Er zijn 12 berichten achtergelaten voor Doris de Reus-Schleimer;

 1. Beste familie de Reus,

  Mijn oprechte medeleven met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma. Ik ken Doris van de NVVH/vrouwennetwerk en van de beleggingsclub waar wij samen inzaten. Ik herinner mij haar als een hartelijke, belangstellende vrouw waar je altijd op kon rekenen. Ondanks het feit dat jullie stukje bij beetje al afscheid van haar hebben moeten nemen de afgelopen jaren, zal het gemis groot zijn. Heel veel sterkte.

  Hartelijke groet, Ali Voorbij-Fronik

 2. Lieve Cecile en Jurgen,
  Heel veel sterkte met het verlies van jullie moeder, voor jullie, je gezin en de familie.
  Raoul & Patricia Liesveld-Quessada
  “Je bent niet meer waar je altijd was,
  maar je bent overal waar ik ben.”
  (Victor Hugo)

 3. Liebe Familie,
  In der Zeit der Stile gibt es einen Augenblick, der Trost gibt:
  die schönen Erinnerungen an einen liebevollen Menschen.

  Herzliche Grüße und Gottes Segen.
  Irene und Norbert Schleimer

 4. Beste familie,

  Verdriet is niet te peilen.
  Verdriet is wel te delen.
  Wij hopen, dat jullie verdriet
  draagbaar wordt.

  Rob en Wilma Kerkhoven

 5. Lieve Cecile, Jurgen, Dennis, Marian en kinderen,
  Gecondoleerd met het overlijden van jullie mams/oma. Ik heb haar alleen lang geleden ontmoet, toen ik zelf nog een tiener was en bij Cecile kwam ‘spelen’. Toen was ze altijd vriendelijk en lief voor me. En soms bakten we dingen die ik van thuis niet kende. Zo leuk!
  Uit jullie mooie woorden op de rouwkaart maak ik op dat ze deze vrolijke aard altijd heeft behouden. Jullie hebben samen vast heel veel mooie herinneringen gemaakt. En die raak je niet kwijt, dus geniet ervan.
  Ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd. Wat zal jullie (groot-)moeder een ongelooflijk gat achterlaten.

  Liefs,
  Inge van der Bijl-van der Maat

 6. Lieve familie,

  Ik wil jullie graag via deze weg allemaal condoleren met het overlijden van jullie lieve (schoon)moeder en oma. Mevr de Reus, zoals ik haar altijd noemde. Ik denk dat ik een jaar of 20 de eer heb gehad haar haar mooi te maken. En het was me echt een waar genoegen.
  Wat hebben we het altijd gezellig gehad. Eerst jaren lang bij kapsalon de Keijzer in Uithoorn en daarna eerst een jaartje bij haar aan huis in Mijdrecht en daarna in mijn salon aan de Boterdijk. Altijd trotse verhalen over haar kleinkinderen, interesse hoe het met mijn kinderen was, haar enthousiasme over al die gekke dingetjes die ze weer bedacht wat ze op de bridge club ging doen met een Sinterklaas avond of een ander speciaal avondje. Wat hebben we erom gelachen. Heerlijke herinneringen. Die gekke kip die met die lange nek die kon zingen ( of kalkoen of wat was het ) nam ze ook lekker mee om even te laten zien wat ze nu weer voor leuks had. Het was altijd gezellig! Zelfs nadat ze de vreselijke diagnose Altzheimer gekregen had.
  We hebben het tot op de laatste dag gezellig gehad. Op de dag dat ze kwam smeerde ik altijd broodjes voor haar. De taxi kwam toch altijd laat dus kon ze lekker even een broodje eten. Die vond ze ook altijd zo lekker. Ik weet nog precies wat voor brood. Poesta pit van Westerbos/Mens. En appeltjes aten we ook vaak. Op een gegeven moment gaf ze meer aan de hond als dat ze zelf op at, want Teun was haar grote vriend. Hij was ook echt gek op haar.
  Terwijl ie geen appel lustte, maar omhoog springen naar een stukje appel was toch wel erg leuk;).
  Ik ben ook nog bij haar langs geweest in Hilversum met mijn meiden. We zijn toen een rondje gaan wandelen langs de hei. Wat een mooie plek heeft ze daar gehad. We gaan er nog steeds regelmatig heen met onze hond en nog altijd hebben we het over mevr. de Reus dat we daar ook met haar liepen.

  Ik kan helaas niet bij de herdenking mis zijn straks. Mijn knip agenda is overvol en ik weet niet waar ik iedereen moet laten. Maar aan haar denken doe ik zeker. Ik heb het ook nog wel eens over haar met andere klanten die haar ook kenden. In al die tijd dat ze bij mij was trof ze vaak dezelfde klanten. Net als een mevr die ook uit Duitsland komt. Ik heb haar van de week nog geknipt en gezegd dat mevr de Reus nu overleden is.

  Lieve familie, veel sterkte voor straks en ik hoop dat het een heel mooi afscheid wordt. Dat heeft ze meer dan verdiend. Dat ze nu rust heeft en natuurlijk van bovenaf mee geniet van alle mooie dingen die jullie in jullie verdere leven zullen meemaken.

