Er zijn 46 berichten achtergelaten voor Edwin van de Vliet;

 1. Carla Carelock

  Lieve Edwin,

  Woorden schieten te kort! Je was en geweldig mens en we zullen je missen.

  Liefs,

  Carla, Kaylee en Bo

 2. Judith van den Bosch

  Lieve Edwin,

  Een grote schok was het, maar wel de werkelijkheid. Verschrikkelijk voor alle betrokkenen en voorop voor Manon, Bobby en Jesse maar ook je ouders en zussen, familie, vrienden en collega’s. Wat een groot verdriet!
  Als oud-collega heb ik alleen maar goeie herinneringen aan jou. Heb altijd heel fijn met je gewerkt. Je had aan een half woord genoeg en liet mensen vrij om hun werk op hun manier te doen.
  Ik vind het totaal onbegrijpelijk dat zo’n sportieve man in de bloei van zijn leven er ineens niet meer is.
  Je was een fijne, positieve vent die altijd bereid was te delen. Als je eens wist hoe zeer je gemist zult worden, door velen daar ben ik van overtuigd.

  Manon, Bobby en Jesse, ik wens jullie heel veel kracht en sterkte met dit verlies. Hoop dat jullie veel liefde bij elkaar en familie vinden om hiermee om te gaan.

  Heel veel liefs Judith

 3. Jeetje Edwin, wat een bom van verdriet is dit. Zo bizar en oneerlijk dat jij er niet meer bent. Je was echt een pracht mens met het hart op de goede plaats. Wat zal ik je oprechte interesse missen. En je guitige lach op de feestjes met de collega’s van Manon. Of als ik je niet herkende wanneer je langs reed in weer een andere auto. Of als je die helm met oortjes droeg. Je hebt genoten! Maar helaas veel en veel te kort.

  Lieve Manon, Bobby en Jesse, ongelooflijk veel sterkte en laat alle mooie herinneringen een troost zijn bij het verwerken van dit enorme verlies.

  Margriet en Martin

 4. RIP Edwin,
  we could not believe when we heard such a shocking news.
  We would like to send our condolences to all the people that love you and in particular to your wife and kids. We are sure you will guide your love ones from the sky.
  Condolences
  Marco Maruccia & ReloAdvisor Team

 5. Arthur van Staveren

  Beste Edwin,

  Wat een schok bij het horen van het bericht dat je er niet meer bent, en wat een herinneringen kwamen er direct naar boven uit de goeie ouwe tijd.

  De jaren ’80. Wat een tijd geleden. Die herinneringen werden bevestigd na het lezen van sommige andere berichten. We hadden volgens mij ieder weekend wel een feestje bij iemand thuis, in de tuin, de garage of schuur. Dikke pret! Of Club 86, tennis- en hockeyfeesten. Jij was er altijd, vrolijk, goedlachs met je brede smile en goede looks. Geen gebrek aan interesse.
  Die snelle brommer kan ik me inderdaad ook nog herinneren.

  Later zijn we elkaar uit het oog verloren, maar als we elkaar dan tegen kwamen was het weer als vanouds. Leuk was het om te vernemen en te vertellen wat er van ons terecht was gekomen. Mooi gezin, genieten van het leven, en een goeie job als COO bij Voerman. Dat leiderschap zat er dus inderdaad in. Je had iets speciaals.

  Ik wens Manon, kids en family heel veel sterkte toe!

  Arthur van Staveren

 6. Anouk van Roekel

  Lieve Manon, Bobby en Jesse,
  een week geleden hoorde ik het vreselijke nieuws en ik kan het nog amper bevatten en helemaal niet begrijpen. Ik wens jullie alle steun om dit immense verdriet een plekje te geven. We zijn in de buurt! Gister hebben we de dienst online gevolgd, ik vond het heel moedig dat jullie hebben gesproken, super knap ook van jullie mannen!
  Veel liefs,
  Thies, Floris en Anouk

 7. RIP Edwin,

  Ik herinner me je als stabiel, warm en kundig. En als één van de belangrijke pijlers waar Voerman haar onderneming op heeft kunnen bouwen, uitbouwen en laten groeien, in alle opzichten.

