Er zijn 66 berichten achtergelaten voor Emile Dings;

 1. Lieve Wendy en Dion,
  Afgelopen middag ben ik enorm geschrokken. Het bericht dat Emile er niet meer is door een fout in de post nu pas bij ons terecht gekomen.
  Genieten van het leven en van elkaar. Dromen hebben…, alles deelde hij met mij in het restaurant. Dat zijn voor mij de meest bijzondere gasten. Ik ga Emile missen, maar hoop jullie snel weer te zien om een glas mooie wijn te heffen op zijn geleefde leven. Veel sterkte.
  Peter

 2. Beste Wendy, Dion en Elise,

  Gisteren lazen wij in de krant dat Emile overleden is.

  Wij willen jullie heel veel sterkte wensen met dit onmetelijk grote verdriet en gemis.

  Hans en Tanja
  Rietgans 36

 3. Lieve Wendy en Dion,

  Uiteraard hebben wij meegeleefd met lijden en overlijden van Emile op deze veel te jonge leeftijd.

  Wij hebben goede herinneringen aan zijn aanwezigheid in 1980 tijdens de verhuizing naar de boerderij waar wij nog wonen.
  Opgewekt en vrolijk baasje , altijd goedgemutst en zeer behulpzaam.

  Wij hopen dat jullie het verlies van Emile kunnen verwerken en mettertijd de draad weer op kunnen nemen.
  We wensen jullie daarbij veel sterkte.

  Gé en Mieke Geraads

  P.S. Netty halen wij de komende tijd op voor n paar dagen Someren , maar ze wil nu rust.

 4. Lieve lieve Wendy en Dyon,

  Wat een verdrietig nieuws…
  Emile had mij een vriendschapsverzoek verstuurd op Facebook…
  Zodoende kom ik er net achter dat hij is overleden…

  Wij hebben ook hele mooie herinneringen samen en al hebben we elkaar de laatste jaren niet meer gesproken, Emile heeft altijd een plekje in ons hart…

  Zo jong… het is bijna niet te bevatten… zijn helemaal in shock…

  Lieve Wendy en Dyon, heel veel sterkte met het verlies…

  Zouden het leuk vinden als jullie kontakt met ons opnemen…

  Heeeeel veel liefs,

  Ali en Jet Fitouri

 5. Emile,
  Wat een gemis om deze oud collega nooit meer te kunnen vragen welke wijn ik zou moeten bestellen bij een gerecht. Eten bij restaurants was met jou een feest. Sociaal, bevlogen, betrokken was je zeker. Rust zacht.
  Wendy en Dion, heel veel sterkte met het verlies van Emile.

 6. Wendy, Dion en Elise
  Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe met het verlies van Emile.
  Het is onbegrijpelijk dat Emile om zo’n jonge leeftijd is overleden.

  Jacqueline en Tom Steegs-Dings

 7. Irma Boerenkamp

  Tien jaar lang ben je mijn collega bij Chrysal geweest. Eén die een onuitwisbare indruk heeft achter gelaten; gedreven, hart voor de bloemenbusiness, knokker met een creatieve geest, levensgenieter, professionele hobby kok ( jij had al een green egg toen niemand er nog van had gehoord), maar ook enorm trotse vader van Dion, waar hij altijd met glimmende oogjes over sprak en echtgenoot van zijn Wendy! Jullie hebben helaas veel te vroeg afscheid moeten nemen, onvoorstelbaar dat Emile dit gevecht niet heeft kunnen winnen. Ik wens Wendy en Dion en andere dierbaren veel kracht om met dit gemis om te kunnen gaan.
  Groet,
  Irma Boerenkamp

 8. Dear Wendy and Dion my sincere condolences Emile was a great person, a true Ambassador in The Floral industry, and a dear friend, I had great pleasure in meeting him on numerous occasions my thoughts are with you and the rest of your family and Emile’s friends. Regards, Mark.

