Er zijn 100 berichten achtergelaten voor Marius Oosterom;

 1. P.J. De Bruijn

  Ruim 2 jaar geleden zijn wij verhuisd naar een appartement, we wilden graag inductie gaan koken. Marius is 2 dagen bezig geweest bij ons in huis. Alles is keurig gemaakt. Het was in de zeer warme periode, dat Marius hier bezig was, glazen fris gingen er grif in. Geen koek maar wel chocola . Een man van weinig woorden, maar een harde werker. Wat zal het een gemis zijn voor jullie. We wensen jullie veel sterkte toe.

  Fam. De Bruijn.

 2. Anneke en Frans

  Lieve Karin, Katrien, Marieke & Roy,

  Hierbij delen wij nog een keer de tekst van onze kaart. Nu we bijna 4 weken verder zijn, is het nog steeds onwerkelijk dat Marius er niet meer is……

  Het is te bizar wat er gebeurd is. Zo onwerkelijk, oneerlijk en niet te bevatten. Lieve Marius, die altijd actief was, overal naartoe fietste en ontzettend sportief was, overleden na zo’n stom ongeluk. Waarom? Dat antwoord kan niemand jullie geven.

  Lieve Marius, die altijd voor iedereen klaar stond, altijd bezig was, vrolijk was en sociaal. Een geweldige papa en lieve man. Waar jullie zulke mooie herinneringen mee hebben gemaakt, o.a. door de mooie reizen, maar ook de alledaagse dingen.

  Lieve Marius, die voor ons klaar stond met het opknappen van het dijkhuis in Badhoevedorp, met de aankoop van ons huis in Veenendaal. Waarmee we gevaren, gezeild, geskied hebben, Kolonisten hebben gespeeld en zo gelachen hebben.

  Lieve Marius waarmee we zo vaak geborreld hebben, die altijd geïnteresseerd was en een luisterend oor had. Lieve Marius, die onze kinderen geboren en volwassen heeft zien worden.

  Een bijzondere man, een lief mens met een goed hart. Waarom dan dit? We weten het niet.
  We weten wel dat we er altijd voor jullie zullen zijn.

  Gecondoleerd met dit enorme verlies.
  Hoe dit te dragen, weten we niet.
  Maar we zullen jullie, waar we kunnen, helpen met dragen.

  Lieve groet en heel veel sterkte,
  Anneke, Frans, Jarno, Lisa en Els
  xxxxx

 3. fam. van Eersel

  Onze lieve oom Marius is er niet meer. Het zal raar en onwerkelijk zijn om straks op Botshol te gaan schaatsen of van de zomer te gaan varen en zwemmen zonder hem. Altijd was hij geïnteresseerd, dacht met je mee of had al een oplossing. Bedankt voor alles lieve oom.

  Lieve Karin, Marieke, Roy en Kattieschattie, weet dat we er altijd voor jullie zullen zijn.

  Liefs,
  Paul, Yvet, Tessa en Jonas

 4. Chris van Egmond

  Diep geschokt na het bericht van het overlijden van Marius, onze gedachten gaan naar Karin, Marieke, Katrien en de de rest van de familie en vrienden en kennissen.
  Heel veel sterkte voor deze moeilijke tijd.

  Hennie van Egmond van der Griend
  Chris van Egmond

 5. Peter Kuijper

  Wat een ongelofelijk bericht is dit. En dan te bedenken wat de oorzaak ervan is. Dat dit juist Marius moet overkomen, sportman pur sang.
  Beste Karin, en natuurlijk ook jullie kinderen, wij wensen jullie alle kracht toe die nodig is om dit te verwerken.
  Ans en Peter Kuijper

 6. Jan van Prooijen

  Hoii,

  Een goede trouwe collega, veel meegemaakt en gedaan bij Alpla..
  Oud ijzer sparen en dan samen met mijn aanhanger inleveren bij de oud ijzer boer en een klein feestje met iedereen in het poetshok organiseren, vlak voor de kerstdagen. Als je mijn auto s’avonds bei Alpla zag staan, kwam je na het sporten kijken en ook mee helpen. De vliegtuig reis naar Insbruck om een olie water afscheider af te nemen voor Alpla, met dat slechte weer in een klein vliegtuigje pfff wat een luchtzakken en onweer… Op de terug weg zaten we wel naast Rinus Michels.
  Samen naar avond cursus bij het ROVC om uit te vinden wat de symbolen op een ventiel betekenen.
  Mijn hele grote zwarte dag! paar uur later was je bij mij.. om te ondersteunen.
  Na mijn vertrek naar Remia, deden we bellen, naar een receptie van de TU of van Schie, ergens eten en gezellig kletsen over van alles.. Dat ga ik missen..

  Karin, Marieke, Roy, Katrien… Heel veel sterkte.

  Liefs Jan

 7. Theo en Marja

  Hey Karin, we zijn net als jullie enorm geschrokken van het fatale ongeluk.
  Sportman door en door, vele kilometers op de racefiets en dan zo met pech ongelukkig terecht komen.
  Wij zullen net als jullie zijn enthousiasme missen. Heel veel sterkte.
  Marja en Theo

 8. Beste Karin, Marieke, Roy en Katrien,

  Ongelofelijk wat een tragedie. We kregen een appje van Mieke en waren er de hele dag stil van. Wat kan het leven ineens een ongekende wending nemen en alles overhoop gooien. Wij leerde Marius kennen als een lieve, aardige man die oprecht geïnteresseerd was. Kick en Susan schrokken ook van het bericht en haalden nog herinneringen op van o.a. de schaatsles.
  Rest ons niet anders dan jullie heel veel sterkte toe te wensen.

  Alice en Bas

 9. Kees en Anita Biekens

  Karin,Kinderen en Familie.
  We waren verbijsterd te horen dat Marius door een noodlottig ongeluk is overleden.
  Wij denken nog vaak terug aan onze tijd van Discotheek nieuwe stijl en de feesten bij bakkerij Elenbaas waar Marius altijd van de partij was .En zijn toneel spel op de toneel vereniging de WIK . Wij wensen jullie veel sterke de komende tijd met het verlies van Marius.

  Kees en Anita Biekens

 10. Dag Karin,

  Marius was vrijdagmiddag laat nog bij ons in de winkel waar hij een schroevendraaiertje en wat boutjes meenam. We hebben nog een leuk gesprekje gehad en hebben elkaar een goed weekend gewenst. Maandag daarop hoorde ik het verschrikkelijke nieuws. ik was perplex, geschokt en vooral verdrietig en kon niet geloven dat dit soort dingen gebeuren. Ik wil jou en je familie dan ook heel veel sterkte toewensen met het grote verlies en gemis.

  Dick Haak (ook namens mijn collega’s Isero Mijdrecht)

 11. Ben Klinkhamer

  Beste Karin,
  Bij deze wil ik jou en de kinderen condoleren het verlies van Marius, jou man en jullie papa.
  Wij kennen elkaar o.a. als oud buren van de Loopveltweg, en Marius van vele sportieve gebeurtenissen in de Rondevenen. Het was dan ook ontzettend schrikken toen ik het noodlottige bericht te horen kreeg, gevallen met zijn fiets hoe ongelukkig kun je terecht komen. Net als vele zal ik het hoi, het gedag zeggen op zijn fiets gaan missen. Ik wens jou en de kinderen veel sterkte met dit grote verlies.
  Ben Klinkhamer.

 12. Kees van Egmond

  Beste Familie

  Gecondoleerd met jullie verlies en wij wensen jullie veel sterkte. Marius had altijd een luisterend oor en was jaren een gewaardeerd collega van mij.

  groet

 13. Dorry Omtzigt

  Beste Familie,

  Gecondoleerd met dit onverwachte verlies en heel veel sterkte.

  Dorry Omtzigt

 14. Corrie van der Kroef

  Beste Karin, Marieke en Katrien,

  Ik las gisteren in de Nieuwe Meerbode het bericht, dat Marius niet meer onder jullie/ onder ons is. Het doet mij wat zijn foto in de krant te zien; terug te denken aan de periode, dat Marieke en Katrien bij ons op de Sint Jozefschool zaten.
  Katrien kwam nog wel eens een bloemetje brengen vanuit het Alkwin College namens Trix Lachniet.

  Ik wens jullie heel veel sterkte toe, troost, kracht en vooral spirit om zonder de energie van Marius het leven te leven! Ik gun dit jullie zo!