  Liefs,

  Corry Bakker

 7. Beste Familie,
  Gecondoleerd met het verlies van jullie (schoon)moeder en oma.
  Ik heb 32 jaar bij haar gewerkt en een heel gezellige tijd gehad we hadden samen veel pret op de ochtenden dat ik bij haar was.

  we zijn samen ook wel eens op stap geweest o.a naar Keulen waar zij geboren was. We hebben daar geluncht bij “Kols” en een lekker Köls biertje hadden gedronken, we kregen de slappe lach toen zij een diadeem met verlichting en hertjes op had gezet, hilariteit alom in de “kroeg” die ze alvast had gekocht voor carnaval dit was altijd weer een feest voor haar.

  Sinterklaas tijd vond ze ook een geweldig Familie feest. Waarbij we cadeautjes uit wisselde maar de suprise’s vond ze altijd het leukst, het hoefde voor haar geen dure cadeaus te zijn maar de rijmpjes en de suprise’s vond ze spannend. Daar ging ze even goed voor zitten.

  Kerst vond ze ook een Familie feest, de kerstboom moest worden opgetuigd en de gezelligheid was voor haar het belangrijkste.Er kwamen dan verhalen over vroeger van haar moeder die al vroeg koekjes ging bakken en het kerstdiner ging voorbereiden.

  Één keer hebben we vreselijk gelachen, je moeder had namelijk het idee dat het platte dak onder het slaapkamerraam te rommelig was en vertelde toen zij met de rolveger aan kwam lopen dat ze die maar even ge-rolveegd had. ik moest zo lachen ze keek me aan en zag toen ook wel dat dit om te lachen was waarna zij zelf ook niet meer bij kwam.

  Helaas moest zij verhuizen naar Hilversum en we zijn daar een paar maal op visite geweest
  jammer dat dit voor haar geen makkelijke tijd is geweest.

  Beste Cecile en Jurgen en familie ik blijf haar herinneren als een lieve en vrolijke vrouw die nooit iemand onnodig zou kwetsen.

  Heel veel sterkte!
  Vriendelijke Groeten Hans en Greet Bouwman.

  ls biertje gedronken waarna zij haar

 8. Beste familie mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Doris.

  Inderdaad was zij een dame, in de ware betekenis van dat woord.
  De jaren dat wij samen bezig waren voor onze bridgeclub hebben we beiden genoten van onze contacten. En ik vond het een eer toen ik haar werk als penningmeester mocht overnemen. Natuurlijk waren alle zaken perfect in orde.
  Ik heb helaas in latere jaren vrijwel geen contact meer met haar gehad.
  Ik wens jullie allen veel sterkte om dit verdriet te dragen maar bedenk daarbij wel dat zij heel veel van jullie houdt en jullie graag gelukkig ziet.
  Veel groeten Caro Toebosch

 9. Beste familie, onze oprechte deelneming voor het verlies van Doris de Reus-Schleimer.

  Zij zal in onze herinnering blijven als positieve vrouw, goed kunnen organiseren en gezellig
  aan de bridgetafel. Zowel op de donderdagmiddagclub “Doublet”, als op onze jaarlijkse bridgedrive in de Proostdijstraat.

  Wensen jullie veel sterkte in deze verdrietige tijd.

  Paul en Delia Kenter.

  De Wolffshoek 10,
  3603EJ Maarssen.

 10. Beste familieleden, u zult mij niet kennen maar…..

  Beste mevrouw de Reus,

  Ik herinner u mij als een lieve vrouw die op het mooiste punt in De Hoef woonde.
  met uw prachtige witte auto kwam ik u als kleine jongen vaak tegen.

  rust zacht.

  groet Marco Blommestijn

 11. Hoi Cecile en Jürgen, en familie,

  Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder.
  Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte met dit verlies.
  Koester de mooie herinneringen.
  Mijn herinnering: altijd welkom om te komen spelen, zwemmen in de Kromme Mijdrecht, daarna douchen mocht ook nog. Ik zeg nog vaak tegen mensen, dat ik bij mijn schoolvriendin voor het eerst een bidet zag en dacht dat ik daar mijn moeten in moest wassen ofzo. Ik dorst het vast niet te vragen waar het voor was.

  Heel veel liefs van
  Monique van Dijk

 12. Beste Cecile, Jurgen en andere dierbaren van Doris,

  Jarenlang is jullie moeder onze buurvrouw geweest en hebben wij lief en leed met elkaar gedeeld. Toen onze dochters aan het puberen waren deed ze de geruststellende uitspraak:
  “Ach, het worden vanzelf weer mensen.” Een uitspraak die wij in soortgelijke situaties nog regelmatig bezigen.
  Ze was een hele fijne, lieve en beschaafde vrouw. Inderdaad altijd op en top dame. We hebben goede herinneringen aan haar.
  Wij willen jullie van harte condoleren met dit verlies.

  Helaas zijn wij niet in staat om bij haar afscheid aanwezig te zijn. Ons huis is pas verkocht en we zijn deze week verhuisd naar Hardenberg. We zijn nog volop bezig en de afstand is te groot om even op en neer te gaan.
  We zullen zeker vrijdag aan haar en jullie denken en wensen jullie veel sterkte! De mooie herinneringen aan haar zullen jullie daar zeker bij helpen.

  Warme groeten, Lida en Bert Wilms.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar Boven