft gewerkt. Ze was altijd betrokken en had oog en aandacht voor anderen. We denken terug aan een hele fijne collega, maar ook aan haar passie en drive om voor anderen – huurders en opdrachtgevers – van betekenis te zijn. Wij wensen Arno, de kinderen en verdere familie en nabestaanden veel sterkte toe bij het verwerken van dit enorme verlies.

  Louwe Kater
  namens BMC Wonen en woningcorporaties (vh Interlink)

 106. Céline Kusters

  Annemieke was altijd vriendelijk en positief. Ze stond altijd klaar als ik haar hulp nodig had. Een heel mooi mens. Wat onwerkelijk dat ze er ineens niet meer is. Ik ben dankbaar dat ik met haar heb mogen werken.

  Ik wens haar familie en nabestaanden heel veel sterkte!
  Rust zacht, Annemieke.

 107. Ik ga Annemieke missen. Een lieve collega waar ik als secretaresse bij Eigen Haard met haar samenwerkte aan de Save projecten. Enthousiast en hardwerkend maar bovenal een fijne collega. Arno en kinderen. Wat een schok om haar zo plotseling te moeten missen. Heel veel sterkte. In gedachten ben ik bij jullie.

 108. Wat een klap dit onverwachte overlijden van Annemieke. Zo onwerkelijk, zo verdrietig.
  Wat was het fijn dat Annemieke zich ruim twee jaar geleden aan Eigen Haard verbond en wat is het gemis nu groot.
  Ik wens haar gezin, familie, naasten en vrienden veel sterkte toe met dit grote verlies.
  Pieter Masmeijer
  Manager
  Divisie Wonen Eigen Haard

 109. Beste familie,

  Ik heb er geen woorden voor, wat een verschrikkelijk bericht.
  Heel veel sterkte en ik denk aan jullie.

 110. Lieve Annemieke,

  Ik zal nooit vergeten met hoeveel plezier ik veel tijd bij jullie in huis heb doorgebracht.
  Jullie deur stond dag en nacht voor mij open. Ik geloof niet in een “perfecte opvoeding” maar ik heb nog nooit 2 ouders gezien die er dichter bij in de buurt kwamen dan jij en Arno.

  Ik heb een heleboel leuke herrineringen aan je maar er is 1 uitdrukking die ik zelf nog dagelijks gebruik en die heb ik van jou geleerd. Dat was het moment dat jij snachts Luuk zijn kamer binnenkwam en wij deden alsof wij al sliepen. Toen zei je tegen ons. Jullie mogen mij in de maling nemen, zolang je jezelf maar niet in de maling neemt. Wij hebben daar toen hard om gelachen maar er zit heel veel waarheid in die zin.

  Nogmaals bedankt voor alle fijne dagen en goede zorgen.

  Rust zacht,

  Matthijs

 111. Annemieke, jij was jarenlang een fijne collega bij Interlink.

  Wij hebben nooit mogen samenwerken omdat wij in verschillende functiegroepen zaten.
  Daarnaast werkten wij in verschillende regio’s.

  De keren dat wij elkaar hebben getroffen waren in mijn herinnering de regiobijeenkomsten.
  Deze bijeenkomsten heb ik echter niet meer bezocht na het noodlottige ongeval van mijn zoon Roland op 28-6-2015.

  Ik weet dus wat het betekent om een geliefde naaste plotseling door een ongeval te moeten missen.

  Ik wens al jouw dierbaren ongelofelijk veel sterkte in deze moeilijke en in de komende zware tijd.

  Rust zacht.

 112. Waarom jij?
  We zullen het nooit weten, je wordt gemist, dat zal je wel weten. We zullen je nooit vergeten.

  Lieve Arno en familie en vrienden,
  Heel veel sterkte met dit plotselinge verlies.
  Het verdriet, geen afscheid, zo oneerlijk en machteloos, met geen pen te beschrijven.
  Ik voel het ook.

  Liefs Willemijn

 113. Beste naasten van Annemieke,

  Wat een verschrikkelijk bericht. Ik ken Annemieke als een stralende en positieve vrouw. Wat een leegte zal zij achter laten. Heel veel sterkte met het gemis en de verwerking van dit nieuws en deze periode. Alle kracht toegewenst!