 9. Lieve Wendy, Dion en Elise,
  Wat een mooi afscheid was het vrijdag. Veel lieve woorden en verhalen en dan samen het glas op hem heffen. Emile blijft in onze herinnering als een hartelijke, gastvrije, belangstellende en warme levensgenieter. Altijd een lach, een opgestoken hand en in voor een praatje. Die genoot van lekker eten en een goed glas wijn. Gelukkig hebben we dat vaak met hem, met jullie samen, mogen ervaren, waarbij we ondertussen muziek uit ‘onze’ tijd draaiden. Fijne warme herinneringen! We zijn blij hem als buurman en vriend te hebben gekend. We wensen jullie veel sterkte.
  Liefs,
  Peter, Annet, Tycho, Aster Nool

 10. Dag Wendy en Dion, na het online afscheid van Emile van afgelopen vrijdag, wil ik op deze manier mijn condoleances overbrengen. Ik ben zijn neef Ton uit Apeldoorn. We hebben de laatste 2-3 maanden nog veelvuldig gecommuniceerd per appjes en berichtjes, nadat ik van mijn broer Ruud in Italië vernomen had, dat Emile flink aan het dokteren was.
  Emile woonde vroeger in Venlo zo’n 500m bij ons vandaan, en ik had niet veel contact met hem, maar meer met Leon, die maar 1 jaar ouder was.
  Ik heb Emile altijd als een “knuffelbeer” gezien. Leuke knul en later een knappe vent. Doordat zijn familie naar Hoofddorp verhuisde zijn de contacten verwaterd. Ik heb hem in 30 jaar misschien 1-2x gezien, waarvan de begrafenis bijeenkomst van Leon in Oosterhout.
  Ook ik vind het verschrikkelijk en veel te vroeg. Afgelopen vrijdag had ik het zwaar met de verhalen van Dion en vrienden.
  Ik wil jullie veel sterkte wensen in de moeilijke en zware tijd die komen gaat.
  Ton Dings
  Houttuinen Noord 36
  7325RG Apeldoorn
  06-13381539

 11. Hey, maat. Ik vond het fijn een paar weken geleden met je te praten toen je net gehoord had dat het weer helemaal fout zat. Ik belde achteraf gezien op precies een goed moment. Effe lekker janken en schelden samen. Helaas kon ik er niet bij zijn, was weer eens op reis. Story of my (and your) life. Dank voor je vriendschap. Bittere tranen, maar prachtige herinneringen. Mijn concurrent in living the life

 12. Emile, veel te vroeg. Dank voor de mooie momenten met een goed glas wijn, de leuke periode met de Round Table 86, de mooie herinneringen aan het Kerst Diner en de familieweekenden. Je was een kleurrijke vent, een echte bourgondiër en een familieman.

  RIP Emile.

  Wij wensen Wendy, Dion en de familie heel veel sterkte.

  Geraldine, Tommy en Dave Visser

 13. Jorik Sneijder

  Humor, charisma en vooral erg gastvrij.

  Dat ben jij voor mij in een notendop. Ik heb vaak gelachen om de mooie verhalen die je vertelde als ik bij jullie was, maar ook hebben we over minder leuke dingen in het leven gesproken. Dat vergeet ik niet.

  Rust zacht Emile.

 14. Beste Wendy, Dior & Elise,
  Wat een indrukwekkende uitvaart en wat een mooie woorden…. Jullie mogen zeker trots zijn op Emile, met deze top man en vader.
  Als neef heb ik Emile circa 9 jaar mee mogen maken. We woonden met de familie Dings met 4 tuinders gezinnen aan de rand van Venlo, dicht bijelkaar in Genooi, in het stedje van lol en plezeer. Als neven trokken we veel met elkaar op. We hadden immers een zee van ruimte en veel natuur en ook een eigen voetbalveld waar we dagelijks na school met de neven veel gevoetbald hebben. Nadat jullie uit Venlo vertrokken waren zijn we elkaar uit het oog verloren. Zover ik Emile heb leren kennen, was hij een spontane kerel(tje), altijd met zijn brede lach en zijn opvallende pretoogjes. Vanuit Venlo wensen wij jullie en zeer zeker ook zijn moeder, onze tante Netje, heel veel sterkte met het wegvallen van Emile.
  Hans & Irene

