Er zijn 37 berichten achtergelaten voor Stephan Sluijter;

 1. Bij deze wil ik jullie als familie condoleren met het verlies van Stephan . De familie Sluijter ken ik al zolang ik een leerling -kok was en in het oude pand regelmatig de nieuwste kookboeken en messen kwam halen op mijn brommertje ,dan spreek ik over zo’n 47 jaar geleden. De broers waren toen altijd al aanwezig en het was er altijd een gezellige sfeer zeker als er nog andere koks kwamen aanwaaien. Ik wens jullie veel sterkte toe en hoop dat jullie de zaak succesvol kunnen voortzetten. We gaan hem missen!
  met vriendelijke groet ,Frans Bon ,voorheen restaurant Chablis, thans Solina NV.

 2. Lieve Stephan,

  Ik heb je de afgelopen jaren leren kennen als een van de allerliefste, aardigste en meest sympathieke mensen die ik in mijn leven heb ontmoet..(grappig was je ook nog, met je hollaatjes :)) Het doet me echt vreselijk veel verdriet dat dit nou net jou moest overkomen, ik ga je heel erg missen..

  Lieve Familie Sluijter en aanhang, heel veel liefs en sterkte en we zien elkaar hopelijk snel weer.

  David.

 3. Ik heb jullie leren kennen jaren geleden bij onze spaanse lessen
  we hadden en hebben een enorme klik, later ook met Nico
  Stephan en Nico diepgaande gesprekken, uiteraard over hun bedrijven
  Onze mooie herinnering is dat we 5 dagen bij jullie mochten zijn op Mallorca
  wat een heerlijke dagen waren dat, niets was teveel
  Stephan wilde Nico alles laten zien, heerlijke wandelingen in de bergen en maar
  lekker kletsen die twee, wat zullen we dit missen lieve Stephan
  Lieve Anita we zullen er altijd voor je zijn, je bent niet alleen

 4. Lieve Familie Sluijter,

  Gecondoleerd met het verlies van Stephan. Wat zijn we geschrokken toen wij de kaart ontvingen.
  Wij wensen jullie heel veel kracht toe bij het verwerken met dit grote verlies.

  Groetjes,

  Ed, Mariette en Esmeralda
  Dohle Consultancy

 5. Beste Familie Sluijter,

  Gecondoleerd namens het hele team van restaurant Tante Koosje. Wij leven dan ook erg mee met de hele familie na het wegvallen van dhr. Sluijter. Wij zullen zijn kennis, betrokkenheid en dienstbaarheid van zijn firma gaan missen. Wij wensen dan ook Thom heel veel sterkte toe om dit mooie bedrijf door te zetten.

  Heel veel liefs
  Team Tante Koosje

 6. Lieve allemaal,

  Onze eerste kennismaking was op de beurs in Nederland. Mee genomen door Mar die me aan jou voorstelde. En toch als ik jou denk, Stephan, dan denk ik aan je op Mallorca. Dan denk ik aan gastvrijheid, gezelligheid en een warme persoonlijkheid. Aan zelf gemaakte pasta, een etentje bij Simbad en altijd een vriendelijk woord. Bijzonder aan jou en aan jullie allemaal is dat jullie deze gastvrijheid zo makkelijk uitbreiden naar de mensen die een rol in mijn leven speelden (mijn moeder, David). Maar ook op onze bruiloft waarop jullie zo gezellig met Barry en Jacqueline hebben gepraat. Er zijn zoveel herinnering maar natuurlijk moet ik ook nog het wandelen noemen, véél wandelen. Wandelen om en door Puerto, langs de boulevard of al hikend door de bergen. Het is gek en verdrietig zijn om je daar nu ineens niet meer te zien. Dankjewel voor alles.

 7. Mijn herinneringen aan Stephan en Anita spelen zich af op Mallorca. Wat een gastvrijheid. Niet iedereen opent zijn deur voor een , relatief, vreemde. Samen wandelen, boodschappen doen naar het strand en Stephan lekker koken en eten op het balkon. Allemaal, ogenschijnlijk, gewone alledaagse dingen maar zo fijn en waardevol.
  Stephans betrokkenheid bij zijn kinderen Marjolein en Thom. Zijn passie voor zijn werk en hoe hij daarover vertelde. Gewoon een heel bijzonder mooi mens.
  Voor altijd in mijn hart.