  Lieve groet van Corrie van der Kroef.

 15. Piet Heemskerk

  Karin,
  Volkomen verrast door de mededeling in de Nieuwe Meerbode: Marius overleden.
  Misschien was het voor jullie ook een verrassing? Qua leeftijd was Marius er nog lang niet aan toe.
  Van harte gecondoleerd jij en de kinderen.
  Wij hebben elkaar gesproken op de bijeenkomsten van de schaatsclub Nooitgedacht op het eilandje in de Plas van Bach (Hennie) en Manja van Vliet; jij was met de zeilboot gekomen, ik met de kano.
  Samen met Marius enthousiast rondjes geren op de Jaap Eden en daarna hij koffie, de anderen chocolademelk met.
  Hij was heel enthousiast over de kinderen en van jullie oudste dochter herinner ik me dat ze een zeer goede student was (nu afgestudeerd) in Delft.
  Hij gaf me ook duidelijke technische uitleg over berekeningen met zonnepanelen, toen ik bestuurslid was van de coöperatie ‘Zon op De Ronde Venen’.
  Karin, nogmaals jij en de kinderen veel sterkte toegewenst,
  Piet Heemskerk

 16. Lieve Karin, Marieke, Roy en Katrien

  Wat was ik geschokt, toen ik hoorde, dat jullie lieve, stoere en altijd vrolijke Marius door een noodlottig ongeluk was overleden. Ik had hem 2 weken geleden nog gezien en even gesproken, toen hij aan het werk was, hier bij een woning aan Hofland, waar ik nu woon.
  Hij zei: “Ken je me nog?” en omgekeerd ook en natuurlijk kenden we elkaar nog van school, waar jullie Marieke en Katrien bij me in de klas hebben gezeten en ook jij Karin vaak was.
  We hadden het over de tijd, dat “zijn meiden” op de Jozefschool zaten, ook toen altijd heel trots op zijn meiden, waarbij hij ook Karin bedoelde. “Girlpower” zei hij.
  Het was zomaar een heel leuk gesprek met die altijd brede glimlach van Marius en een grote zwaai ten afscheid, niet wetende, dat dit een week later jullie hele leven op zijn kop zou zetten!!!
  Het is oneerlijk, verdrietig, verslagenheid en niet te begrijpen, dat dit juist jullie gezin moest overkomen, woorden schieten de kort. Jullie zitten de hele tijd in mijn hoofd. Ik kan jullie alleen maar heel veel kracht, moed en warmte van jullie familie om jullie heen wensen om dit enorme verlies te boven te komen.

  Afscheid nemen
  Is met zachte handen, dichtdoen
  Wat voorbij is
  En verpakken in de de mooie gedachten
  Van de herinnering.

  Heel veel liefs van jullie oude juf Margaret van de Jozefschool

 17. Lieve Karin, Katrien, Marieke & Roy,

  Gecondoleerd met het overlijden van Marius en heel veel sterkte .
  Wat een verschrikkelijk bericht!
  Ik kende Marius van de tijd dat we bij Alpla collega’s waren; hij was echt een fijne collega.

  José Keijman-Keur
  Charles Keijman

 18. Giovanna Van Hasselt

  Beste Karin, Marieke, Roy en Katrien,
  Wat een vreselijke schrik moet dat zijn geweest voor jullie. En nog zal het onwerkelijk zijn dat Marius er niet meer is.
  Het antwoord op de vraag waarom, zal nooit beantwoord worden.
  Ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd. Neem de tijd die jullie daarvoor nodig hebben.

  Liefs, Giovanna van Hasselt ( moeder van Rosanne die bij Marieke in een vd groepen bij Ministek heeft gezeten)

 19. Fam Engelschman

  Karin, Marieke en Katrien,

  Wat een verschrikkelijk nieuws, het laat ons niet los. Wij wensen jullie alle sterkte toe!!!

  Warme groet,
  Fam. Engelschman

 20. Gerda leliveld

  Ik n
  Lieve Karin, ik ben erg geschrokken van het bericht van Marius overlijden. Hoe kan het gebeuren.Ik heb mooie jaren met hem gesport ,want dat was wat hij deed. Kan niet bevatten hem nooit meer tegen te komen.Ik wens jou en je dochters heel veel sterkte om zonder hem je weg te vervolgen. Hoop je weer in goede gezondheid terug te zien. Liefs Gerda Leliveld.

 21. Annie van der Arend

  Beste Karin, Katrien, Marieke en Roy.
  Gecondoleerd met het veel te vroege verlies van Marius. Veel sterkte om dit verlies te verwerken. Hartelijke groeten
  Fam. van der Arend

 22. Lieve Karin en familie
  Verschrikkelijk om dit bericht te vernemen. Zo onwerkelijk. Marius, een man die nog vol in het leven stond. Sociaal, sportief; een echte doorzetter. Marius heeft vroeger bij ons diverse werkzaamheden verricht voor Koeleman Electro. Karin en familie; wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe om dit enorme verlies te verwerken en een plek te kunnen geven.
  Caroline en Toon

 23. Marcel en Caroline Schenk

  Lieve familie van Marius,

  Wij kennen Marius van de keren dat hij mee was met onze fietsreisjes voor Stichtig4life.
  Een bescheiden lieve man met altijd een tevreden glimlach op zijn gezicht.
  Hij was een van de beste fietsers van de groep. Hij had een enorm doorzettingsvermogen en was altijd een van de eerste op de top.
  Soms was ik niet eens op tijd boven met de auto om foto’s te maken van zijn aankomst.
  Marius stond dan altijd geduldig te wachten.
  We hebben gelukkig wel mooie foto’s van hem.
  Vooral de reis naar de Pyreneeën heeft hij enorme indruk gemaakt om met zijn vriendin Margot, ondanks het slechte weer, de 4 uitdagende bergtoppen te beklimmen.
  Onze volgende reis zullen wij Marius missen, hij was een fijn en tevreden mens om mee te hebben.
  Wij willen jullie als gezin en overige familie heel veel sterkte wensen.
  Marcel en Caroline Schenk

 24. Lisa Kersten

  Lieve Karin, Katrien en Marieke,

  Gecondoleerd met jullie verlies en heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. ❤️

  Groetjes,
  Lisa Kersten

 25. Joan de Gier

  Lieve familie en vrienden van Marius,

  Ik heb Marius leren kennen bij Koelman Elektro toen ik daar in 2016 kwam werken. Wat een fijne vent om mee te werken. Hij werkte toen alleen op vrijdag bij Koeleman. Naar veel gespreken met hem kwam hij uiteindelijk fulltime bij Koeleman werken. Wat een vakman, als iets niets lukt ging tie door tot het wel ging. Geen klus was hem te gek. 2020 ben ik weggegaan bij koeleman door privé omstandigheden. Marius man wat was het fijn om met jou te werken maar ook als prive persoon erg prettig. Ik hoorde van je tragisch ongeluk via Maurice. Veel sterkte voor een ieder die hem kende. Je zal gemist worden. vr gr Joan de Gier.

 26. Monique & Edwin

  Lieve Karin, Katrien, Marieke & Roy,
  Veel is al gezegd en mooie woorden gesproken. Het verdriet zal er niet minder om zijn maar de pijn wellicht iets verzacht. Nog steeds verslagen hebben wij zaterdag de dienst (virtueel) bijgewoond. Wat een prachtige verhalen, mooie herinneringen en aangrijpende foto’s over een prachtig mens. Wat een rijkdom om zo een mooie vriendenkring te hebben en wat zegt dat ook veel over Marius en jullie. Ook het voorlezen van het lievelingsboek greep ons erg aan.
  Wij wensen jullie heel veel kracht.
  Warme omhelzing,
  Monique & Edwin

 27. Hallo Karin, Marieke, Katrien en alle andere familieleden,

  Ik ken Marius en jullie alleen van verjaardagen bij Mieke en Hans. Die paar keren dat we elkaar hebben gezien en gesproken, en zeker na het lezen van al deze bijzondere berichten, bevestigen mijn beeld van een bijzonder warme familieman die ook nog eens heel veel belangstelling toonde voor anderen.
  Woorden schieten gewoon tekort voor zo’n onverwachts verlies van je partner en jullie vader.
  Ik wens jullie heel veel sterkte!

  Judith

 28. Kees Griffioen

  Karin en kinderen gecondoleerd.
  Ik wist niet wat ik hoorde, heb 2 weken geleden nog met hem staan praten.
  Heel veel sterkte in deze tijd.
  Liefs kees en Marleen Griffioen.