 15. Heidi Krechting

  Als collega bij Chrysal heb ik 10 jaar het genoegen gehad met Emile te mogen samenwerken. Vanaf het moment dat hij het ‘hol van de leeuw’ binnen stapte tot en met het afscheid waarbij hij me raakte met mooie persoonlijke afscheidswoorden. Ik heb hem leren kennen als een bevlogen en betrokken collega. De (internationale) bijeenkomsten en zijn positie als ‘bedrijfsdichter’ laten vele mooie herinneringen achter. Veel te vroeg moet er nu afscheid genomen worden van hem. Ik wens Wendy, Dion en alle familie en vrienden heel veel sterkte in de komende periode om het gemis van Emile een plek te geven.

  Dion, complimenten voor de warme en mooie toespraak tijdens de uitvaart. Daar zal hij met welbekende trots en pretoogjes op een wolkje naar hebben geluisterd.

 16. Emile,

  Rust Zacht.

  Jan. Joël en Monique missen een goed mens, goede vriend, top vader , netwerker etc.
  Gewoon te veel om te benoemen.

  We will meet again.

  Alle nabestaanden en familie gecondoleerd met dit verlies.

 17. Lieve Emile, we zijn kort maar intens in elkaars leven geweest. Ik voelde me oprecht thuis bij jou en Wendy en jullie gastvrijheid. Vaak mocht ik genieten van je kookkunsten en deelde we recepten. Je scherpe visie, adviezen en oprechtheid heb ik enorm gewaardeerd en noemde je niet voor niks advocaat en adviseur. Veel te vroeg moeten Wendy en Dion leren omgaan met de pijn van jouw verlies, ik wens ze daarbij alle kracht en liefde om in jouw geest verder te leven.

 18. Emile was een attente en lieve buurman. Voor mij gekookt toen mijn keuken vervangen werd. En als hij mij zag sjouwen met zware spullen vanuit mijn auto dan kwam hij naar mij toe, nam de spullen uit mijn handen en zei: “dat is geen vrouwenwerk”.
  Hoe dierbaar is nu ons etentje in Nerja – Spanje, toen wij daar gelijktijdig op vakantie waren. Emile wist wel een goed tentje (laat dat maar aan Emile over!) en Sollun werd het. Zo triest dat wij dat nooit meer kunnen doen. Veel te vroeg moet ik mijn fijne buurman missen!
  Nogmaals sterkte Wendy en Dion.

 19. Als vriend van Jan stapte Emile samen met Wendy mijn leven in. In de ruim 10 jaar dat we destijds samen opliepen hebben we veel bijzondere momenten met zijn viertjes gedeeld. Mooie herinneringen aan; de wederzijdse liefde voor koken altijd opzoek naar nieuwe culinaire ‘hoogstandjes’, jullie gastvrijheid, urenlange gesprekken soms tot diep in de nacht, genieten van de leuke vaak kleine restaurantjes op voor mij onbekende locaties, met bubbels en hapjes in een bootje op de Vecht, de passie en kennis van wijn waar ik bewondering voor had, de gezelligheid, humor, echt zoveel mooie herinneringen aan die tijd van weleer. Na de scheiding zijn we elkaar uit het oog verloren, waarbij ik ergens een gevoel had van ‘ach, we zien elkaar weer een keer’. Het mag niet meer zo zijn en dat doet pijn. Heel veel sterkte, kracht en liefde Wendy, Dion en Elise.

