Er zijn 23 berichten achtergelaten voor Gert Jan Burgers;

 1. Margot Langelaan

  Lieve Carrie, Sophie en Fréderique, Roos en Niel,
  Heel veel sterkte gewenst met het enorme verlies van jullie echtgenoot en vader Gert Jan.
  Het is zoals het in de tekst staat “Ik ben pas dood als je mij bent vergeten.”
  Carrie, ik hoop dat je veel warmte en liefde vindt bij al je geliefden. Ook jouw BB-ladies leven met je mee en bieden je een warme omhelzing!
  Met lieve groet,
  Margot

 2. Lieve Carrie,

  Ik zijn trots op jou! Hoe je al die jaren voor Gert hebt gezorgd! Hoe je altijd dacht samen met hem in mogelijkheden hoe moeilijk dat ook soms was. Trots op jullie samen hoe jullie genoten van het leven en daar heel veel mooie herinneringen in hebben gemaakt. Het is nu aan jou om van deze herinneringen na te genieten. Ik wil graag een luisterend oor zijn om deze herinneringen weer met je te beleven.

  Liefs Margreet

 3. Carrie, Sophie en Roos:
  Gecondoleerd met het overlijden van Gert Jan.
  Ik wens jullie heel veel sterkte voor de komende tijd.
  Moge de vele herinneringen jullie een steun zijn om dit verlies een plaats te geven en Gert Jan voor altijd in jullie gedachten te laten zijn.
  Ook wens ik de overige familieleden, maar voor mij persoonlijk Adrie, heel veel sterkte.

  Ton van der Put.

 4. Beste Carrie, familie en vrienden, mijn medeleven met jullie verlies van Gert Jan. Ik was heel blij met Gert Jan, na elkaar een hele lange tijd niet gezien te hebben, nog weer een keer een biertje te drinken en wat oude herinneringen op te halen.
  Ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd!
  Frans Mulderij

 5. Ik was gisteren bij de uitvaart en een van GertJan zijn vrienden sprak over GertJan waarbij ik verschillende overeenkomsten hoorde zoals ik GertJan kende. Ik kende GertJan al bijna 30 jaar en ik zag GertJan ook meer als vriend dan collega. Wij hebben allebei 2 dochters waarbij allebei 1 met passie voor dansen en cultuur. Wij hadden altijd voldoende de praten over de meiden, het werk (de projecten) en thuis. Ik zal hem zeker missen en blijf met Carrie in contact.

  Sterkte aan de meiden en Carrie

 6. Lieve Carrie, Sophie, Frédérique, Roos en Niels. Meer dan 45 jaar vriendschap … time flies….veel te snel …. onbetaalbaar. Bedankt dat ik de afgelopen jaren zo dicht bij jullie en Gertjan mocht zijn. Sweet memories. Friendship forever and beyond. Voor altijd in mijn maar jullie ook! Liefs Melia

 7. Lieve Car,
  Wat was t een mooi afscheid van Gert Jan vandaag. Trots ben jij op jullie leven, op jullie gezin, nou en terecht. Ook de afgelopen jaren waren zwaar, zeker voor jou, maar ook zo knap gedaan ook daar mag je trots op zijn.
  We wensen jou, Sophie en Roos veel sterkte met het verwerken van het verlies van jullie Gert Jan.
  Liefs ook voor Sophie en Roos.
  Feiko en Susan

 8. Melanie van der Grinten

  Lieve Carrie, lieve Roos, lieve Soof,
  Zojuist heb ik vol bewondering, met een traan en een lach, zitten kijken naar het mooie afscheid van GertJan, Op een berg op Ibiza, in een lunchtentje waar ze wél goed internet hadden, met een latte macchiato, een Spa rood en een groot stuk worteltjes taart. Precies zoals ik regelmatig samen met GJ bij t Theehuis in Lage Vuursche heb gezeten, waar hij t nooit kon laten een zoet stuk taart te eten met als gevolg zijn bloedsuikerspiegel finaal in de war te schoppen. Soof wat heb je me ontroerd met je prachtige lied, Roos ik heb stiekem moeten lachen om die grap van de pootjes van t vogeltje en Carrie jij hebt me diep in m’n hart geraakt met t laatste immens veelzeggende woordje van je speech: ”En ik ben zoooo trots op ons………..ja!”
  Gecondoleerd en heel veel sterkte lieverds!
  Liefs, Melanie

 9. Lieve Carrie, Sophie en Roos,

  Ik heb altijd bewondering gehad voor het warme, hechte gezin dat jullie waren. Zo sterk en zo leuk samen. Wat intens verdrietig dat dat niet meer voort mag duren zoals het was. Dat jullie maar veel troost mogen vinden bij elkaar. Gecondoleerd en veel sterkte en liefde gewenst de komende tijd. Ik denk aan jullie.

