Bets Versluis – Wijfje

3 april 1927 – 6 april 2021

Er zijn 36 berichten achtergelaten voor Bets Versluis;

 1. Het meeste wat mij altijd herrinerde aan tante Bets, de verjaardagen en kaart middagjes bij mijn ouders.
  Als er op een verjaardag in de ochtend niet veel visite was, zei ze kunnen we niet een potje kaarten.Ze hebben wat kaarten versleten.Soms wel 3x in de week, totdat de corona in beeld kwam.
  Heel veel sterkte.

 2. Marijke Kamsteeg-Könst

  Lieve familie,
  Ik heb jullie al persoonlijk gecondoleerd maar wil hier ook nog iets achterlaten ter nagedachtenis aan mijn lieve tante Bets.
  Mijn moeder, tante Corrie, heeft een aantal jaren voor haar overlijden een levensboek laten aanmaken, waarin ze vertelde dat ze in haar jeugd saampjes met zus Bets leuke dingen ondernam.
  Zo gingen zij samen op dansles in Nieuwveen en als ze dan te laat thuis waren mochten ze er van opa niet meer in. Dan gingen ze slapen bij jullie moeder haar werk in de hooiberg.
  In augustus hadden ze vakantie en ging ze samen logeren bij hun opa. Of ze speelden samen buiten met bokkie springen en knikkeren. Mooie herinneringen die wij nu weer koesteren!
  Jullie moeder had altijd belangstelling voor een ander, ook dat hebben wij mogen ervaren.
  Heel veel sterkte met het gemis van jullie moeder, oma en omi.

 3. Lieve Familie,

  Ik herinner mij tante Bets als een vrolijk mens en altijd goedgemutst!
  Heel fijn dat jullie haar 94e verjaardag nog hebben kunnen vieren met elkaar..
  Ik wens jullie heel veel sterkte en blijf haar herinneren zoals ze was!

  Liefs,
  Thea van Dijk – Wijfje

 4. Wat mij het meeste bijblijft van tante Bets zijn de bingoavonden.
  Per avond had ze toch zeker wel 3 of 4 keer prijs.
  En wij maar wachten op datt laalste nummer .
  Ben blij dat ik erbij was met haar 94ste verjaardag en haar ook heb gesproken.
  Veel sterkte met dit verlies.

  Loni

 5. Tante Bets was de peettante van Peter. Peter denkt dat tante Bets in 62 jaar nooit zijn verjaardag is vergeten. Altijd stuurde ze een kaart, en als ze dat een enkele keer vergat, dan belde ze. En als we haar zagen was het altijd gezellig, en was ze altijd heel geinteresseerd.
  We wensen Anja, Peter en Marinka + rest van de familie heel veel sterkte. Geniet van de mooie herinneringen, want 94 jaar…! Zoo, dan laat je wel wat achter!
  Peter en Anneke xx

 6. Beste familie,
  Als kind speelde ik zo’n 45 jaar geleden vaak bij de familie Straathof. Na verloop van tijd leerde ik natuurlijk ook de buren kennen, onder wie jullie moeder. In de decennia die volgden bleef ze me altijd vrolijk en opgewekt groeten. Zo blijft ze in mijn herinnering; als een opgewekte, attente en lieve vrouw. Sterkte met het verlies!
  Derk Westra
  Leimuiden

 7. Ik ben een dochter van Lia, tante Bets kwamen we veel tegen bij onze oma gre V. …En toen ik via mijn studie in de Aarhoeve kwam werken. Zag tante Bets mij. Ze riep meteen mijn naam. Zelfs die had ze altijd nog onthouden. Terwijl vele het niet eens konden uitspreken. Ook vroeg ze altijd naar mijn dochtertje. Die ook veel met mijn moeder bij oma Gre kwam. Altijd hoe gaat het met je. Maar het mooiste was altijd. Meteen bij mijn naam te noemen.

 8. Lieve familie
  Ik vond het bijzonder dat ik vandaag bij de uitvaart van Tante Bets aanwezig mocht zijn.Het heeft mij ontroert de verhalen die werden voorgedragen.Zoveel herkenning wat betreft mijn moeder.Tante Bets was de oudste zus van Corrie mijn mama die 22-1-2019 overleed.Tante Bets vond de uitvaart van mijn moeder heel mooi en wilde dat ook als zij zou komen te overlijden.Het zo geschiede.We kwamen tante Bets ieder jaar tegen bij De Kleerkast waar ze meedeed aan het rad van Fortuin.Heerlijk aan een tafeltje effe gokken met de lootjes.We gingen dan net als in de gemakswinkel in Langeraar aan de haal met de rolator.Haha dan moest ze zo schaterlachen.Altijd in voor grapjes en super sociaal.In het jaar dat Corona uitbrak heb ik via Marinka haar telefoon nummer gehad en belde af en toe voor een praatje.Haar 93e verjaardag verliep toen heel anders dan ze gewend was.Die stomme Corona zorgde voor isolatie van alle levendigheid om haar heen.
  Ze kwam als kind uit een groot gezin en reuring in de tent daar was zij zo aan gewend.Ik heb vandaag mogen aanschouwen dat ze ondanks het gemis van haar man een prachtig gezin heeft.Wat een rijkdom.Jullie hadden een lieve moeder,oma,schoonmoeder en nog veel meer.Heel veel sterkte met het gemis.
  Veel liefs van Caroline en Mike Bax uit Kudelstaart