  Veel sterkte gewenst voor familie, vrienden en je collega’s van Voerman.

 8. Karin van Staveren

  Lieve Edwin,
  Net 50 geworden…. de leeftijd waar ik dit jaar ook aan mag geloven. Met de nadruk op ‘mag’ want, zoals blijkt, niets is zeker in het leven.

  Als ik aan jou denk dan denk ik als eerste aan TVM. De tennisclub in Mijdrecht waar we allemaal lid van waren. Onze ouders speelden daar allemaal best fanatiek dus was het de gewoonte dat de kinderen ook lid werden en zich vooral hele weekenden op en om de baan vermaakten.

  We speelden ook allemaal competitie. Ik zat met jou in een team samen met Marit van Dijk, Marielle Koevermans en Bart Joosten. Ik weet het nog zo goed omdat ik er leuke foto’s van heb. We staan daar allen met een mooi boeket bloemen trots te wezen want we waren weer eens kampioen geworden! Volgens mij van de intercity maar het kan ook de zondagcompetitie zijn geweest. En hadden we toen niet allemaal les van Auke? Die vrolijke tennisleraar die later met Lonneke is getrouwd!

  Ik ben je daarna op tennisgebied een beetje uit het oog verloren. Volgens mij was je binnen de familie toch niet een echte tennisser maar had je in die (puber)tijd gewoon ook heel veel andere interesses. Dus zagen we je naast de tennisfeesten (want daar bleef je wel komen) ook op de hockeyfeestjes, in het dorp op vrijdagavond, en in club 86.

  Vanaf de leeftijd dat je een biertje kon drinken na een tenniswedstrijd werd tennis volgens mij weer een stuk leuker voor je. Ik herinner me dat je toen in een herenteam zat met onder andere je zwager Arnold. Ik weet het niet zeker meer maar dat is wat mij voor de geest staat. Gezelligheid voorop! Dat was jouw motto!

  Ondanks dat je in Amstelhoek bent gaan wonen en wij in Mijdrecht kwamen we elkaar niet vaak meer tegen. Maar als ik de verhalen lees had je een prachtig leven met Manon en de kids in goede balans met aandacht voor zaken die echt van belang zijn.

  Nu abrupt een einde. Het is moeilijk te bevatten. Rust zacht lieve Edwin.

  Karin van Staveren-de Jong

 9. Ewout van sante

  Beste edwin,
  Ik schrok van de week van het bericht, ik kreeg de vraag of ik het adres kon achterhalen van je maatje ruud. Dat is gelukt, ik hoop van harte dat ruud je kaart heeft ontvangen.
  Als ik aan je denk, zie ik onze jeugd, je mb5 of was het een mb8?. Je was in ieder geval sneller dan de rest. Ik zie een hockey feest, ik zie texel en tonny, piet en duik.Vooral zie ik je smile, niet te doorgronden maar altijd een stap verder dan de rest. Sinds een aantal jaren kwam ik je tegen bij gėrard ivm met de import volvo’s. Altijd de glimlach van herkenning en een leuk gesprek. Rust zacht beste edwin..En sterkte voor je gezin.

 10. Margreet Rebel-van de Vliet

  Geschokt door het nieuws van het overlijden van Edwin. Je kunt je er geen voorstelling van maken, je durft het niet eens, zo’n groot verlies. Er zijn geen woorden voor, we zijn er stil van. In gedachten bij Manon, de jongens, oom Leo en tante Joke, Ingrid, Lonneke en alle verdere familie en vrienden die dit grote verlies een plek moeten geven. Margreet en Jan Rebel-van de Vliet

 11. Rick van Wingerden

  Beste Edwin,

  Altijd goed gehumeurd en vol energie zo zag ik je altijd zitten in je kantoor. Je was altijd eerlijk ook al was het niet altijd hetgeen wat ik wilde horen. Dank voor je hulp!

  Veel sterkte en kracht toegewenst aan de gehele familie en vrienden.

 12. Lieve Edwin…

  onwerkelijk dat je er niet meer bent…

  Maar jij was de werkelijk iemand die er voor je was…zo ook voor ons…

  Ik kijk naar die witte piano…dank zij jou staat hij hier bij ons…jij regelde dat voor mijn Pedja!