 29. Gijs Ekelschot

  Marius kende ik pas een jaar of vijf. Vanaf 2015 toen hij lid werd van de Merel.
  Bevlogen, fanatiek, maar altijd in controle. Nooit teveel risico en immer sociaal op de racefiets.
  Daarom juist zo onbegrijpelijk en bizar, niet te bevatten, dat zo een ‘alledaags’ ongeluk hem fataal is geworden.
  Een begenadigd fietser was Marius. Een uitstekend klimmer en doorzetter bovendien
  Een voorval waar uit dat blijkt staat mij nog levendig voor de geest.
  We klommen een paar jaar geleden met de stichting 4life in de Pyreneeën.
  Op het programma stonden na de vreselijke Tourmalet nog drie zware beklimmingen.
  Tijdens de afdaling van de Tourmalet begon het te regenen en koud was het ook.
  De helft van ons zocht na die afdaling het hotel al op. De anderen begonnen aan de tweede puist. Velen hielden het daarna voor gezien. Een enkeling ging door. Het was bijna niet te doen. En eigenlijk moesten er nog twee bergreuzen.
  Toen wij ’s avonds al aan het dessert zaten kwamen de laatste twee, onderkoeld en verregend binnen. Alle vier de Pyreneeën reuzen beklommen , maar verkleumd tot op het bot.
  En één van die twee, je raadt het al, was Marius. (De andere was Margot, al jaren hele goede vrienden). Wat een helden. Het tekende de sportmens Marius.

  Marius hield ook van gezelligheid. Bij vele clubactiviteiten was hij vaak paraat.
  Gezellig bijpraten na een toertocht en ook bij onze jaarlijkse pubquiz was hij aanwezig.
  We zullen hem missen . Sympathieke, bescheiden Marius. Zeker bij de Merel.
  Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 30. Lieve familie,

  Als jong brugpiepertje kwam ik in één van de eerste maanden van de Alkwin-tijd naar jullie oude huis om een opdracht voor Latijn te maken. De opdracht: een maquette maken van een Romeins badhuis.

  We wisten niet goed hoe we het aan konden pakken en hoe konden we nu in hemelsnaam water in onze maquette verwerken? Het was ten slotte een badhuis.

  Waar wij al ongeveer met onze handen in het haar aan het knutselen waren, kwam Marius helpen. Met zoveel enthousiasme en met zoveel vrolijkheid. Voor elk probleem had hij een oplossing: de pilaren bleven staan door wat extra versteviging en het water konden we prima met kit namaken.

  Hoewel ik Marieke nog niet lang kende, viel die dag wel van alles op z’n plek. Het kon niet anders dat dit lieve vrolijke meisje dat had overgenomen van die zorgzame en vrolijke vader van haar.

  De jaren daarop kwam ik nog altijd zo graag bij jullie thuis. Altijd zo warm en zo gezellig.

  Lieve Karin, Marieke, Katrien en Roy heel veel sterkte met het verlies. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik Marius heb mogen kennen. Zo’n mooie man, die gelukkig zijn mooie eigenschappen aan zijn dochters heeft doorgegeven.

  Heel veel liefs,
  Marjolein

 31. Maria Ekelschot

  Bescheiden en zo sterk op de fiets!
  Vandaag je eindfinale,
  door een erehaag van Merelleden,
  de kist versierd met rugnummers van
  vele mooie ritten,
  die je hebt gereden.
  Bescheiden, maar altijd zo sterk op de pedalen,
  op de bergen en in de dalen.
  Lieve Marius,
  zonder jou zal het niet meer hetzelfde zijn
  op de fiets.

 32. Orla van ‘t Hof

  Gecondoleerd met dit enorme verlies. We wensen jullie heel veel sterkte.

  Orla en Patrick

 33. Karin en familie gecondoleerd met met overlijden van Marius
  Ik ken hem al vele jaren als man van Karin en ook als vrijwilliger van de Zilveren Turfloop waar wij/ik altijd een beroep op kon doen.
  Wij hebben ook samen gefietst voor stichting 4 Life
  Ik ken hem als een zeer vriendelijk en vrolijke man.
  Groet
  Henny Kooijman

 34. Peter de Graaff

  Karin, Ik wil jou en je gezin hierbij nog condoleren met het plotselinge verlies van Marius, ik heb diverse malen van Marius zijn toneel talent mogen genieten tijdens diverse WIK voorstellingen.
  De laatste jaren heb ik ook regelmatig met Marius mogen fietsen tijdens de Merel toertochten.
  Ik was dan ook geschokt te lezen dat Marius door een noodlottig ongeval is omgekomen.
  Ik wil jou en je kinderen, familie heel veel sterkte toewensen voor de toekomst.
  Met vriendelijke groet,
  Peter de Graaff
  Merellid

 35. Gea en Sandre

  Marius, dag lieve broer-zwager

  Het is onwerkelijk dat je er niet meer bent.
  Hebben er geen woorden voor maar je zal altijd in onze gedachten blijven.
  Sandre en Gea.

 36. Lieve familie van Marius,

  Als collega van Marius kwam het nieuws als een schok binnen.

  Zo’n lieve man, vriendelijke en behulpzame collega. Innemend, luisterend en een vakman!

  We gaan hem allemaal enorm missen.

  Ik wens jullie heel veel liefs, sterkte en kracht toe met het verwerken van dit enorme verlies.

 37. Lieve Karin, Marieke & Katrien,

  “Ik besta op twee plaatsen, hier en waar jij bent”.

  Geen enkel woord kan jullie gemis verminderen, maar ik hoop dat deze woorden wat troost kunnen bieden. Waar hij is, en voor altijd zal blijven, is in onze harten en herinneringen.

  In mijn herinnering zal Marius altijd blijven als een ongelooflijk lieve, behulpzame, slimme & handige man. Zoveel herinneringen die ik nooit zal vergeten: dat hij ons allemaal overroeide naar het huisje in de zomer, ‘s winters wekelijks met ons naar de schaatsbaan, maar ook als die handige man die álles zelf maakte, van bureaus tot tuinmeubilair tot de elektra in huis. Zijn heerlijke appeltaart bij verjaardagen, een groot glas Weissbier bij een zomerborrel, altijd geïnteresseerd om te horen hoe het met je ging. Zo lief en behulpzaam, ALTIJD met een lach die doordrong tot z’n ogen (die zo mooi op de foto staat).

  Het is niet te bevatten dat hij er niet meer is.

  Weet dat ik er altijd voor jullie ben als jullie iets nodig hebben, wat het dan ook mag zijn!
  Als je zin hebt om even een grote pot te schelden of schreeuwen, herinneringen wil ophalen of juist even iets totaal anders: je kunt altijd bellen/appen/langskomen!

  Heel veel liefs en een dikke knuffel, Sanne

 38. jos en ellen leijgraaff

  beste fam.
  langs deze weg wil ik jullie heel veel sterkte wensen.Hij was een fijne collega.
  Ik heb niet veel samen gewerkt met hem.
  maar hoorde heel veel goede berichten.
  nogmaals sterkte.

 39. Lieve Karin, Katrien, Marieke en Roy,

  Hartverscheurend en niet te bevatten wat er is gebeurd.

  Alle keren dat ik hem tegenkwam op de fiets in mijn middelbare school tijd en hij mij (natuurlijk) altijd heel hard inhaalde en de gezellige etentjes samen, de laatste keer bij jullie thuis in de zomer. Zonder Marius zal dat niet meer hetzelfde zijn.

  We gaan Marius ontzettend missen.

  Ik denk aan jullie.

  Veel liefs en dikke knuffel,

  Cyanne

 40. Manita Bijl

  Altijd vrolijk en ik hoor het je nog zeggen, als we elkaar zagen begon je altijd met ‘hey Maniet..’
  Dank voor de fijne herinneringen die ik over heb gehouden aan mijn bezoekjes bij tante Karin en jou op de Loopveltweg als klein meisje.

  Dag lieve oom, rust zacht.

  Tante Karin, Marieke&Roy en Katrien ik wens jullie onwijs veel kracht toe en steun bij elkaar om dit onwerkelijke verlies een plekje te geven.

  Liefs, Manita.