 9. Hans & Cindy van der Meer

  Lieve Familie,

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder, schoonmoeder en oma.
  Het was een mooie liefdevolle dienst, fijn dat we er zo toch nog een beetje bij konden zijn.
  Wat blijft zijn de leuke herinneringen aan een gezellige lieve vrouw.

  Lieve groetjes,
  Hans & Cindy van der Meer.

 10. Lieve familie, een lieve hartelijke moeder en oma vergeet je niet , fijne herinneringen houden is een mooie troost, veel sterkte de komende tijd.

  Mijn meest recente herinnering aan tante bets is met de reünie van de familie Wijfje, tante bets was eigenlijk allang af met een quiz van weetjes van de familie, maar vrolijk ging ze ermee door, ik heb er in ieder geval hartelijk om kunnen lachen!

  Liefs Karin Baak-Wijfje

 11. Allen gecondoleerd met het verlies van Bets Versluis – wijfje.

  Jullie hebben mooie herinneringen aan moeder, grootmoeder én overgrootmoeder.

  Ikzelf heb altijd leuke gesprekken met haar gehad op de verjaardagen van onder andere Patjoelah en Freya.

  Voor iedereen, heel veel sterkte toegewenst met het verlies van Bets Versluis Wijfje!

  Richard van Wijk

 12. Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder,schoonmoeder en oma.
  Ook ik herinner me tante Bets als een vrolijke lieverd,en goedlachs.
  Ik wens jullie veel sterkte en kracht. Groetjes Marja Groenendijk-Wijfje

 13. Tante Bets was een lieve en sociale tante, met een vrolijke lach en opgeruimde karakter. Als je haar tegen kwam op de gang of bij mijn moeder in de aanleun was ze ook altijd blij dat ze je zag. Af en toe als er een verjaardag was vond ze het heerlijk om mee te rijden. Vreselijk vind ik dat ze een naar jaar heeft gehad door de Carona. Ik wil jullie ontzettend veel sterkte toe wensen met het verlies van jullie (schoon) moeder, oma en overgrootmoeder.
  We denken aan jullie
  Jan en Annie Raadschelders Versluis

 14. Anja, Peter, Marinka en alle andere familieleden.

  Onze oprechte deelneming bij het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma.

  Wat een bizarre week is het zo voor jullie. Van het organiseren van haar verjaardag
  naar het afscheid nemen van jullie moeder en het verzorgen van de
  uitvaart. Ik had net die avond even het filmpje zitten bekijken van het muziekoptreden
  welke jullie geregeld hadden voor haar verjaardag, toen ik later hoorde dat ze was overleden. Gelukkig heeft ze op haar manier nog kunnen genieten van haar 94e verjaardag.

  Koester de mooie herinneringen.

  Lieve groet,
  René en Ageeth Pieterse.

 15. Beste familie Versluis,
  Graag wil ik mijn medeleven tonen na het overlijden van jullie moeder Bets Versluis. Hoewel zij maar kort bij ons op de afdeling gezeten heeft ben ik snel aan jullie moeder gehecht geraakt. Ze kon zo mooi vertellen over vroeger en hoewel ze soms verdrietig was zei ze ook vaak dat ze blij was dat ze bij ons was. Ze was dan erg gezellig, dat was voor ons ook fijn. Ik vond haar een lieve vrouw. De week voor haar overlijden zei ze: Ik ga hard achteruit. Ze was moe, het was mooi geweest zei ze. Ze vond dat vervelend voor haar kinderen dat ze dat dacht.
  Zaterdag ben ik nog met jullie naar beneden gegaan toen ze haar verjaardag vierde. Ze heeft genoten. En wat fijn voor jullie dat jullie dat met z’n allen hebben kunnen vieren.
  Daarna was ze op. Ze heeft echt haar laatste energie gegeven die zaterdagochtend.
  Ik wens jullie sterkte en dinsdag een mooi afscheid.
  Vriendelijke groet, Stephanie Lieverse, Bo op groep 3.