  Iedere noot die wij er op spelen is een noot van harmonie…

  Dank je wel Edwin!

  Manon wens jou en de jongens heel veel sterkte met dit grote verlies…

  Mijn condoleances ook voor de hele familie, vrienden en collega’s…

  Gone to soon…

  Jadranka & Pedja

 13. Patricia Geersen

  Dag lieve Edwin, ik zal je nooit vergeten!

  Lieve Manon,

  Woorden schieten te kort…. Ik wens jou en jullie prachtige jongens heel veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd.

  Heel veel liefs Patricia

 14. Linda en Ruud

  Beste Edwin,

  wij als vrienden van je zus Ingrid hebben jou nooit goed gekend.
  Door de warme en lieve woorden van iedereen tijdens jouw afscheid hebben wij jou een beetje beter leren kennen.
  Wat een mooi mens was jij en wat een groot gemis laat jij achter voor je familie en vrienden.

  Wij wensen je gezin en familie heel veel sterkte.

  Linda en Ruud Wolfs.

 15. Bram Staalman

  Beste Edwin,
  Het volgende rondje met jou en Frank had voor mij moeten zijn.
  Nu kan het niet meer.
  Ik denk dat jij zou zeggen dat het altijd hetzelfde liedje is met mij.
  Ik ga je missen man.
  Je bent een kanjer.
  Sterkte voor de familie.
  Groeten
  Bram Staalman

 16. Ivonne Zwarts-Koek

  Wat was het prachtig! De toespraken, de foto’s, de muziek en de bloemen! Wat fijn dat wij konden mee kijken met de livestream!!! Wij wensen jullie heel veel liefde en kracht toe! Lieve groeten, Bram en Ivon.

 17. arnoud celie

  Manon ik volg hier op mijn laptop de uitvaart,
  mooie woorden van bobby en jesse.
  wij wensen jullie veel sterkte toe.

 18. Fam vd Meer

  Wat hartverscheurend en hartverwarmend tegelijkertijd.
  Gecondoleerd.
  Heel veel sterkte!
  Veel liefs van Daphne, Hugo, Chris en Ilse vd Meer

 19. Vincent van Liempd

  Lieve Edwin,
  Ik heb met veel liefde en plezier met je samengewerkt. Dat was niet altijd makkelijk, want je bent altijd recht door zee geweest. Je wist me altijd te raken. Je hart echt op de goede plaats.
  Ik heb veel van je geleerd. Het mooiste vond ik dat je altijd tijd had. Tijd maakte. Hoe druk je het ook had, en hoeveel mensen jou ook nodig hadden.
  En net jij hebt niet meer tijd gekregen.
  We gaan je allemaal heel erg missen.
  Aan je familie veel sterkte gewenst.
  Liefs, Vincent

 20. Berry Scherphuis

  Wat ontzettend jammer dat je niet meer bij ons bent, Ed. We zagen elkaar niet vaak, maar als we elkaar zagen, was het altijd gezellig en vanouds. Ik denk met veel plezier terug aan onze jeugd en eerste jeugdvakanties met Roel (Baaima) naar Oostvoorne en later Den Briel!! Vreselijk gelachen en veel rottigheid, zoals dat hoort op jonge leeftijd. Een mooie herinnering welke altijd zal blijven! Ik zal je missen!

 21. Karin van Weely-Breewel

  Beste Manon,
  Ik ken Edwin als de beste vriend van mijn broer,en dat al vanaf de basisschool. Ik weet hoeveel hij voor Ruud heeft betekent en gedaan. Dat maakt hem in mijn ogen een topgozer en hij zal daarom ernstig gemist gaan worden.
  Ik wens je veel sterkte samen met jullie jongens,veel liefs Karin(zus van “Ruudje”)

 22. Curtis Englert

  Deepest condolences and love, Curtis & Kelly Englert, Voerman-USA

 23. Lieve familie,

  Wat zijn we geschrokken van dit verdrietige nieuws. Het laat ons al dagen niet los. Dit verlies in niet in woorden uit te drukken. Konden we de tijd nog maar terugdraaien.