  Liefs,
  Annet Wismans
  BMC

 114. Beste Arno, kinderen en familie,

  Afgelopen donderdag ontvingen wij het bericht dat Annemieke is overleden. We zijn erg geschrokken en aangedaan en “onvoorstelbaar” is het juiste woord van wat haar en jou is overkomen. Jullie leven is in een fractie van een seconde op zijn kop gezet en veranderd. Dat is de afgelopen dagen niet uit onze gedachten geweest.

  Wij herinneren ons Annemieke als een energieke, levenslustige en opgewekte collega en vriendin. Bovenal iemand die heel betrokken was en erg veel van jou en de kinderen hield. Kortom, een fijn mens. We zagen elkaar niet vaak, maar op de jaarlijkse barbecue van Rob en Marijke was er altijd gelegenheid om bij te praten en herinneringen op te halen. Dat dit nu niet meer kan is bijna niet te beseffen.

  Wij wensen jullie woensdag een mooi afscheid van Annemieke toe. Zoek troost bij elkaar en vrienden en wij wensen jullie veel sterkte toe op de verdrietige en moeilijke momenten.

  Alle goeds voor jullie allemaal,
  Floris en Casper

 115. Lieve Arno en kinderen,

  Een vreselijk en noodlottig ongeval tijdens iets dat jullie samen zo graag deden, fietsen en genieten van de kleine dingen om jullie heen. Ik heb geen woorden voor dit verlies van jouw lieve partner, en jullie zorgzame moeder. Ik wens jullie heel veel sterkte, kracht en vooral heel veel liefde toe om deze moeilijke periode samen door te komen.

  Sebas

 116. Bart van der Maat

  Het is moeilijk te bevatten dat je er niet meer bent. Wat heb je een mooie bijdrage mogen leveren aan het Samen Verduurzamen binnen Eigen Haard. Met je creatieve ideeën zag je ook in Caronatijd kans om op nieuwe manieren toch de bewoners te enthousiasmeren en draagvlak te halen voor de verduurzaming. Het is een groot gemis.

  Veel sterkte!

 117. Beste Arno en familie,

  Wat een schok was het om te horen wat er is gebeurd. Ik leef ontzettend met jullie mee.

  Ik heb Annemieke niet vaak persoonlijk gesproken, maar aan de keren dat we met elkaar in gesprek waren bewaar ik warme herinneringen.

  Ze zal een groot gat achterlaten bij jullie.

  Ik wil jullie condoleren en heel veel sterkte toewensen voor alle moeilijke momenten die er zullen komen.
  Dat de vele mooie herinneringen maar vers in jullie geheugen mogen blijven.

  Heel veel sterkte!

 118. Wat een verschrikkelijk bericht… een enorm verlies. Hier zijn geen woorden voor.

  Annemieke was één van mijn trouwste klanten, al ruim 15 jaar kwam zij elke 4 weken bij me om haar haar te laten knippen.
  Er was altijd genoeg om over te praten; vakanties (toen ik zei plannen te hebben naar Schotland te gaan, bood ze mij meteen een reisboek te leen), werk en bovenal haar gezin waar ze altijd vol trots over sprak. Ik zal haar missen in mijn kappersstoel…

  Voor jullie – haar gezin en ouders – heel veel kracht toegewenst om samen dit enorme verlies te kunnen dragen.

  Heel veel sterkte…

 119. beste Arno, beste familie,

  wij zijn diep, diep geschokt door dit onverwachte overlijden van Annemieke.

  We wensen jou en al je familieleden héél veel sterkte toe bij dit enorme verlies ,
  we houden warme herinneringen aan Annemieke,

  hartelijke groet,
  Jikkie en Jan van de Hoef , Hilversum

 120. Er zijn geen woorden voor jullie verschrikkelijke verlies. Zo ver weg is het niet te bevatten dat ik nooit meer naar haar zal zwaaien of gedag zal zeggen.
  Heel veel sterkte

 121. Marion van der Plas

  Lieve Arno, Luuk, Noud, Juul,
  Lieve ouders, familie en vrienden van Annemieke,

  Er zijn geen woorden voor een dergelijke gebeurtenis. Geen troost of verzachting van de pijn om je liefste, je moeder, je kind te moeten missen.
  Op deze plaats wil ik mijn medeleven betuigen met dit grote en onbevattelijke verdriet. Veel te jong en zo onverwacht ….
  Ik ken Annemieke sinds haar eerste stappen bij Interlink. Ben nog bij haar sollicitatie betrokken geweest. Ze was een zeer betrokken, deskundige en nuchtere collega en een erg prettig mens om mee samen te werken. Naast het werk gingen we met een aantal vrouwen sinds 2003 ook regelmatig naar de sauna. Deze saunagroep heeft tot een paar jaar geleden bestaan. Zelfs toen een aantal van ons – waaronder ikzelf – al lang waren vertrokken bij (toen) BMC-Interlink zochten we elkaar nog regelmatig op.