 20. Lieve Wendy, Dion en Elise,
  De dag dat we de straat uitreden om op vakantie te gaan zagen we jou, Wendy met Emile, nog samen de hond uitlaten, babbelend en lachend, een beeld dat hoort bij de Rietgans. En toen we thuiskwamen, was Emile er niet meer, hoe onwerkelijk en onrechtvaardig.

  We hebben veel bewondering en respect voor jullie, hoe jullie deze tijd samen hebben beleefd. Dion, wat een kracht jij uitstraalt en de mooie woorden die je hebt gezegd over je vader, daar zal hij trots op zijn, waar hij ook is.
  Heel veel sterkte en liefs, Hans & Hellen

 21. Wat ben ik blij dat ik nog net op tijd van Claire over de livestream te horen kreeg. Al die mooie en verdiende woorden brachten bij mij ook weer (deels) vergeten mooie herinneringen naar boven van onze helaas verwaterde vriendschap. Van Vreeland, jullie naar Uithoorn en wij naar Oirschot en daarna alleen op beurzen. Alleen al die heerlijke wijnen, inderdaad die witte die naar stront moesten ruiken. Het ga je goed Emile, ik zal je niet vergeten, vaarwel.

 22. Lieve Wendy en Dion,
  Wat zijn er mooie woorden over Emile gezegd. Zoals hij was, ook zo als wij hem hebben leren kennen. Een levens genieter. Wij hebben de dienst gevolgd, een waardig afscheid! We drinken vanavond in Italië een mooie barolo op! Lieve groet Bert en Dini

 23. Niek van der Steeg

  Emile,
  Iedereen was altijd welkom bij jullie om heerlijk te eten of een goed glas wijn te drinken. Je zal herinnerd worden als iemand die altijd hartelijk, sympathiek en vrolijk was.
  Wendy, Dion en Elise, heel veel sterkte toegewenst.

 24. Ik ga je missen oude vriend! En ik wens Wendy, Dion, familie en vrienden veel sterkte met dit enorme verlies. Er is een mooi mens heengegaan.

 25. Vreselijk bericht afgelopen zaterdag, je bent er niet meer. We hebben elkaar een jaar geleden voor het eerst ontmoet maar had het gevoel dat we elkaar veel langer kenden.
  De vele gesprekken samen met jou en Wendy zullen me altijd bijblijven .
  Nog genoeg ideeën en plannen hadden we voor de toekomst. Wendy en ik gaan door zoals besproken in ons laatste telefoon gesprek. Toen zeiden we vaarwel tegen elkaar en dat doe ik nu weer . Vaarwel Emile
  Heel veel sterkte Wendy, Dion en Elise de komende tijd.
  Groet Frank.

 26. Beste Emile,

  we begonnen net een beetje op gang te komen samen met Vaselife toen het verschrikkelijke bericht over jou binnen kwam. Helaas heb ik je maar kort mee mogen maken maar je was voor mij een fijne collega. Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte de komende periode.

  Gecondoleerd ……met dit enorme verlies.

 27. Emile, wat een gemis.
  Ik heb je leren kennen als een warme, gastvrije familieman. Bedankt voor de fijne en gezellige momenten bij jullie thuis.
  Lieve Wendy, Dion en Elise, heel veel sterkte in deze moeilijke en verdrietige tijd.

 28. Lieve Wendy, Dion en Elise,

  Van harte gecondoleerd. Wij leven heel erg met jullie mee.Het is veel te vroeg om hem te moeten missen Wij zullen onze knappe neef Emile blijven herinneren om zijn hartelijkheid en zijn goede kookkunst.
  Ook zijn positiviteit en zijn leven gevierd te hebben met de vele mooie herinneringen zijn jullie hopelijk tot troost.

  Lieve groeten, Gerda en Paul Geraads- van de Kar

 29. Een mooi mens is van ons heengegaan.

  De leegte die Emile achterlaat, is niet met woorden te vullen.

  Wij wensen jullie veel kracht toe om dit verlies te verwerken.