 41. bizar, hoe het leven zo plotseling kan eindigen. Alleen de vele herinneringen blijven bestaan. Waalse pijl 1986, Kerst voetbaltoernooien Hoflandbar Mijdrecht, feesten en oliebollen oudejaarsdag in de bakkerij.
  Marius, ik heb nog een mooie foto met onze ‘gelegenheids’ wielerploeg van de kletsnatte Waalse Pijl. Deze foto krijgt nu een extra bijzondere betekenis voor me.

  Adieu,.
  Henk en Ineke

 42. Frans Bosman

  Lieve Karin en familie,
  Mijn herinneringen aan Marius gaan terug naar de beginjaren van de Veenlopers, midden jaren 80. Trainingen, clubdagen bij Equus, regiohardloopwedstrijden. daarnaast ook de eilandentriathlon in Vinkeveen. Ik heb Marius leren kennen als bijzonder aardig, belangstellend en sociaal. Wat een gemis voor jullie en iedereen die hem liefheeft. Dat hem dat moest overkomen. Heel veel sterkte de komende tijd, het leven zal nooit meer hetzelfde zijn.
  Frans

 43. Cateau, Viola, Annika en Bella

  Lieve Marieke, Karin, Katrien en Roy,

  Wat stonden jullie daar krachtig met z’n drietjes en wat hebben jullie mooi gesproken. De mooie woorden en foto’s laten een vader en man zien die zeer van het leven heeft genoten en in heel veel andere levens een bijzondere rol heeft gespeeld.
  We denken aan jullie en wensen jullie enorm veel liefs en sterkte!

  Cateau, Viola, Annika en Bella

 44. Mannon Houthuijs

  Lieve Karin, Katrien, Marieke en Roy.

  Wij zullen Marius ook ontzettend missen. Het was altijd leuk om met hem te praten op verjaardagen. Marius was altijd hartelijk, gezellig en geïnteresseerd.
  Voor jullie , en alle nabestaanden, heel veel sterkte.

  Nooit meer hier, maar altijd bij ons.

  Felix, Megan, Ryan en Mannon.

  Je kan niet meer naar die mooie verhalen luisteren van iemand, die er niet meer is.
  Je kan niet meer lekker praten, met iemand die er niet meer is.
  Je kan niet meer in een deuk van het lachen liggen, met iemand die er niet meer is.
  Maar je kunt nog wel intens houden, van iemand die er niet meer is.

 45. Joyce van der Heijden

  Lieve Katrien, Karin, Marieke en Roy,

  Wat een mooi afscheid van een lieve en sportieve man en vader.
  Wij wensen jullie heel veel sterkte voor de komende tijd.

  Groetjes,
  Mario, Angela, Daniël en Joyce

 46. Lieve Karin, Marieke, Roy en Katrien
  Wat een mooi afscheid van een mooi persoon. Wat een mooie herinneringen werden er gedeeld. Wat een mooie foto’s werden er getoond. Als je dat allemaal zo hoort en ziet, wat heeft Remco dan eigenlijk toch wel veel gemeen met Marius, iets waar we nooit bij stil hebben gestaan. Eerst voetbal, dan het racefietsen, Limburgs mooiste, spinning, het sociale en zeker het fanatisme. En als laatste het hebben van een heel mooi gezin!
  Wat zullen hem missen. Heel veel sterkte voor jullie gewenst. XXX
  Liefs Remco Masja Kevin en Demi

 47. “EVERY PICTURE TELLS A STORY” ….. Ik heb net het indrukwekkende afscheid gezien van Marius en ben blij dat hij zovele mensen heeft blijgemaakt en geholpen. Hij is vast ook een fijne Echtgenoot en Vader geweest. Gelukkig hebben jullie vele mooie herinneringen van alle beleefde vakanties, evenementen etc. Ik hoop dat die mooie herinneringen jullie de kracht geven dit grote gemis en verdriet te verwerken. Marius kwam vroeger veel bij ons thuis en ieder van ons gezin vond hem altijd opgewekt en plezierig. Ook namens Tilly & Peter, Bea & Henk, Cilia & Eric die hem allemaal kenden op verschillende manieren gecondoleerd met dit grote verlies …..

 48. Thomas Nissink

  Lieve Familie Oosterom,

  Als goede vriend van Katrien heb ik vaak mooie verhalen aan mogen horen over haar vader, Marius. Het schaatsen, varen op de boot, de gezelligheid in het weekend, en de willekeurige avonturen werden in geuren en kleuren verteld.
  Ik wens jullie alle sterkte en liefde toe die nodig is bij het verwerken van dit verlies.

  Hartelijke groet en een warme knuffel, Thomas Nissink

 49. Tessa, Rochelle, Fieke & Sanne

  Lieve Katrien, Karin, Marieke & Roy,

  Wat verschrikkelijk dat zo’n mooi leven zo vroeg ten einde is gekomen. In gedachten zal hij altijd bij jullie zijn.

  Heel veel sterkte in deze moeilijk tijd. We zijn er voor jullie.

  Dikke knuffel,
  Tessa, Rochelle, Fieke & Sanne

 50. Annika Van Den Heuvel

  Lieve Marieke, Karin, Katrien, Roy en familie, wat een vreselijk afscheid om te moeten nemen. Ik wens jullie enorm veel liefde en sterkte, maar vooral ook heel veel geluk, liefde en blijdschap van de herinneringen die altijd zullen blijven.
  Heel veel liefs, Annika

 51. Marjan Prins

  Karin, Marieke, Roy en Katrien, ik wens jullie heel veel sterke om dit plotselinge verlies van Marius te verwerken en een plaatsje te geven. Liefs en groetjes Marjan Prins

 52. Lieve Karin, Katrien, Marieke en Roy,

  De vriendengroep zal nooit meer hetzelfde zijn. Heel veel sterkte om met zoveel verdriet op de been te blijven. Wat een gat is er geslagen door dit stomme ongeluk.
  Liefs van Martien, José, Hein, Marijn en Toon.

 53. Lieve Karin, Katrien, Marieke en Roy,

  Wat blijft het onwerkelijk….
  Wij wensen jullie onwijs veel sterkte in deze moeilijke tijd!

  Lars & Kristel

 54. Mariska Klein

  Rust zacht lieve oom ,we gaan je missen.

  Mariska Rene
  Sabine Bob en Brent.

 55. Marius,

  Wat ga ik je missen als collega.
  Wat een top mens ben jij.
  En wat zullen we je onwijze inzet missen bij Koeleman.

  Groet Maurice

 56. Annemieke Versteegen

  Lieve Karin, Marieke , Katrien en Roy
  Geschokt zijn wij door het plotselinge verlies van Marius. Wij hebben leuke Italiaanse herinneringen aan hem, vakantie aan het meer met onze puberdochters. En ook aan de altijd gastvrije ontvangst in Vinkeveen waar we graag heenreden om Heleen te halen of brengen.
  Verdrietig is ook dat er nu een toekomst is ontnomen. Marius was een lieve zorgzame vader en was een leuke opa geweest. Zo sportief en ondernemend.
  We wensen jullie heel veel sterkte,
  Lieve groet Annemieke Versteegen en Ruben Muller

 57. Ik weet niet wat ik zeggen moet. Hier zijn geen woorden voor.
  Marius was een goede leermeester voor me en heeft me de fijne kneepjes uit het vak geleerd. Het was mijn fietsmaatje als het werk klaar was. Ik zal hem zeer missen.

  Mark Roeleveld

 58. Wij kennen Marius natuurlijk via de vriendschap van Katrien met Renske. Maar daarnaast ook als bekende bij de sportschool, vroeger op de lagere school en bij de scouting. Ook als Katrien met ons op mee ging op wintersport waren Karin en Marius bij ons om hun kleine meid goed verzorgd mee te laten gaan. Het is voor ons erg vreemd dat Marius er ineens niet meer is. Ineens zien we je niet meer fietsen, of langs varen in de boot. Marius, we zullen je herinneren als als vrolijke, sportieve en spontane man en vader.