  Annemieke was een mooi mens. Niet alleen van buiten, maar zeker ook van binnen.
  Ik wens jullie veel kracht bij het dragen van dit verlies.

 122. Hannie Oudes

  Lieve Arno, Luuk, Noud, Juul, familie en vrienden,

  Een enorm groot verdriet. Er zijn geen woorden voor…

  Regelmatig heb ik met Annemieke samengewerkt en cursussen gevolgd waarin we vele mooie momenten hebben gehad en elkaar goed hebben leren kennen.
  Annemieke was een supervrouw: hartelijk, lief, betrouwbaar, eerlijk, betrokken en behulpzaam. Altijd kon ik op Annemieke rekenen.
  Al boterham-etend liepen we in de lunchpauzes ons rondje en met liefde denk ik terug aan de gesprekken die we met elkaar voerden. Ik zal Annemieke niet vergeten.

  Woensdag volg ik de afscheidsplechtigheid via de livestream.
  Ik wens jullie veel liefde, kracht en sterkte en koester de mooie herinneringen.

  Hartelijke groet,
  Hannie

 123. Wat een schok, wat een verdriet, wat een gemis! Mijn collega en mijn maatje bij Eigen Haard zo weggerukt.
  Wat een gemis moet dit dan voor jullie zijn.
  Heel veel sterkte en laat al die mooie herinneringen aan Annemieke tot troost zijn. Want wat een voorrecht om haar te hebben gekend.

 124. Lieve Arno, kinderen en verdere familie,
  Het bericht van het overlijden van Annemieke heeft mij diep geschokt, dus ik kan me niet voorstellen wat het voor jullie betekent!
  Ik ken Annemieke via de verhalen van mijn zus, Birgit en ik heb jullie in de loop der jaren ook wel ontmoet. Op mij kwam ze over als een levenslustige sportieve vrouw, nog volop in de kracht van haar leven.
  Jullie schrijven over de leegte die ze achterlaat, ik hoop dat jullie, die leegte kunnen vullen met liefdevolle gedachten en herinneringen…
  Van harte gecondoleerd en heel veel liefdevolle kracht en sterkte voor de komende tijd.

 125. Beste Arno en familie,

  Gecondoleerd met dit grote verlies!

  Heel veel sterkte en kracht toegewenst!

  Groeten,
  Henk Boelee
  Asito Transport Terminal Services

 126. Wat verschrikkelijk wat er gebeurt is. Ik heb kort met Annemieke samen gewerkt in Wijk bij Duurstede en heb haar leren kennen als een ontzettend aardig, sterk en hard werkend mens. Ze vertelde ook altijd vol trots over haar gezin en hoe goed jullie alles geregeld hadden met elkaar. Ik wens jullie heel veel sterkte.

 127. Stralend, mooi, opgewekt en sterk, het moet een gapend gat zijn, zonder verder te moeten. Koester wie ze altijd zal blijven. Sterkte.

  Iris

 128. Wat een vreselijke verdrietig bericht.
  Wat een gemis om zonder Annemieke en haar vrolijkheid verder te moeten. Heel veel sterkte om dit te doorstaan en verder te gaan.
  Marion

 129. Kan geen woorden vinden. Het is zo erg voor jullie allen. Een noodlottig ongeval, dat jullie levens vanaf nu voor altijd heeft veranderd en nooit meer hetzelfde zal zijn. Wat een gemis. Heel veel kracht, sterkte en liefde!

 130. Zeer zeer pijnlijk toen ik het bericht te horen kreeg. mijn beste Arno ik wens jou en je kinderen en de rest van jullie dierbaren alle troost, kracht, steun en liefde toe. Zodat jullie elkander kunnen dragen en helpen in deze zeer pijnlijke onuitwisbare levensfase waar jullie abrupt in zijn beland.

  Liefdevolle groeten van Martin Pocornie

 131. Onwerkelijk en heel pijnlijk om te horen.
  Veel sterkte en kracht toegewenst voor jullie en de familie in deze verdrietige periode.

  De mooie herinneringen zullen voor altijd blijven.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar Boven