 30. Met groot verdriet kennis genomen van zijn overlijden. Emile was een begrip in de bloemenbranche met een groot netwerk en een fotografisch geheugen als het gaat om mensen.

  Daarnaast een levensgenieter die mij de fijne kneepjes van het wijnproeven en de liefde voor wijn, en goede cuisine, heeft bijgebracht.

  Rust zacht vriend

 31. Emile, ik heb je leren kennen als een fijne, positieve, kundige collega, vol energie, altijd in voor een praatje en met een glimlach op het gezicht. Zo ontzettend jammer dat je het leven veel te vroeg hebt moeten loslaten… Je gaat gemist worden!
  Ik wens je dierbaren veel sterkte en kracht toe met het dragen van dit verlies.

 32. Dear Wendy & Dion,
  I am so sorry for the untimely loss of Emile.
  He will be greatly missed my myself and all of the team at Vaselife.
  Emile was a great guy and I am sorry I can’t be there to see him off today. Tonight I will raise my glass in remembrance of him and his life.

  Kindest regards,
  Nick MacDonald.

 33. Emile was one of life’s true gentlemen. It was my good fortune that our paths crossed professionally. Whilst Emile was very professional, knowledgeable and intelligent, after the business day was complete, we shared a love for good food and good wine. Not to mention many laughs and good conversations. He was a lovely, genuine family man. His love for his wife and son was clear to see as he spoke about them often. My deepest sympathies and thought are with you both at this sad time. I will miss Emile’s smiling face and sharing a bottle of wine. Rest in Peace Emile, you will be sadly missed. I will raise a glass of wine to you. Lorraine

 34. So sorry about our loss. Just know that he will always be with you in your heart and watching over you all. RIP

 35. Lieve familie van Emile,
  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Emile.

  Ada en Henk van Houten.
  R.I.P.

 36. Lieve Wendy en Dion,
  Wat intens verdrietig dat jullie afscheid hebben moeten nemen van Emile.
  Emile leerde ik kennen op het Brugrestaurant. Hij viel op door zijn groot talent als gastheer. Hij was toen al zo bekwaam. Emilie heb ik gestimuleerd een stap te maken naar een hoger niveau restaurant en dat heeft hij toen met succes gedaan. Ik zal nooit vergeten dat ik hem, jaren later, eens belde om zijn advies hoe om te gaan met een zeer oude mooie rode wijn….Hm zegt Emile… ‘wachten, niets doen … ik kom er aan’
  Dat was aan hem besteed!
  Lieve Wendy, ik wens jullie veel sterkte om zonder Emile verder te gaan. Maar hij leeft voort in jullie harten. Van harte gecondoleerd. Xx Guus

 37. Lieve Emile, veel te vroeg heb je je mooie leven moeten loslaten. Wij hebben je leren kennen als een warme, gezellige en gepassioneerde fijne vent. Genoten van de etentjes, de mooie gesprekken samen met Wendy.
  Rust zacht.
  Liefs Harry en Wilmar

 38. Emile, we hebben elkaar eigenlijk amper gesproken of kennis mogen maken met je. Daarvoor ging alles veel te snel. Wij doen het met de mooie en intense verhalen van Dion en Elise. De verhalen over het warme welkom in de familie, het heerlijke eten, samen een spelletje spelen, de gedichten met Sinterklaas, de vakantie en zo kunnen we wel doorgaan. Bedankt daarvoor en we zullen je altijd blijven herinneren. We beseffen ons weer leef en geniet nu. Wij wensen Wendy en Dion veel liefde en kracht om dit grote verlies te dragen. Veel liefs Bart, Anita en Tim

 39. MIJN GROTE NEEF is niet meer… vanaf het begin van zijn ziekte heeft hij mij er dicht bij betrokken tot aan het persoonlijk afscheid nemen toe.
  Hij had nog zo graag een reis naar ons in Italië gemaakt, helaas ging het allemaal veel te snel. Riposa in pace Emile… lieve Wendy, Dion en Elise en familie; wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  Ruud&Monique Jimmy-Dick en Mickey Dings
  Civezza – Italia