  Renske, Jasper, Wouter, Marlon en Peter Steenbrink

 59. Lieve Karin en kinderen,

  We zijn een week later en het is nog steeds niet te bevatten dat we Marius niet meer gaan tegenkomen. Niet meer op feestjes, niet meer zomaar in het openbaar of voor een klus. Al waren we niet eerste lijns vrienden, op Marius kon je altijd rekenen. Marius zal niet zomaar vergeten worden, ook niet door ons. Wij wensen jullie als gezin en naaste familie alle kracht toe dit verlies te dragen en hopelijk ligt er toch een toekomst al is het wellicht nog wat verder weg.
  Liefs Robert & Rosemarie

 60. Lieve Marius en familie,
  Zo onwerkelijk dat je er niet meer bent. Je kwam altijd even naar kantoor om fijne avond of weekend te wensen. Ook die vrijdag, fijn weekend. Jij ook Marius, fijn weekend.
  En nu ben je er niet meer.
  Lieve Karin en meiden heel veel sterkte.
  Liefs Joanneke

 61. Betsie Panjer

  Hallo Karin en familie, heel veel sterkte en kracht gewenst om dit verlies te verwerken.
  Heel veel liefs Betsie.

 62. Herman en Anke Waijers

  Lieve Karin, Katrien, Marieke en Roy,

  Veel te vroeg hebben jullie afscheid moeten nemen van jullie lieve en sportieve Marius. Wat zal hij gemist worden. We wensen jullie heel veel liefde, kracht en sterkte in deze zo verdrietige tijd.

  Lieve groet,
  Herman en Anke

 63. Ik ga je missen lieve marius en ik denk vele met me heel veel sterkte voor de familie met dit grote verlies

 64. Richard Harte

  Beste Karin, Marieke en Roy en Katrien,

  Diepbedroefd en vol ongeloof neem ik afscheid van een fijne sportieve fietsmaat.

  We hadden al meerdere keren samen de tocht Veenendaal – Veenendaal gefietst, en als we dan door Wageningen kwamen dan waren het altijd mijn herinneringen omdat mijn vrouw daar had gewoond en jou verhalen omdat jouw dochter daar studeerde.
  Kwamen elkaar veel tegen bij PK Sport, en toen ik in 2016 een fietsongeluk had gehad was jij een van de eerste die met een bak aardbeien uit je werk om ziekenbezoek kwam.
  In 2017 was je mijn kamergenoot tijdens ons verblijf in de Dolomieten, waarna we samen met Margot & Miriam als ploegje samen hebben gefietst, en jij je klim kwaliteiten toonde.
  Uiteindelijk ook het moment dat je me overhaalde om lid te worden van de Merel.
  Bijna elke zondag fietsen, koffiedrinken en veel gesproken, maar ook in de zomer op woensdagavond.

  Marius, ik ga je missen!

  Karin, Marieke & Roy en Katrien, ik wens jullie alle kracht toe met dit grote verlies

  Richard

 65. Ineke Koene

  Lieve Karin, Katrien en Marieke,
  Gecondoleerd met dit ongelooflijk grote verlies. Heel veel sterkte en troost wens ik jullie.
  Liefs, Ineke

 66. Dag lieve Marius,

  Ik zeg je voor een laatste keer gedag. Onwerkelijk en verbijsterend dat je er nu niet meer bent en we je niet meer langs zien fietsen, in de auto over de brug rijden of met een zwaai als groet langs varen.

  De eerste keer dat ik jouw naam hoorde vond ik die heel bijzonder. We spreken over oktober 1993. Ik kende Mieke toen pas enkele weken en had met jullie nog geen kennis gemaakt. Mieke en ik zaten een keer met onze vriend Gert te praten over haar familie en dat ik met jullie kennis zou gaan maken. Dat vond ik best spannend. Als leraar Frans sprak ik jouw naam meteen op zijn Frans uit. Het is een naam die je in een zonovergoten Franse havenstad hoort, die bij een ruwe zeebonk hoort. Nee, kreeg ik te horen, het is gewoon Marius hoor! Maar dan in de zin van ‘doe maar gewoon’’, met een hart van goud en altijd bereid om iemand te helpen, zo weet ik nu zo vele tientallen jaren later. Dat van een ruwe zeebonk past trouwens wel goed bij jou.

  We hebben heel veel samen meegemaakt, vooral in de beginjaren, de periode dat jullie het oude zomerhuis hadden en onze kinderen kort na elkaar geboren werden en samen opgroeiden. Claire en Thierry hebben met Marieke en Katrien een heel leuke, onbezorgde jeugd gehad waarin ze veel mooie momenten met elkaar gedeeld hebben. Samen spelen, knutselen, zwemmen, varen, teveel om op te noemen. Tijdens een boottochtje van onze vier kids met hun vaders en Ome Theo is nog die heel mooie foto gemaakt. Dat blijft een mooie, blijvende herinnering.

  Ik herinner me ook heel goed het weekend dat we samen met de auto naar Duitsland gingen om een Rolling Stones concert te bezoeken, dat was een geweldige belevenis. Karin was toen zwanger en je belde een paar keer naar huis om te horen of alles goed ging. Of die keer dat we met zijn 3-en jullie nieuwe boot gingen ophalen in Loosdrecht, niet in de zomer maar ‘gewoon’ in de winter. Het was niet zeker of de sluizen open waren en of er schotten in de ringvaart zaten, maar dat bleek bij navraag gelukkig geen probleem. Wel goed dat ik meeging, want jullie hadden wat ballast nodig om een brug onderdoor te kunnen.

  We hebben veel over het bouwen van onze huizen, het onderhoud van tuin, auto’s en boot gesproken. Veel hebben we ieder voor zich gedaan, maar we waren er altijd voor elkaar als we een idee, elkaars hulp of wat gereedschap van elkaar nodig hadden. Hoe vaak heb ik niet tegen Mieke gezegd: ‘even aan Marius vragen, hoor!’. En rustte jij niet voordat je met een oplossing kwam.

  We zullen je allemaal ontzettend missen!

  Lieve groet,

  Hans

 67. De leegte die jij Marius zo plotseling achterlaat ,is niet met woorden te vullen.
  ik wens jou Karin en de kinderen heel veel sterkte en kracht toe de komende tijd .

 68. Jarno Kersten

  Beste Karin, Katrien en Marieke,

  Gecondoleerd en heel veel sterkte deze tijd.

  Jarno

 69. Lieve Marius,
  We herdenken je als:
  -een grote sportman; de hele triathlon van Almere (we stonden langs de kant), het schaatsen op de Weissensee met de kinderen op de slee, de fietsvakanties in de Ardennen met de groep.
  -een vakman die 2 huizen (af)gebouwd heeft
  -een harde werker die het onderhoud van zijn huizen, boot en tuin volgens een precies schema deed naast zijn werk
  -een levensgenieter die genoot van concerten, vakanties met gezin en vrienden en ook lekker naar de sauna
  We hadden je nog zoveel meer dromen gegund
  Lieve Karin, Marieke en Roy en Katrien,
  We steken vandaag een kaartje voor jullie aan
  zullen er zo bewust bij stilstaan
  wat voor mooi mens er heeft geleefd
  en wat dit verlies een groot impact op jullie heeft.

 70. Philomeen Wopereis

  Lieve Karin, Marieke en Roy, Katrien en familie Koeleman en Oosterom

  Zeer verdrietig en onrustig om het feit dat zo’n ongelukkige val, Marius fataal is geworden. Karin die hem ‘s ochtends gedag heeft gezegd en gekust, niet wetende dat hij niet meer thuiskomt aan het einde van zijn werkdag. Het idee dat hij nooit meer terug zal keren in het leven van zijn lieve gezin, zijn familie, van vrienden en collega’s. Hartverscheurend voor Katrien, Marieke en Roy om zo’n lieve opgewekte vader te moeten missen, en dat op zo n jonge leeftijd. Karin die al zo n 40 jaar haar leven met Marius deelt…

  Marius heb ik als jongen van een jaar of veertien leren kennen toen hij bij de firma Koeleman over de vloer kwam. Hij werkte in de zaak, vrolijke vriend van Theo en later de “verkering” en grote liefde in het leven van Karin. 2 prachtige dochters, leuke lieve meiden, dienden zich later in hun leven aan als resultaat van hun liefde.