 8. De tijd dat ik jou, vanaf ons balkon, genietend van de zon en de omgeving langs zag lopen, is niet meer. In de korte periode van onze hernieuwde kennismaking op het door jou zo geliefde eiland, hebben wij zonder dat we wisten welke lijdensweg je nog af zou moeten leggen, gelukkig nog een aantal hele mooie dingen kunnen doen, dingen die ik nooit meer zal vergeten en waar ik elke keer op een speciale manier aan herinnerd zal worden. Jij had Mallorca in jouw hart gesloten, het was jouw speciale plekje; ik noemde je wel de (onbezoldigde) burgemeester van Puerto de Pollensa. Jij en Anita wisten zoveel wat er in het mooie stadje speelde en je kon er zo van genieten om anderen er deelgenoot van te maken. De plannen waren legio, maar de kans om het uit te voeren zijn er nu niet meer. Je was zo optimistisch toen ik je in augustus aan de lijn had; je maakte al plannen voor je terugkomst! Het is best een beetje gek dat mensen in een betrekkelijk korte periode zo naar elkaar kunnen groeien en zo kunnen genieten van elkaars aanwezigheid. Ik in ieder geval wel. Ik ga door. Ik moet wel maar er is een heel diep gat geslagen. Ik zal je vreselijk missen en er zal geen dag voorbij gaan zonder dat ik mooie, dierbare herinneringen heb aan mijn lieve vriend Stephan. Rust in vrede.

 9. Beste Stephan,

  Ooit, ergens begin jaren 80 voor het eerst kennis gemaakt met je bij Les Quatre Canetons in Amsterdam. Toen ik in ’87 Van Harte begon kwam je bij grote regelmaat langs nadat we weer een bestelling bij jullie hadden kunnen plaatsen. altijd even leuk, kort praatje maken, wat advies geven over materialen die nieuw waren en niet geheel onbelangrijk de tips over nieuwe kookboeken die uitgekomen waren of eraan stonden te komen. Tientallen heb je er langs gebracht. Maar dat is niet het belangrijkste van onze relatie….. je was niet zo als alle ‘vertegenwoordigers’ die over de vloer kwamen. Je was een persoon met een eigen verhaal, bescheiden, aimabel en je gaf altijd het gevoel betrokken te zijn bij mijn bedrijf. Kende ons wist wat je al eerder geleverd had en vroeg altijd hoe het met de zaken ging vanuit oprechte interesse. Ook alle keren dat ik even naar Mijdrecht reed omdat ik een nieuw boek wilde hebben, nieuwe koksbuizen, messen of wat dan ook. Als het licht in t kantoor brandde dan was je er. Aanbellen, deur van het slot, lichten aan in de showroom en even de tijd voor een praatje. ik heb er van genoten en hoop jij ook.

  Nadat ik in 2013 De Goede Gooier verkocht had spraken we elkaar niet vaak meer maar had ik iets nodig dan op pad naar Mijdrecht. De laatste keer zal me dan ook zeker bij blijven, ik kom aan en Thom doet open, jij bent boven hoort mijn stem en komt naar beneden voor….. uiteraard weer een gezellig praatje, over de voortgang van jullie familie bedrijf, de zaken die goed gaan mede door de vernieuwingen die Thom erin gebracht heeft, en dan zie ik een prachtig mes liggen van de Tim Mälzer Series.
  Ik meteen in mijn over-enthousiasme wilde dat mes dus ook hebben waarop jij vraagt of ik het wel zeker weet omdat het duur is. Wederom siert jouw bescheidenheid en wil je zeker niet opdringen. Nou Stephan, ik snijd er bijna iedere dag mee met heel veel plezier en vanaf nu zal dat met nog meer plezier zijn omdat ik dan bij grote regelmaat zal denken dat ik m bij jou gekocht heb, zittend aan de tafel in jullie showroom kletsend over ‘vroeger’ van Harte, de Goede Gooier, mijn vrijwilligerswerk voor Alpe d’HuZes/KWF wat ik de laatste jaren aan t doen ben.
  Dank dat we elkaar tegen gekomen zijn, dat we klant bij jullie waren.
  Je familie en vrienden van dichtbij zullen je zeer zeer missen maar de herinneringen zullen op den duur door de tranen heen een glimlach op t gezicht geven. Voor allen die achtergebleven zijn heel veel sterkte
  Harte groet, Rogier