 40. Goedemorgen Wendy en Dion.
  Graag wil ik hierbij van de gelegenheid gebruik maken om jullie te condoleren met het verlies van jullie man en vader.
  Ik wens jullie vandaag en in de toekomst heel veel sterkte!
  Met vriendelijke groet,
  Sybo Smeding

 41. Emile, allemaal veel te snel…
  Afgelopen zaterdag dacht ik nog om samen met Jan jr. even langs te gaan bij je om een hart onder de riem te steken niet wetende wat we nu weten. Bah wat een naar bericht was dat en ondanks we wisten dat het ging gebeuren kwam het als een mokerslag binnen.
  Rust zacht levensgenieter..
  Nabestaanden en familie, ik wens jullie veel sterkte en heel veel liefde.

 42. Annemarie Cardol

  Emile, ruim 1,5 jaar geleden heb ik je leren kennen als collega. Ik herinner onze gesprekken als vriendelijk, gezellig en uitdagend. Het intrigeerde me hoe je over dingen dacht. Je betrokkenheid was enorm, ik ga je aanwezigheid missen. Veel sterkte voor Wendy, Dion & Elise.

 43. Tsjonge Emile deze kwam bij mij ook echt even binnen…..We zijn geruime tijd collega`s geweest en op een gegeven moment zijn we allebei onze eigen weg gegaan, maar ik zal je gedrevenheid, commerciële drive en ondernemersgeest herinneren.
  Wendy, Dion & Elise ik wens jullie heel veel sterkte om dit grote verlies een plek te geven.

 44. We vergeten nooit hoe je ons heb ontvangen bij je thuis. Warme lach, stevige hand en samen met Wendy super gastvrij. We blijven je herinneren als levensgenieter, charismatische en charmante man. Een geweldige Tafelaar die altijd klaar stond voor een ander.
  We zullen je nooit vergeten en bent daarom altijd bij ons. We toasten op je tijdens onze Tafelavonden en drinken dan wel jouw glas leeg.

  Warme groet,
  Leonie en Jeroen

 45. Lieve Emile,

  Wat ben jij een mooie, energieke, gezellige en krachtige man. Ik kijk terug op alleen maar hoogtepunten als ik aan jou denk.

  Door de jaren heen ben je een tweede vaderfiguur voor mij geworden. Dat gevoel – met alle geweldige herinneringen – gaat nooit weg. Van wijnliefhebber tot gedachtes uitwisselen over de meest uiteenlopende zaken (mooie vakantieplekken, ‘serieuze zaken’ zoals carrière).

  Jij hebt ons altijd thuis laat voelen en wij hebben ontelbaar gezellige momenten gehad. Dank voor alle mooie herinneringen.

  Veel sterkte gewenst aan Dion, Wendy, Elise, familie, vrienden en alle andere die Emile als een warm plekje in hun hart hebben (dat zijn er veel).

  Veel liefs,
  Britt en Peter

 46. Nora Meijerink

  Wat een enorm en veel te vroeg verlies! Voor ongeveer een jaar heb ik genoten van Emile als collega en daarin heeft hij met zijn kleurrijke en gezellige karakter echt een indruk op mij gemaakt. Heel onwerkelijk en verdrietig dat hij er niet meer is. Ik wens jullie heel veel kracht met dit vreselijke verlies en hopelijk ook een mooi afscheid morgen.

 47. Een Bourgondiër, dat ben en blijf je Emile.
  Inderdaad veel te kort leven, maar je hebt wel goed geleefd✌️
  RIP

  sterkte voor de familie en nabestaanden in deze zware tijd

 48. Emile, wat een enorme schok. Vol in het leven en dan ben je er opeens niet meer. Wat onwerkelijk….. Ik blijf je herinneren als een enorme doorzetter met veel kennis en altijd zoekend naar commerciële mogelijkheden. Je genoot van het leven en vertelde altijd vol trots over je kookkunsten in het weekend. Veel sterke gewenst voor Wendy, Dion & Elise in deze moeilijke tijd.