  Liefs, An

 10. Lieve Carrie & kids,

  Zo trots op jullie!
  Wat een warm en persoonlijk afscheid hebben jullie Gert Jan gegeven. Mooie herinneringen met veel humor, prachtige live muziek en zoveel lieve mensen om jullie te steunen.
  Gert Jan was een bijzonder mens….en bijzondere mensen sterven niet…zij gaan wel maar blijven voor altijd ….
  Voor altijd in ons “Nivoc” hart.
  Dikke knuffels
  Ed & Herma van Piggelen

 11. Lieve Carrie, Roos en Sophie,
  Carrie, Roos en Gert Jan, heel erg goed kennen we elkaar niet, mijn linkje met jullie is Sophie, Starlight Boulevard. De paar momenten die ik van jullie gezelschap heb mogen genieten, van de levenslust van Gert Jan, waren vol van warmte, gezelligheid, muziek en genieten. Genieten van het leven. Dat is ook wat ik uit deze prachtige afscheidsdienst heb kunnen halen en waar Gert Jan denk ik voor stond. Een viering van het leven, gelardeerd met prachtige woorden, liefdevolle momenten en schitterende muziek.

  Lieve Soof, dank voor de kaart, voor je vertrouwen op de momenten dat we over je vader hebben gesproken en voor de kracht waarmee je me blijft inspireren. Ja echt, ook op afstand. Wat heb je ook net weer onwijs veel kracht en liefde laten zien. Mooie woorden en schitterend gezongen. Wauw, wat heb ik veel respect voor je. Weet dat ik aan je denk. Sterkte, lieve Soof. En sterkte voor jullie allemaal!

 12. Lieve Carrie, Roos en Sophie,
  Gecondoleerd met jullie man en vader. Ik ken jullie als levensgenieters en ondanks Gert Jan zijn ziekte de laatste jaren maakten jullie er met z’n allen het beste van. Veel respect voor jullie. Lekker eten en een drankje erbij daar hield Gert Jan wel van. Als ik ergens carpe diem zie, lees of hoor, denk ik gelijk aan jullie. Heel veel sterkte.
  Liefs Monique, Maurice, Quinn , Justin

 13. Lieve Carrie, Roos en Sophie,

  Gecondoleerd met het overlijden van Gertjan. Veel te vroeg natuurlijk, dat fijne leven van jullie samen met de kinderen had veel langer moeten duren. Jullie waren er al een hele tijd op voorbereid, wat het van de ene kant heel moeilijk maakt, maar aan de andere kant hebben jullie daardoor veel tijd gehad om samen te praten en echt afscheid van elkaar te nemen.
  Lieve Carrie, ik wens je heel veel sterkte toe, je zult je vaak eenzaam voelen. Een advies van een “ervaringsdeskundige”; ga niet te flink doen, laat je af en toe gaan, denk niet dat je jezelf groot moet houden, maar geef toe aan je verdriet. Maar ga ook weer genieten van het goede in de wereld, zoals je vrienden en vooral je kinderen.

  Liefs José Pennings Laribij

 14. Nelleke van Ravenstein
  Lieve Carrie en familie

  Wat ben ik blij dat ik Gert Jan heb leren kennen op de fysiotherapie samen in de kleedkamer
  Met hem praten over alles wij meegemaakt hebben in onze Kankertijd bestraling en chemo
  Alles kwam voorbij en hij was de vriend die alles ook zo gevoeld heeft mijn zusje Dorie heeft bij hem in de klas gezeten en daar hebben wij veel over gepraat veel gelachen maar ook gehuild soms van boosheid maar ook van zijn geweldige leven met zijn lieve Carrie en kinderen Samen wilde wij naar de cursus kunst op recept maar dat was door de Corona maar van korte duur jammer maarden met veel liefde terug aan de goede dingen
  Ik wens jullie veel sterkte maar het was een bijzonder mens ik koester de herinneringen.
  Liefs Nelleke