 16. Hoi Familie,

  Als eerste wil ik iedereen condoleren met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder, oma en omi.
  Wij hebben Bets leren kennen als de oma en omi van onze schoondochter Patjoelah en kleinkind Freya. De keren dat wij zij hebben meegemaakt was ze vriendelijk en vrolijk. Ze vond het ook leuk om een praatje met ons te maken.
  Wij wensen iedereen sterkte de komende tijd.

  Jan en Ellie Kersten.

 17. Gecondoleerd jullie allemaal met het grote verlies van jullie lieve moeder.Wij zijn ook bedroefd. Maar ja het is niet anders. Jan en ik hopen alleen dat ze niet hoefde te lijden. Wij hebben het altijd heel leuk en gezellig gehad. Helaas ben ik de laatste tijd zelf niet meer zo mobiel en kon niet meer naar haar toe. Heel veel sterkte met dit grote verlies wat niet te vermijden is in het leven.Heel hartelijke groeten en sterkte voor de hele familie toegewenst door Jan en Irene Brouwer.

 18. Anja en Paul Peter en Kitty Marinka en Pascal
  Klein en achterkleinkinderen.
  Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en oma.We zullen haar missen op de verjaardagen waar ze altijd aanwezig was gezellig en altijd vrolijk.
  Het laatste jaar is vanwege de corona moeilijk voor haar geweest
  Het klaverjassen en weinig bezoek deed haar vereenzamen.
  Maar in onze herinnering een opgewekte en gezellige moeder oma
  Heel veel sterkte

 19. Beste kinderen kleinkinderen en achterkleinkinderen van Bets Versluis Wijfje.
  Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder oma en omi. Dat jullie de mooie herinneringen meemogen dragen in jullie hart.
  Sterkte voor nu en de tijd die komen gaat.

 20. Die lieve, aardige, vaak vrolijke (‘opgeruimde’) Mw. Versluis, moeder van mijn vriendje Peter in onze jonge jeugdjaren, is niet meer. Ik denk dat zij een mooi leven gehad heeft en nog tot kort geleden daar met volle teugen heeft genoten (mede gezien eerdere reacties).

  Ik wil de kinderen en familie condoleren en wens jullie sterkte met het afscheid en het gemis.

 21. Beste familie,
  Gecondoleerd met het overlijden van jullie lieve (schoon)moeder en oma/omi.
  Haar aanwezigheid in jullie midden zal gemist worden.
  Heel veel sterkte de komende tijd, hou alle mooie herinneringen vast.
  René, Diana, Jochem en Sanne van der Meer

 22. Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma.
  Ik heb 3 jaar lang met veel plezier bij jullie moeder gewerkt.
  Ze was altijd even vrolijk ik zal haar missen veel sterkte.
  groeten Lita

 23. Ik heb jullie moeder leren kennen als chauffeur van de BOB, als belastinginvuller en klaverjasser. Mijn vrouw bezocht haar vanuit de Zonnebloem.
  We hebben haar leren kennen als een vriendelijke vrouw. Ze zei steevast tegen mij “ doe je de groeten aan Mia”. Wij bewaren heel goede herinneringen aan haar en zullen haar missen.
  Gecondoleerd met het verlies van jullie ( over en groot) moeder.

  Wilfried en Mia van Montfoort.

 24. Ria Pouw-Wijfje

  Tante Bets……., mijn peettante…. bij mijn verjaardagen, bij mijn Communie en Vormsel, getuige bij mijn huwelijk met Bert…..uw steun na het overlijden van mijn ouders en Bert…vorig jaar nog bij u geweest met lekkere Nieuwveense aardbeien….en dan de momenten die we samen hebben gehad met herinneringen uit het verleden… de bingoavonden in het gebouw van de vogelvereniging: ik ging altijd, voordat het begon, even een praatje met u maken en we wensten elkaar succes…….u heeft heel wat prijsjes gewonnen….. en dat u nog aanwezig was op de familiereünie van de familie Wijfje op 2 november 2019…..ik zag u genieten van alle aanwezigen……ik zal u gaan missen ❤ maar ik heb mooie herinneringen aan u……

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon-)moeder, en (overgroot-)oma…..heel veel sterkte gewenst.❤