  Die jongen/man met die mooie rode haren was altijd bezig met sport, triatlon, fietsen in de zomer en schaatsen in de winter. Een enthousiast verteller, altijd zeer geïnteresseerd en belangstellend naar wel en wee van anderen, op familie bijeenkomsten waar we elkaar later troffen. Een echte familieman die enthousiast vertelde over zijn activiteiten, gebeurtenissen en vriendschappen in zijn nooit saaie leven met Karin, zijn meiden en Roy. We zagen elkaar niet veel, zeker niet de laatste jaren, maar de herinneringen gaan lang terug, zijn blijvend.
  Intens verdrietig voor jullie allen als familie, vrienden en dierbaren om Marius nu zo onverwachts te moeten loslaten.
  In het bijzonder gaan onze gedachten uit naar Karin, Katrien, Marieke en Roy. Alles is moeilijker in deze deze tijd van Corona, door elkaar niet te kunnen treffen en de extra afstand.
  Met ons zullen er een heleboel mensen aan jullie en Marius denken. Hopelijk kunnen jullie hier steun en troost uit halen om nu en in de toekomst, samen verder te gaan, ondanks het enorme gemis. In gedachten omarmen we jullie.
  We branden vandaag bij de uitvaart een paar extra kaarsjes om er op die manier toch een beetje bij te zijn.

  Heel veel sterkte en kracht toegewenst! Veel liefs, Andy, Quinten en Philomeen

 71. Lieve Karin, Katrien, Marieke en Roy,

  Het bericht van het overlijden van Marius is nog steeds niet te bevatten. Marius was een van de goeie, je kon van hem op aan, eerlijk, betrouwbaar, ijverig en vriendelijk en geweldig trots op jullie. Een man met het hart op de juiste plaats.
  Wij zijn ook blij dat we de laatste jaren meer met elkaar optrokken, we hadden hem alleen nog veel willen vragen…

  Wij wensen jullie veel troost en sterkte toe om dit grote verlies te verwerken. Jullie hebben in ieder geval veel mooie herinneringen samen, blijf dicht bij elkaar.

  Bram, Willem en Jacqueline

 72. Carel Janssen

  Het verdriet mij te horen dat Marius vroegtijdig ten gevolge van een ongeval is overleden. Ik ken Marius als een positieve en vrolijke jongen. Ik heb een aantal jaren met hem in de Argon Zaterdag 2 mogen voetballen. Ik wens Karin en hun kinderen het vermogen en de kracht om het verlies een plekje te geven.

 73. Sjoerd de Boer

  Marius,
  Ongelofelijk, verbijsterend en niet te bevatten was het bericht dat je plotseling niet meer onder ons bent.
  Ik heb meerdere malen met je mogen fietsen. Het was voor jou geen probleem om kilometers lang op kop te rijden en een ander, zoals ik, uit de wind te houden.
  Ook in het buitenland heb ik je ontmoet.
  Wij (‘vriendenclub uit De Hoef’) verbleven, juni 2017, in de buurt van Canazei (bij het Sella massief, Dolomieten, Noord-Italië).
  Jij, was mee met de Stichting4Life en verbleef aan de andere kant van het Sella massief.
  De Stichting4Life was, in het midden van de week ernaar toe gereisd, wij waren er al een aantal dagen.
  Wij hadden afgesproken dat we op vrijdag 23 juni het rondje Sella zouden gaan fietsen. Zij vanuit hun verblijfplaats en wij vanuit de onze. We zouden in tegengestelde richting fietsen, zodat we elkaar zeker zouden ontmoeten.
  Daar bleek maar weer dat je ook heel goed kon klimmen! Van de (grote) groep, die met Stichting4Life mee was, kwam jij ons als eerste tegemoet met een grote glimlach.
  Niet alleen als fietser maar zeker als mens was je zeer gewaardeerd. Altijd vriendelijk, geen kwaad woord kon je van jou vernemen.
  We zullen je allemaal verschrikkelijk missen.
  Sjoerd.

 74. René & Ceciel

  Marius, mijn vriend,
  Hoeveel fietstochten hebben we gefietst? Ontelbare klassiekers zoals Veenendaal-Veenendaal, Zoetemelk Classic, Luik-Bastenaken-Luik, Limburg Mooiste etc.
  Prachtige herinneringen aan zoveel fietsreizen met jou naar Frankrijk, Oostenrijk, Italie. En klimmen kon je als de beste, je was altijd bij de eersten boven.

  Samen schaatsen op de Weissensee, 200 km was geen probleem voor jou. Ik herinner me ook nog de 1e keer met de Amsterdamse skivereniging met de bus. De laatste avond bij de pizzeria bij de skilift die ‘s-avonds omgebouwd was tot discotheek. Er hing een bord aan de muur ‘niet op tafels en stoelen dansen’. Maar op het eind van die avond stond iedereen op tafels en stoelen te dansen en te zingen ‘I can get no Satisfaction’ van jouw favoriete band de Stones.
  En schaatsen op de Rechensee, 200 km met windkracht 6 deed je zonder veel problemen en de volgende dag stond je gewoon weer op de skies.

  Skien was ook onze passie; onze eerste ski-vakantie was in 1984 in Soll,
  en we hebben in de jaren daarna bijna alle ski-gebieden in Oostenrijk en Italie gezien. 1991 was een speciaal jaar; we waren met een groepje in Wolkenstein Italie en daar ontstond dankzij Karin en jou de liefde tussen mij en Ceciel, daar zijn wij jullie tot op de dag van vandaag nog zo dankbaar voor.

  Muziek, ook een van je passies; we gingen samen naar concerten: Bruce Springsteen, Pink Floyd, Paul Simon, The Eagles, Neil Young, CCR en uiteraard de Stones.
  In 1990 kwamen de Stones naar de Kuip maar het was al heel snel uitverkocht en dit kon wel eens het laatste concert van deze gasten zijn. Gelukkig kon jij kaarten regelen voor het concert in Köln dus wij blij en op naar Köln. Daar aangekomen bleek dat we kaarten hoog achterin het stadion hadden met heel slecht zicht.
  Toen zijn we naar de veld-ingang gegaan, daar stond een ‘betrouwbaar’ mannetje.. wij met de kaartjes en 5 Mark biljet er naar toe, hij griste het geld uit onze handen en we stonden op het veld.
  Na wat ellebogenwerk stonden we 5 meter van het podium aan de rechterkant. Een pracht concert was het; wat hebben we genoten.
  In 2017 hebben we de Stones voor het laatst gezien in de Arena; weer stonden we 5 meter van het podium aan de rechterkant en weer was het fantastisch.

  Marius, ik ga je ontzettend missen, we hadden nog zoveel samen kunnen ondernemen met onze gemeenschappelijke liefdes sport en muziek. Maar de mooie herinneringen met jou aan onze belevenissen zullen mij altijd bij blijven.Ik zal je nooit vergeten; tijdens mijn fietstochten, skie-vakanties en concerten ga je in gedachten altijd met me mee.

  René

  Lieve Marius,
  Dat je ons zo plotseling hebt verlaten…… de juiste woorden kan ik hier nog steeds niet voor vinden.
  Je passies deelde je met René en dat voelde goed; jullie waren zo goed op elkaar ingespeeld en zo uit hetzelfde hout gesneden dat ik me nergens zorgen om maakte en jullie met een gerust hart uitzwaaide.
  We deden ook nooit tevergeefs een beroep op je voor grote of kleine klussen in en om ons huis.
  Jouw reactie was altijd: oooh dat doen we wel ff joh!
  Altijd stond jij meteen voor ons klaar en wat je deed was vakwerk.
  Marius, bedankt dat je onze vriend was. we zullen Karin, Marieke, Roy en Katrien steunen waar nodig. Rust zacht lieve Marius, tot ooit…
  X C

 75. Nick van Veen

  Lieve Karin, Katrien, Marieke en Roy,

  Heel veel sterkte toegewenst de komende tijd.

  Wij zullen Marius met zijn allen heel erg gaan missen.

  Nick

 76. Anneke en Frans

  Lieve Karin, Katrien, Marieke en Roy,

  Er zijn al veel woorden gezegd. Maar hier zijn eigenlijk geen woorden voor…
  Daarom een gedicht van Tanja Helderman, dat ik jullie al stuurde, ook hier, om jullie een hart onder de riem te steken.

  TROOST
  hoe kan ik je troosten?
  een woord, een blik, een zoen?
  als ik het tij kon keren,
  zou ik het dadelijk doen.

  hoe kan ik je steunen?
  geruststellen wellicht?
  je hand heel even pakken
  als dat de pijn verlicht.

  hoe kan ik je bijstaan
  in deze zware tijd?
  wanneer je stuk gaat van verdriet,
  kan je het bij me kwijt:

  je zorgen en je angsten
  je woede en je smart
  als deelgenoot van je verdriet
  verwarm ik liefdevol je hart.