 15. Piet en Riet Bras

  Lieve Carrie, Sophie en Roos.
  Gert Jan heeft een lange strijd gestreden en toch komt de dood nog onverwachts ook al zie je het aankomen
  Piet en ik willen jullie langs deze weg condoleren met dit grote verlies
  Woorden schieten te kort hierbij
  We wensen jullie deze dagen en daarna heel veel sterkte toe.
  Nu moet je alleen verder en dat is heel moeilijk zeker ook gezien de jonge leeftijd.
  Maar houdt herinneringen aan de vele vakanties en de tijd dat jullie samen hebben doorgebracht
  Lieve groeten van Piet en Riet Bras

 16. CARPE DIEM wordt iedere keer weer meer aktueel als zulke jonge vrienden overlijden. Ik bewaar de mooie en goede herinneringen: volleyballen, skieen, Video weekends, Parijs, Au Deux Margaux, skieen, concerten, Paul Garreck, Genisis, kamperen in Zeeland, samen koken, boek geschreven en ik heb een getekend exemplaar etc.
  Carrie, Roos, Sophie en hun aanhang heel veel sterkte en saamhorigheid.
  Jullie zijn altijd welkom in Duitsland!

 17. Lieve Carrie en kinderen

  We waren diep geschokt en verdrietig toen wij via WhatsApp vernamen dat Gert Jan is overleden.
  We hadden al gehoord dat hij er slecht aan toe was, maar je hebt altijd hoop dat het weer een tijdje beter gaat.
  Ons medeleven gaat uit naar jullie. Het overlijden van een dierbare
  gaat altijd gepaard met verslagenheid en verdriet. Wij wensen jullie veel kracht
  en sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.
  In plaats van bloemen maken wij een bedrag over naar KIKA.

  Tineke, Pim, Bob en Tim de Haan

 18. Gecondoleerd met het verlies van Gert Jan. Ik heb Gert Jan leren kennen tijdens mooie concerten die we bezochten, samen met Kees van der Zande. Zijn moed en doorzettingsvermogen waren bewonderenswaardig. Ik mocht Gert Jan graag, een leuke vent waarmee je een goed gesprek kon hebben. Sterkte voor jullie familie de komende tijd.

 19. Jan Joost Kolsteeg

  Lieve Carry, gecondoleerd met het verlies van Gert Jan. Wat was het heerlijk om ‘m in mijn praktijk te hebben. Fijn om zijn verbinding met Carolien te voelen.
  Heel veel sterkte de komende tijd.

 20. En toen werd het stil. Na jaren zeer intensief te hebben geleefd, komt er een einde aan jouw lijdensweg. Wetende dat jij nog jaren door had gewild, was het tot hier en niet verder. Alina en ik zullen met plezier aan je terugdenken want saai was het zeker niet. Het ga je goed, levensgenieter fijn jouw gekend te hebben. En voor Carrie en de kids een dikke knuffel.

 21. Ha Carrie, Sophie en Roos,
  Gecondoleerd, sterkte en moed om voort te gaan. Zoals Gert Jan zelf aangeeft, gezamenlijke herinneringen levend houden. Jullie hebben er al vele verzameld … hou ze vast.
  Kussen Do & Jacolien.

 22. Toch nog onverwacht, heel veel sterkte!
  Mooie tijden met Gert Jan beleefd, lang geleden bij Bowhouse / PinkRoccade met als hoogtepunt wel de reis naar Japan. De laatste jaren spraken we elkaar zo af en toe bij jullie thuis waar altijd wat lekkers te eten was, verder natuurlijk onder het genot van een lekker glaasje wijn. Mooie gesprekken en herinneringen, ik zal hem missen!
  Groet, Erik en Cobi van Roon

 23. Heel veel sterkte, wat hebben jullie dit moedig gedragen met zijn allen♥️
  Fijn dat ik Gertjan 2 keer heb mogen ontmoeten het afgelopen jaar. Veel verhalen gehoord van Vincent over de lange, hechte vriedschappen. Veel mensen zullen Gertjan missen en zullen jullie zeker bijstaan de komende tijd. Om te steunen maar ook om de mooie herinneringen te delen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar Boven