  We willen jullie echt heel veel sterkte toewensen. En veel kracht bij het verwerken van het vreselijke grote gemis van je man en jullie vader Edwin… In gedachte zijn we bij jullie.

  Dikke knuffel, Linda en Niels Roering & Louisa en Rein (opa en oma)

 24. Lieve familie,

  Op afstand kijken we nu mee met de uitvaart. In gedachte bij jullie. Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

  Veel liefs,

  Irene Bettink
  Trudie, Ferry, Esmée en Jasper van ‘t Hull
  Thijs, Noemi en Nicolas Bettink

 25. Katinka, Rob en Rik Zwerwer

  Lieve Manon, Jesse en Bobbi.

  Wij willen jullie heel veel sterkte wensen voor de komende tijd.
  Praat veel met elkaar over Edwin en haal alle mooie herinnering op, jullie hebben er zo veel.

  We denken aan jullie.

  Dikke knuffel, Rob, Katinka en Rik

 26. Lieve Manon,

  Wat een ontzettend verdrietig bericht…
  Ik denk aan je en wens jou, Bobby & Jesse heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

 27. Lieve Manon, Bobby & Jesse,

  Ik weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen. Na ruim 15 jaar is opeens mijn lieve “baas” er niet meer. Zo plotseling.. opeens weg, niet meer even zwaaien op weg naar de kantine. Niet meer samen overleggen over de Voerman foundation. Daar waren we net weer mee begonnen en dat gaan we zeker voortzetten. We zullen waar hij passie voor had niet vergeten en dat altijd mee blijven nemen in onze gedachten/plannen.
  Rust zacht lieve Edwin, ik zal je nooit vergeten.

  Malou van der Leden

 28. Marije Peddemors

  Vol ongeloof heb ik kennis genomen van het tragische bericht dat Edwin is overleden. Ik koester mooie herinneringen aan onze onderonsjes bij Voerman. Het gaf altijd een vrolijke noot aan de dag. Ik wens zijn vrouw en zoontjes, familie en alle betrokkenen veel sterkte en kracht toe met het dragen en verwerken van dit enorme verlies. Rust zacht Edwin

 29. lieve familie, sprakeloos en onbegrijpelijk. Veel sterkte met dit grote verlies
  Peter en Anita Spaander

 30. Ruud van Zwieten

  Lieve Manon,

  Met groot verdriet kennis genomen van dit vreselijke bericht.
  Wens je ongelofelijk veel sterkte met dit enorme verlies.
  Dikke knuffel voor je jongens.

  Lieve warme groet Ruud
  Bootcamp trainer

 31. Régine Thywissen

  Lieve Edwin

  Ik kan het nog steeds niet geloven en bevatten. Het lijkt als de dag van gisteren dat we met de Bierenboot elkaar bijna iedere week zagen. Een onbezorgde tijd van lol, plezier en gezelligheid. De laatste jaren zagen we elkaar een stuk minder zeker door onze verhuizing naar Frankrijk maar als we elkaar spraken voelde het als vanouds en vertrouwt. Een paar maanden geleden toen we in Nederland waren heb ik je nog uitgebreid aan de telefoon gehad. Je vertelde met passie over Jesse, Bobby en over Manon die lerares wilde worden, waar je voor de 100% achter stond want je moet je passie volgen. Ik ga je ontzettend missen en ik zal je zeer zeker altijd blijven herinneren als n gezellig, bevlogen, ontwapenend en oprecht mens die altijd voor iedereen klaar stond. Ik wens vooral Manon, Bobby, Jesse en de rest van je familie heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.
  Régine

 32. Ruud & Marlene

  Vaarwel skimaatje, hopelijk is daarboven ook een ‘Moos’.

  Manon, Bobby en Jesse, we wensen jullie veel sterkte.

  Ruud & Marlene

 33. Sander & Isabel

  Lieve Manon,

  Gecondoleerd.
  Wat een verschrikkelijk bericht kregen wij via Esther over het overlijden van Edwin. Wij wensen jou en de kinderen heel veel sterkte en kracht toe in deze onwerkelijke tijd. Ik hoop dat je af en toe een beetje rust vindt in de storm.