  Liefs,
  Anneke en Frans
  xxxx

 77. Wat een onwerkelijk en groot verlies, vorige week vrijdag zaten we nog gezellig wat te drinken met zen allen en zaterdag was je er niet meer. Kan het nog steeds moeilijk bevatten.
  We konden samen zo lekker werken en we konden altijd fijn praten. je was er altijd voor anderen.
  Je betekende meer voor mij dan alleen een collega, Bedankt voor alles en ik ga je nooit vergeten.

  Lieve familie en nabestaanden, Wij wensen jullie veel sterkte en kracht met het verwerken van dit grote verlies.

  Rob en Patricia Caro

 78. Elly van der Kroon

  Lieve Karin en Kinderen
  Gecondoleerd met dit grote verlies van Marius. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht om dit verlies te kunnen dragen.
  Elly van der Kroon ❤️

 79. Patricia Pothuizen

  Lieve ome Marius,
  Ik ken je als een echt familie mens. Warm, gezellig en geïnteresseerd. Maar ook als een snoeperd, een lekkerbek. Bij een verjaardag kon hij vaak niet kiezen wat voor stukje taart hij nam, wilde eigenlijk van alles wel en stukje. Bij de nieuwjaarsborrel stond er vaak advocaat en slagroom op tafel. Hij kon daar altijd zo van snoepen. Het allerlaatste likje werd uit het glaasje gelepeld. Ik zie het zo weer voor me. Ook hield hij van de tradities van Oma; Ketelkoek en wafels. Ik zal aan je denken als ik het eet.
  Ik kan het nog steeds niet geloven dat je er niet meer bent.
  Lieve Karin, Marieke, Katrien en Boy we leven met jullie mee, sterkte!

  Een lieve knuffel van Patricia, Stefan, Joep en Joni

 80. Beste Karin en kinderen,

  Wat een pech kun je hebben. Het bekende spreekwoord , van dat ongeluk zit in een klein hoekje, is hier volledig van toepassing. Zomaar uit het leven weggerukt. Wij (Nelleke en ik) leven bijzonder met jullie mee en hopen dat, ondanks Covid-19, jullie toch een mooi afscheid van Marius kunnen nemen.

  Marius was een van mijn eerste jeugdvrienden. Vanaf de lagere school t/m de begin jaren op het Alkwin College trokken we dagelijks samen op. Samen met Leo Zaal en later ook met Gerard Kamminga. Door het voetbal werd onze vriendengroep groter en hebben wij vele gezellige kaartavonden, discotheekbezoeken en vakanties gehad, met als hoogtepunt onze vakantie naar Luxemburg. Met z’n 8-ten op de brommer en Marius liftend. Hij was er eerder dan wij.

  Onze levens liepen wel verder uit elkaar, maar als we elkaar weer eens spraken voelde dat gelijk goed. Marius was oprecht geïnteresseerd in een ieder en dat maakte hem wie hij was, zeer sociaal en sportief.

  Het gat dat hij achterlaat zal bijzonder groot zijn.

  Anton van Dijk.

 81. Allerliefste Marius, Karin, Marieke, Katrien en Roy,

  dit valt nog steeds niet te vatten, Marius, jij lieve, immer vriendelijke en vrolijke sportieve man, wat gaan we jou missen. Samen met mijn familie had ik de eer en voornamelijk het plezier jouw, jullie buur te mogen zijn op de Loopveltweg en hebben we samen fijne momenten beleefd. Ik heb veel van jou opgestoken, altijd de handige behulpzame buur om ons te helpen en ook wegwijs te maken in het Nederlandse en Vinkeveense leven samen met jouw lieve echtgenote Karin. Immer enthousiast en met een lief woordje en vertellen zoals bv. over het lidgeld dat je betaalde en de hoop om telkens weer deel te mogen nemen aan de Elfstedentocht en zoveel meer andere sportieve of dagdagelijkse activiteiten.
  We hebben mekaar heel weinig ontmoet de laatste jaren en toch zijn we jou en jullie nooit vergeten en hebben jullie een plaatsje in ons hart. Samen met Gilles waren we heel blij jou en Karin terug te treffen in jullie nieuwe woonst aan de Vinkeveense Plassen en het weer bovenhalen van de herinneringen aan de fijne momenten die we samen mochten beleven of ook de geboorte en evolutie van jullie kinderen. Gilles gaf me gisteren aan dat hij dit ook niet kan plaatsen dat net zo’n lieve immer vrolijke man, dit overkomen is.
  Zelfs al zullen we je nooit meer zien Marius, je blijft voor altijd in ons hart en als Karin of de kinderen mij nodig hebben wil ik hen graag steunen en helpen. Ik denk veel aan jullie Karin, Marieke en Katrien, Roy en wat jullie overkomen is en het verdriet dat jullie moeten dragen.

  Rust zacht lieve Marius en veel sterkte aan Karin, Marieke, Katrien en Roy.
  Veel liefs, Jeff, Gilles en familie

 82. Gerard Kamminga

  Toen ik een jaar of 12 was kwam ik in Wilnis wonen, en de eerste persoon die ik daar leerde kennen was jij. Dat is nu 52 jaar geleden en dat is een hele tijd. En vanaf die dag is er een vriendschap ontstaan die tot nu toe heeft geduurd. De eerste jaren meer intens natuurlijk, want we zagen elkaar veel vaker, maar ook de laatste jaren, ondanks dat ik in Spanje woonde zagen of spraken we elkaar nog regelmatig. En elke keer al we elkaar weer zagen was het vertrouwen van altijd gelijk weer daar.
  Als ik nadenk over al die jaren, kan ik me niet herinneren dat we in al die jaren ooit ruzie hebben gehad, maar ik kan me ook moeilijk voorstellen dat iemand met jou ruzie kon krijgen, want je was gewoon een prima vent met een gouden karakter.
  Toen ik zaterdagavond op bed lag, de dag van het verschrikkelijke nieuws, en niet kon slapen, realiseerde ik me weer eens, dat je niet beseft hoe je iemand waardeert, of hoeveel je van iemand houdt, totdat die persoon er niet meer is.
  Toevallig hebben we de laatste maand nog een paar keer gesproken. Met Sinterklaas, want toen stuurde jullie ons pepernoten, En met oudejaar, want toen stuurde we jullie turron. In dat laatste gesprek vertelde je me dat je dit jaar op visite zou komen in Valencia. Op de fiets zou je komen.

  Bedankt voor alles wat we samen meegemaakt hebben, Marius, ik zal je missen.

 83. Fam G.J.R. Pinxteren-De Hoop

  Lieve Karin, Katrien, Marieke & Roy,
  We zijn verbijsterd maar bovenal zeer verdrietig, dat zo’n ongelukkige val, Marius is overkomen. Al zagen en spraken we jullie niet vaak; als we elkaar zagen was het altijd gezellig. Marius immer vriendelijk en vrolijk. Sportieve Marius, waar Jim ook nog goede herinneringen aan heeft op het ijs van de Jaap Edenbaan. Dank jullie wel voor de uitnodiging om op afstand bij het afscheid van Marius te mogen zijn. Wij zullen hier zeker gebruik van maken. Het elkaar niet even kunnen vasthouden, maakt het nog zwaarder. Weet dat we aan jullie denken. We wensen jullie heel veel sterkte, liefs, George, Yvonne & Jim Pinxteren-De Hoop

 84. Pim Limburg

  Beste Karin, Marieke en Katrien,

  Marius

  Mijn eerste herinneringen aan hem dat hij bij ons kwam spelen bij mijn broer Kees op de lagere school. Daarna altijd wel ergens tegengekomen bij Nieuwe Stijl, hardloopevenementen, schaatsen, fietsen, PK. Sportief en gedreven was hij. Met een enorm goede conditie.

  Dan herinner ik mij dat wij samen de Alpe d”Huez beklommen waarbij ik een kilometer voor de top hem moest lossen en hij van mij wegreed naar de top. Hij kon goed klimmen en een mooi tempo vasthouden. Nu moet ik hem echt laten gaan. Dat valt zwaar.

  Het zal raar zijn om straks langs jullie huis te varen zonder even te zwaaien of even te kletsen met hem. Een vertrouwd beeld dat voor altijd anders zal zijn. Hij was gelukkig met de mooie woning en genoot van de locatie aan het water.

  Hij was trots op zijn vrouw en dochters. De studies, het afstuderen, de nieuwe baan; daar vertelde hij over. Ook over zijn eigen werk en de wisseling van job. Hij had het heel erg naar zijn zin bij Koeleman Elektro. Fijn dat hij die switch heeft kunnen maken.