 25. Wil van Westerop

  “Onze “ lieve Bets is overleden….
  Kort na haar 94e verjaardag is Bets op 6 april overleden. Haar familie schrijft in de rouwkaart: “na een leven dat zich kenmerkte door eenvoud, goedheid, bezorgdheid, eerlijkheid en liefde is zij heengegaan””
  Ik weet zeker, dat alle leden Bets in deze woorden herkennen. Als zij al uit de buurtbus stapte, twinkelde haar ogen, want ze ging weer een middag samen met ons kaarten, praten en lachen. Bets genoot van het spelletje, wilde graag winnen en af en toe een leuk prijsje pakken. Maar vooral de gezelligheid, het samenzijn was voor haar het belangrijkste. In de laatste twee jaar merkte je, dat haar gezondheid achteruit ging en dat het allemaal niet zo ging als zij wilde. Dat deed haar verdriet, ze wilde nog zo graag.
  Bets was een warme, lieve vrouw, met aandacht en belangstelling voor iedereen. Dat maakte haar zo speciaal. We verliezen in haar een lid, die dat uitstraalde, waar de ouderensoos voor staat: aandacht voor elkaar, belangstelling tonen, elkaar aftroeven met kaarten en vooral veel plezier hebben.
  Lieve Bets, wat zullen we je gaan missen……

  wil van westerop, voorzitter ouderensoos Leimuiden/Rijnsaterwoude

 26. Familie Versluis, ik lees in de AD de overlijdensadvertentie van jullie moeder en oma. Gecondoleerd met dit verlies, de gedachten gaan direct naar de tijd dat jullie nog op de Drechtlaan woonden, ik herinner mij jullie moeder als een gezellige open vrouw.
  Ik wens jullie sterkte en kracht toe om het gemis een plekje te geven.

 27. Meriam Pieterse

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder, schoonmoeder en oma.
  Zo kort na haar 94e verjaardag, die jullie op een bijzondere manier gevierd hebben met elkaar, afscheid moeten nemen is bijna niet te bevatten.
  Heel veel sterkte gewenst de komende tijd.

  Groetjes Meriam Pieterse

 28. joke egberts-voorend

  Ten eerste gecondoleerd met tante Bets.
  Wat ben ik blij dat ik nog even met moeder Emma en Vader Jan zaterdag ben wezen
  kijken bij het optreden van de band voor de verjaardag van jullie moeder.
  Met het zonnetje in onze rug genoten van de liedjes van vroeger waarbij ik ook zag dat tante
  Bets die herkende en ook af en toe meezong !
  En dat moeder Emma nog even naar haar toegelopen is en nog even een klein praatje kon hebben met haar zus , en dat mijn moeder zei herken je me nog ik ben Emma en tante Bets zei ja natuurlijk . Dit vond leuk om te zien erg fijn dat ze mekaar nog even gezien hebben!
  Voor de rest nog veel sterkte gewenst.

  r

 29. Heel veel Sterkte met het overlijden van Tante Bets. Veel herinneringen. Even op visite, nou ze had niet echt tijd. Ze moest opschieten en weer gaan kaarten. Enz. Altijd druk en bezig. Ze haalde onze moeder de laatste maanden op voor de bingo. Gre wilde niet alleen. Nou jullie moeder wel, en wat heeft ze genoten. Altijd praatje onderweg met haar boodschapjes doen. Wat was ze zelfstandig zeg. Ook herkende ze onze dochter meteen die daar tijdelijk werkte.. Totdat Corona haar te pakken kreeg. Helaas. Maar ze kan trots zijn op al die jaren zelfstandig zijn. Heel veel Sterkte. Want je verliest nu niet alleen jullie moeder, maar ook de spil van het gezin. Groetjes Eric en Lia Dongelmans Versluis

 30. Dikkie Lek-Versluis

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma.
  Door een tip van Ineke had ik net in de Nieuwkoper gezien en gelezen over haar 94 ste verjaardag. Ik dacht nog wat een leuk idee hoe jullie dat georganiseerd hebben. Een bandje en de mensen dicht om haar heen waren er voor haar.
  Toen ik bericht van Lia kreeg dat ze tante Bets overleden was. Even grote ongeloof dat snap je net als bij jullie.
  Als ik aan tante Bets denk ik altijd aan de bingo waar ze dan was. Even de hopper gebeld zei ze dan. Met een grote lach won ze de ene na de andere prijs. Maar ze kocht ook niet 1 kaartje hoor…Altijd onder de mensen dan had ze het helemaal naar haar zin. Ze zocht de mensen ook altijd zelf wel op als ze daar behoefte aan had. Toen ik daar bij de Ipse werkte zocht ze mij ook regelmatig op met een handje kaarten enz. Kwam ze even een praatje maken terwijl ze een rondje om het blok liep. De clienten vonden dit ook erg gezellig.
  Helaas kan ik niet zelf komen om gezondheidsredenen maar ik wens jullie heel veel sterkte, groetjes Dikkie.

 31. Johan Versluis

  Heel veel sterkte en kracht met het verlies van Tante Bets.
  Ik herinner me Tante Bets altijd als vrolijk en medelevend.
  Door een chinees griepje kan ik er helaas niet bij zijn.
  Ik ga de livestream volgen,

  Johan

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar Boven