 49. Een groot levensgenieter is niet meer onder ons, wij herinneren Emile als een echte Bourgondiër die wist wat hij lekker vond…. Man, man wat zullen we je missen, we wensen je een mooie (wijn)reis toe en je blijft altijd een stukje van onze Schuur. Voor altijd in onze gedachten, vaarwel!! Lieve familie, heel veel sterkte en wij hopen dat alle mooie herinneringen jullie kracht geven om dit verlies te dragen…

  Team Wijnschuur
  Dennis
  Martine
  Job
  Henk
  Thomas

 50. Emile, levensgenieter, en nu dit. Zoo veel te jong weg bij ons! Tja het wordt al regelmatig gezegd in de vorige berichten, een goed glas wijn, goed eten en genieten dat was je motto.
  We hebben vele biertjes en wijntjes gedronken, wij samen prive ook met de vrouw heerlijke gesprekken, Dion heb ik recent nog mogen ontmoeten een super slim manneke, je hebt het goed gedaan Emile. Onze zakelijke/sportieve uitstappen zullen ook voor altijd in mijn geheugen blijven wat een feest! Wat moet ik verder zeggen, het doet pijn, ik denk elke dag aan je, ik ga je missen maatje! Sterkte aan alle nabestaanden, gecondoleerd, Rudi en Marta.

 51. We wisten dat deze dag ooit zo komen, maar zo snel………….. Ik heb geen woorden om te beschrijven wat je de afgelopen maanden voor mij persoonlijk en zakelijk hebt betekent. Veel van je kennis heb je met mij gedeeld die ik nog steeds gebruik.
  Dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen, dankbaar voor je kennis die je met mij hebt willen delen en mij een beetje geleerd hebt wat leven is (elke vrijdag kookt er iemand van het gezin en maken we het gezellig….)
  Wendy, Dion en Elise gecondoleerd met dit enorme verlies en heel veel kracht toegewenst.

 52. Emile, veel te vroeg moeten we je missen.
  Ik heb je leren kennen als een warm, liefdevol, betrokken en bijzonder persoon. Je was ook een levensgenieter. Dank voor de fijne momenten bij jullie thuis.
  Een enorm groot verlies.
  Heel veel sterkte in deze moeilijke en verdrietige tijd, lieve Wendy, Dion, Elise en familie…

 53. Lieve Emile, Wendy, dion en elise.
  Ik weet nog de dag dat ik jou (wendy) achter bij t veld aan zag komen lopen, bellend. Ik vroeg gaat alles goed?? Toen vertelde je mij het verschrikkelijke nieuws van emile. Strijdvaardig als je was, zocht je alles uit en jullie gingen ervoor. Ik heb jullie leren kennen als lieve gezellige overburen. Altijd even een gezellig praatje als we onze honden uitlieten. Emile altijd vol trots pratend over Dion. Alles werd even besproken over zijn studie, zijn stage. Tot het einde aan toe positief, nooit klagend. Je bent een voorbeeld voor vele mensen Emile. Hoop dat je jouw veel te vroege rust hebt gevonden. Wij wensen jou Wendy, Dion en Elise heel veel sterkte en liefs voor de komende tijd. We denken aan jullie. Dikke knuffel Harry, Beer, Tim, Dion en Loewie❤❤❤❤

 54. Heel verdrietig dat jij het leven nu al moet missen en dat Wendy en Dion zonder jou verder moeten. Ik heb mooie herinneringen aan jou Emile uit onze jeugd in Hoofddorp waar jij als vriend van mijn broer Frank (en buurjongen Erik-Jan) regelmatig bij ons thuis over de vloer kwam. Uit school werd er thee gedronken met veel koekjes, er werd veel gepraat en gelachen.