  Veel liefs en sterkte,
  Sander & Isabel (bootcamp en buurtjes van Esther)

 34. Ongelofelijk dat Edwin er niet meer is. Werkelijk niet te bevatten en iets wat constant in je hoofd zit. Wat hebben wij een leuke tijd gehad met een hechte groep jeugdvrienden. Altijd op vrijdag met de brommers naar het kantoor van de familie Hendriks en naar andere feestjes in het dorp. Heel veel gelachen en jongensstreken uitgehaald. Jij altijd vol humor met je eeuwige lach. Vele jaren later en met gezinnen in dezelfde leeftijd kramen we elkaar weer tegen in het zwembad of op het voetbalveld als onze zoons tegen elkaar moesten voetballen. En weer mooie verhalen en diezelfde grijns die nooit weg is gegaan. Niets dan goede en warme herinneringen aan die tijden en aan jou. Het leven kan zo hard en oneerlijk zijn……..Ik wens Manon, Jesse en Bobby en je familie ontzettend veel sterkte toe voor nu en voor de toekomst.

 35. Directie Voerman

  Goede Edwin,

  Niemand heeft ons binnen Voerman zo goed laten werken als jij. Uitdagend, soms confronterend maar altijd met respect voor de mens was je voortdurend op zoek naar beter… Onze onderlinge interactie zal nooit meer dezelfde zijn.

  Je was een persoon waarvan is gehouden: warm, betrokken, verzorgend, eerlijk en lief.

  Wat gaan we je missen.

  Rust zacht,
  Robert, Wiebe, Michiel en Chris

 36. Monique Bos

  Lieve Manon, kids en familie,
  Ben er kapot van! Iedere dag houdt het me bezig!
  Al een tijd had ik geen contact meer, maar we belde iedere verjaardag ff met elkaar, ik 13 april jarig, Edwin 17 april. Alleen dit jaar niet. Nog op kraamvisite geweest met onze Jesse, weet het nog goed. Edwin altijd interesse in ons bedrijf gehad, want daarom ben ik weggegaan bij Voerman toentertijd. Henk en ik waren ons eigen bedrijf begonnen in Wassenaar. Als Edwin dan een afspraak had bij Van Ede Verhuizingen in Wassenaar kwam hij even langs. Zeker toen hij net zijn (eerste) Tesla had. Want dat was wat wij allebei interesseerde – auto’s, vooral mooie auto’s!!
  Geen woorden heb ik hiervoor! Wens jullie heel veel sterkte en kracht toe om met dit grote gemis om te gaan.
  Heel veel liefs,
  Monique Bos – van Herk, Henk, Daan, Gijs & Jesse

 37. Lieve Manon,

  Wij wensen jou,Bobby, Jesse en de rest van de familie heel veel sterkte met wederom een groot verlies.

  Liefs Misja & Simone

 38. Stefanie Miltenburg

  Edwin was 8 jaar lid van onze fietsclub. Een graag gezien mens is niet meer. Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte met dit grote verlies. Het bestuur van TTC de Merel: André Kroeze, Hans Hazeleger, Alex Wolf, Gijs Ekelschot en Stefanie Miltenburg.

 39. Erik de Grijs

  Edwin, Ed,

  Jij, in mijn ogen, was een ondernemer, een ontdekker en kon op unieke wijze genieten van nieuwe belevenissen. En dat ben je zover ik weet altijd blijven doen. Dat is bewonderenswaardig. Hoewel al een tijd uit het oog merk ik dat er met jouw verlies nu te vroeg een stukje van mezelf wegvalt. Dat stukje uit je jeugd waarin je met een hecht cluppie de wereld verkent. Dat stukje waarin we mooie, soms spannende, avonturen beleefden. Herinneringen die je eigenlijk alleen met elkaar kunt delen…dat stukje.

  Ik wens Manon, Bobby, Jesse, Joke & Leo, Lonneke & Auke, Ingrid & Arnold heel veel kracht de komende periode. En mochten Bobby en Jesse in de toekomst ooit eens mooie anekdotes willen horen, dan deel ik (en die anderen uit dat cluppie) ze graag met hen.