  Het verlies is groot en betekent voor jullie als gezin enorm veel. Er zal geen antwoord komen op de vragen; waarom? en waarom nu? en waarom zo?. Wel kan hij worden herinnerd als iemand die niet alleen bij zijn gezin gezien was en gemist gaat worden.

  Ik wens jullie en al die anderen alle kracht om verder te kunnen leven zonder Marius.

  Peter Pim Limburg

 85. Lieve Karin, Marieke en Katrien,

  Ik wilde graag nog even zeggen dat ik veel aan Marius, jou, Marieke & Katrien denk deze dagen. Ik weet dat geen woorden de pijn kunnen verzachten maar ik hoop dat jullie weten dat ik veel goede herinneringen aan Marius heb.

  In mijn herinnering heb ik hem altijd gezien als ‘de man die alles kan’. Hoe hij werkelijk elk probleem met zijn eigen handen kon oplossen.

  Enorm vertrouwde herinneringen aan jullie huis op de Loopveltweg, eindezomerdiners, oneindig klussen en altijd zo’n lieve lach.

  Misschien nog wel het belangrijkste is dat ik weet wat voor goeie vriend hij altijd voor mijn ouders geweest is. Daarvoor zal ik hem altijd dankbaar zijn.

  Ik denk aan jullie en mocht ik ook maar iets voor jullie kunnen betekenen, op welke manier dan ook, dan sta ik klaar.

  Liefs,

  Kaz

 86. Richard Reurings

  Beste Karin, Marieke en Roy en Katrien,

  Gecondoleerd met het overlijden van je man en jullie vader.
  Wat een groot verlies.
  Wij herinneren ons Marius als een gezellige en vrolijke man.
  We wensen jullie veel sterkte de komende tijd,

  Hartelijke groet, Richard en Thea Reurings

 87. Lieve Familie

  Wat een vreselijk bericht werd ons doorgegeven door broer Cees.
  We willen jullie langs deze weg condoleren met het verlies van Marius.
  Heel veel sterkte de komende tijd.
  Lieve groet van
  Corry en Cees Konst-Post.

 88. Karin, Marieke en Katrien,gecondoleerd met het onverwachte verlies van een groot mensenmens Marius,Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe .

  Wilco en Irma

 89. Kitty van Nieuwkerk

  Lieve Karin, Marieke, Roy en Katrien,

  Gecondoleerd met het overlijden van Marius, wat afschuwelijk dat een fietsritje van werk naar huis hem zo noodlottig geworden is.
  Nadat wij het gehoord hadden kwamen er veel herinneringen boven, Marius was het petekind van mijn vader en moeder en daardoor hadden wij vroeger geregeld contact op feestjes. Hij zat bij mij in de klas op de MAVO in Uithoorn en we hebben daar altijd enorm gelachen met elkaar! Later kwamen wij elkaar weer tegen bij diverse loopwedstrijden b.v. De Zilveren Turfloop en De Bosdijkloop en het was altijd leuk om elkaar dan weer te zien/spreken.
  De laatste jaren hebben we elkaar niet gezien maar we zijn ontzettend geschrokken van het bericht van zijn overlijden en wensen jullie heel veel sterkte!

  Lieve groet,
  Kitty en Jan van der Sluis

 90. Silvia Oussoren

  Gecondoleerd met dit vreselijk onverwachtse verlies. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. We denken aan jullie.
  Groet, Rudy en Silvia Oussoren

 91. Gert Doornekamp

  Marius Oosterom,

  Diep bedroefd neem ik afscheid van jou! Wij spraken elkaar laatst nog toen jij de nieuwe clubkleding kwam ophalen voor de fietsclub waar jij met hart en ziel lid van was en wij hoopten in dit nieuwe jaar weer veel samen te kunnen fietsen. Door een noodlottig ongeval zal dit niet zo kunnen zijn. Ik bedank jou namens iedereen voor jouw inzet bij onze fietsclub en jouw vriendschap met ons allen!

  Met vriendelijke groet,
  Gert Doornekamp

 92. KANJER
  ALLERLIEFSTE KANJER,
  Nooit zal het meer hetzelfde zijn
  Je aanwezigheid,
  Je enthousiasme,
  Je fanatisme op de fiets,
  Het afzien in zone6,
  Je zweetdruppels,
  Je gezelligheid,
  achteraf onder genot van een glas
  groene thee lekker kletsen,
  Op de schaats,
  Nooitgedacht,
  Dit alles zal er niet meer zijn…
  Een sporter, een lieverd, een KANJER met een gouden rand!!!!
  Lieve Marius, wat een groot gemis.
  Voor altijd in mijn( ons) hart

  Lieve Karin, wat een kanjer was Marius!!

  Marieke & Roy, Katrien wat een kanjer van een vader was Marius!!

  Heeel veeel kracht om dit verlies te kunnen dragen.
  Liefs Cees&Miranda

 93. Beste Marius
  Je leest zo’n naar bericht maar gaat weer over tot de orde van de dag.
  Totdat je beseft dat het een lid van is van je eigen wielerclubje TTC de Merel.
  Dan komt het plotseling heel dichtbij. Vreselijk dat je juist met het beoefenen van je favoriete sport het noodlot moet treffen. Wielersport is er voor het plezier en om de gezondheid te bevorderen maar niet om zo noodlottig te eindigen. De club zal je uiteraard missen maar het gemis wat je achterlaat aan je naasten is met geen pen te beschrijven. Die wens ik dan ook alle sterkte toe die ze zo nodig zullen hebben

 94. Rob van Essen

  Beste Marius,

  Wat een verlies dat jij er niet meer bent. Te lang hadden we al niet meer samen gefietst door corona. Helaas zal dat ook niet meer gebeuren en dat is echt heel spijtig. Jouw rustige optimisme zal voor altijd een gemis blijven. Tot ooit lieve Marius.

 95. Iris, Lauren en Saar

  Lieve ome Marius,

  Ik glimlach eventjes naar boven,
  ik weet niet of je dat kunt zien.
  Ik wil daar zo graag in geloven,
  ik neem genoegen met misschien.

  Dag oom, het ga je goed
  Voor altijd in ons hart

  Tante Karin, Marieke & Roy en Katrien, ik wens jullie alle kracht toe met het grote verlies
  Veel liefs

 96. Con en Elly Huijbreghs

  Beste fam. Oosterom en Koeleman
  Lieve Karin – Marieke & Roy – Katrien
  Je gelooft het niet totdat de werkelijkheid tot je doordringt en dan is er een intens verdriet.
  Je denkt dan terug aan de vele ontmoetingen met Marius die je in je leven gehad hebt vooral als collega bij de fa. Koeleman. Het eerste wat in mij opkwam waren de ruim 12 maanden aaneengesloten die we samen iedere werkdag in het verleden bij Tentego hebben gewerkt.
  Wat een ramp heeft jullie getroffen. Verdere woorden ontbreken mij op dit moment maar ik wens jullie alle sterkte toe de komende dagen en voor de toekomst.
  Voor mij geld : Een groot gemis een groot verdriet, maar de herinnering aan Marius vergeet ik niet.
  Con en mede namens Elly

 97. Stephanie van Weerdenburg

  Lieve Karin, Marieke en Katrien,

  We zijn er nog steeds stil van.. Niet te bevatten dat jullie lieve Marius er niet meer is.
  Heel veel sterkte de komende tijd.
  We denken veel aan jullie.

  Hele dikke knuffel,

  Mandy, Nick en Niels
  Stephanie, Pim en Teun
  Bryan en Amber

 98. Lieve Karin, Katrien, Marieke en Roy,

  Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
  Vergeten zal ik hem nooit, hij was altijd vrolijk, behulpzaam en vol interesse in mij en mijn gezin.
  Een hele fijne collega maar vooral een fijn mens.

  Heel veel sterkte Kim, Jeroen en Luc.

 99. Marius,
  We gaan je ontzettend missen! Ik werk misschien niet zo lang bij Koeleman , maar in die “korte” tijd heb ik je leren kennen als een vrolijke sociale collega.
  Jij zei altijd gedag als je de deur uit ging met de woorden ” prettig weekend “.
  Het is niet te beseffen dat je er niet meer bent, we zullen nooit meer “hallo” tegen elkaar kunnen zeggen.
  Ik kan het niet vaak genoeg zeggen:
  Marius, we gaan je missen!

  Jasper

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar Boven