  Lieve Wendy, Dion, wens jullie veel sterkte met dit enorme verlies. X

 55. We waren beiden nog twintigers toen we bevriend raakten. De eerste ontmoeting was in het Brugrestaurant, waar we allebei een periode hebben gewerkt. Buren zijn we zelfs jaren geweest, eerst op Slotzigt, waar de bourgondische insteek van Emiles manier van leven mij al heel snel duidelijk was: lekker eten, een goed glas wijn, en de immer gulle lach, die zijn leven zo mooi maakte. Later wederom buren in de Vossenlaan, waarvan ik het nog altijd jammer heb gevonden, dat jullie daar zijn weggegaan. Emile was een voorbeeld hoe je alles uit je leven kunt halen. We hebben de laatste jaren nauwelijks contact gehad, het zij zo; en toch zal ik hem missen.
  Wendy en Dion, ik wens jullie alle sterkte toe; het is allemaal veel te snel gegaan,
  hartelijke groet, Arie

 56. Emile,

  Wat ga ik jou & onze gesprekken samen missen. Een kleurrijk, authentiek en uniek mens zijn we verloren. Maar wat ben ik dankbaar dat ik je recent nog heb kunnen zien en een geschenk dat ik je heb mogen kennen. Wendy, Dion: we kennen elkaar niet goed, maar Emile sprak altijd met zo onvoorstelbaar veel liefde & trots over jullie. Woorden schieten tekort en de stilte regeert, zoals altijd op de momenten die er echt toe doen, maar heel erg veel sterkte.

 57. I have lost a true friend who was there for me on many occasions. I will remember many happy and hilarious times, sharing a bottle (or two) of excellent wine.
  My thoughts and prayers are with Wendy & Dion
  Ronnie

 58. Ik ga je missen. Alle gesprekken. Zie je zo weer lekker onderuit gezakt naast me zitten. Lekker beppen over van alles en nog wat. Bij voorkeur over eten en goede wijn. En ja, af en toe ook zakelijk….. Liefs Irma

 59. Emile, veel te vroeg heen gegaan.
  Jullie hadden nog zo veel plannen.
  Bedankt voor de fijne samenwerking, alle koffie en de mooie momenten.
  We zullen je lach, positivisme en optimisme missen.
  Rust in vrede.
  Wendy en Dion, heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 60. Dear Family, It is with the deepest regret that I write these words. Emile was not just a fantastic person, he was a true friend. And those are hard to find. We spent hours talking, saving the world (Emile, tell the guy upstairs about our plans, he may enter into reason), and of course being there for each other and our families. Caring, Fun, Curious, Intelligent. There are not many people in this world quite the same. Lots of love from me and family to Wendy and Dion.

 61. Emile, kleurrijke collega! De verpersoonlijking van het levens genieten is niet meer. Een scherpe en soms wat lastige collega, maar altijd met passie en met een gouden hart. Wat een verlies. Heel veel sterkte voor Wendy en Dion&Elise.

 62. Een goed glas wijn, onze gesprekken, elkaar ontmoeten overal in de wereld, je mooie lach, je vriendschap en de trots wanneer je over je familie sprak. Ik ga je missen Emile en je mag zeker heel erg trots zijn. Liefs Bas

 63. Emile, genieter, familieman, energiek, stoer, gepassioneerd, oprecht, empathisch, daadkrachtig, sociaal, betrokken, communicatief, eigenzinnig, scherp. Ik ben blij je gekend te hebben, wat een verlies, liefs Li-z

 64. Mijn God. Je hebt me wel vaker laten “ schrikken” …….op een goede manier , maar deze hakte r wel in .☺️. T ga je goed mate. R.I.P. !!! Alle nabestaanden, familie en vrienden en kennissen gecondoleerd met dit verlies.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar Boven