 40. Frank van der Linde

  Lieve Vriend

  Veel te veel verhalen om allemaal op te halen. Vroeger praten we over alles en nog wat en de laatste jaren over ons werk. Soms zagen we elkaar niet voor een jaar maar hadden regelmatig een babbel. Als ik weer eens naar NL kwam was het altijd ff een belletje en gauw daarna een biertje. Man ik ben dr kapot van en ga je, net als iedereen om je heen, ontiechelijk missen, voor altijd in mn hart, heel veel sterkte voor Manon, de jongens en de rest van de familie.

 41. Carla en André de Chauvigny de Blot

  Sinds 11 jaar zijn we buren van Ed en Manon. Soms gebeuren er dingen die je niet kunt begrijpen, dingen die je machteloos maken. Wij kennen Edwin als een man met een onwapende jongsachtige uitstraling. Altijd in voor een gezellig “burenpraatje”. Altijd vrolijk en oprecht geïnteresseerd in de ander. Met een enorme passie voor zijn gezin.
  Voor ons zijn dit warme herinneringen aan een bijzondere tijd en een bijzondere man.
  Het is een groot gemis.
  Zijn familie en vrienden wensen wij veel kracht toe!
  Carla en André

 42. Thijs Hendriks

  Op onze 16e verjaardag kochten we allemaal een brommer. Iedereen nam een automaatje maar dat ging Edwin niet snel genoeg. Het leek hem beter om maar meteen een opgevoerde versnellingsbrommer te kopen die bijna 100 km reed.
  Na de aankoop kwam hij hem meteen laten zien en vroeg of ik achterop kwam zitten om te kijken hoe hard hij kon. Ik ben mijn hele leven nog nooit zo bang geweest. Hij bracht mij uiteindelijk heelhuids thuis en vroeg of ik zelf ook nog een rondje wilde rijden. Mijn antwoord: “Nooit van mijn leven Ed”. En daar was die kwajongensachtige lach met die fonkelende ogen.

  30 jaar later spraken we elkaar weer en dit keer ging het om een auto die hij te koop had staan. Of ik eerst even een rondje in zijn elektrische auto wilde rijden. Deze keer nam ik het aanbod aan. Hij adviseerde me om flink gas te geven en ik deed het wederom in mijn broek. En weer die legendarische lach op zijn gezicht.

  Wat ik toen dacht: Edwin is geen spat veranderd en helemaal zichzelf gebleven. Handelaar/ritselaar/regelaar, gek op snelheid, altijd vrolijk, vol humor en een ongelofelijke charmeur. Maar bovenal: hij wil graag plezier met anderen delen. En zo blijf ik hem voor altijd herinneren.

 43. Frank Hendriks

  Beste Edwin,

  Als ik aan jou denk, en dat doe ik de hele week, dan herinner mij al die mooie momenten die we vroeger hebben beleefd. Het brommertijdperk, club 86, ijshockey, tennis- en hockey feestjes, varen in Vinkeveen, vrijdagavond in het barretje op kantoor van mijn vader en natuurlijk onze eigen feesten. Jij was er altijd bij!!! Jouw humor en vrolijkheid, ja daar hadden wij heel veel aan. Altijd de charmeur en de man met een bepaalde souplesse die alleen jij kon zijn. Jij wist altijd de gang ergens in te houden en je was meer dan welkom bij ons thuis. Deze herinneringen hou ik vast en laat ik nooit meer los. Vorig jaar speelde onze zoons nog tegen elkaar met voetbal en toen heb ik jou uitgebreid langs de lijn gesproken. Je was super geïnteresseerd in alles en nog wat en vooral hebben wij samen veel gelachen. Mijn zoon vroeg later: “Wie was die man met wie jij al die tijd sprak?” Ik zei dat is Edwin en dat is een hele goede oude vriend van mij. En dat blijf jij voor mij altijd! Veel sterkte voor de familie en vrienden toegewenst. Dat jij niet meer bij ons bent is een heel groot gemis voor ons allemaal. Groeten, Frank Hendriks

 44. Irene Venneker

  Lieve Edwin altijd vrolijk en behulpzaam.
  Groot gemis voor de hele familie, veel sterkte om hiermee om te gaan!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar Boven