 10. Stephan was Stephan
  Hij wist wat hij wilde maar ook relaxed en genieten van de kleine dingen in het leven
  Ik zie hem nog steeds lopen langs de boulevard , korte broek, polo en het leven was mooi
  Rustig trappend op zijn fiets naar de tennisbaan, genietend van een wijntje , kopje koffie, tevreden luisteren naar t gepraat van de anderen op het terras en gelukkig met zijn gezin, familie en natuurlijk zijn kleindochter Amber
  De korte periode dat wij weer met elkaar optrokken lijkt heel lang
  Misschien omdat t weer zo gezellig was en wij leuke plannen maakten.
  Mijn laatste dierbare herinnering was misschien eenvoudig maar tegelijkertijd zo bijzonder, in elk geval voor mij
  Zondagochtend kopje koffie met elkaar op t terras thuis, lekker genieten
  een plotselinge suikerdip en Stephan meteen “ zal ik anders even een lekker broodje voor je maken”?
  Joh dat hoeft niet, je hebt al pijn in je rug, laat mij je anders helpen, maar niet te vermurwen
  Alsjeblieft, lekker genieten
  Kijk dat was Stephan,
  een lieve, lieve man
  Ik mis je maar ik blijf je zien lopen langs de boulevard

 11. Lieve Anita, lieve familie,

  Gecondoleerd met het verlies van Stephan. We gaan hem missen.
  In gedachte zijn we bij jullie.

  Veel liefs,
  Paul, Lisette, Kaylee en Tharinta

 12. Lieve Stephan, lieve Familie.
  Ik heb Stephan leren kennen als de vader van mijn vriendin Mar hier op Mallorca.Mijn eerste “Hike”, was met Stephan en Anita, heerlijk hebben we uren langs de prachtige kust van ons zo geliefde eiland gewandeld en gepraat.

  wat ik zo leuk aan jou vond, was je recht door zee mentaliteit..een man, vader en echtgenoot met twee sterke voeten op de grond.
  intens genietend van je kinderen , de natuur, het leven..

  het leven heeft ons allen zoo overvallen met jouw ziek worden …ongelofelijk, jij altijd zo gezond levend.. wat ik van Mar hoorde heb je alle medische molens zo stoer en dapper ondergaan, zoals je bent, sterk en vol vertrouwen…

  Lieve Stephan, ik weet dat je nu op een super fijne serene plek bent waar alleen maar liefde is.je hoeft niet meer te lijden, en dat is voor de mensen die zoveel van jou houden het belangerijkste.

  en voor jou het meest esentiele te weten is, dat wij, jullie vrienden er altijd voor je gezin zullen zijn.

  un abrazo fuerte,

  Anusha

 13. Tamara Bleyenberg

  Gecondoleerd met het verlies van jullie geliefde man, vader en opa.
  Dat jullie veel kracht mogen halen aan de fijne herinneringen die vele aan hem hebben.

  Heel veel sterkte gewenst.
  Tamara Bleyenberg

  Chaud Devant

 14. jarno Eggen

  Beste Fam. Sluijter,

  Gecondoleerd met dit grote verlies.

  We herinneren Stephan als een zeer gepassioneerd persoon. Hij heeft ons op de vele beurzen waar we elkaar troffen dan ook altijd geinspireerd. Top service, altijd geïnteresseerd, maar bovenal een heel fijn persoon. Sterkte in deze donkere tijden. Dat jullie maar veel kracht en dankbaarheid mogen halen uit zijn herinnering.

  Warme groet,

  Cindy Borger en Jarno Eggen

 15. Verschrikkelijk en voor mij onverwacht nieuws.
  We kennen elkaar al vanuit de jaren 80 toen je al in de Hoefslag leverde.
  Door de jaren heen volgden veel meer plekken waar ik gewerkt heb.
  Altijd behulpzaam, oprecht, belangstellend en zachtaardig.
  Ik zal de kopjes koffie en gesprekken missen aan de Constructieweg.
  Familie en zeker Thom heel veel sterkte.

  Joop van de Beek

 16. Beste Anita, Marjolein en Thom,
  Ik wens jullie alle kracht en liefde bij het verwerken van jullie verlies.
  Stephan heb is voor het eerst leren kennen in 1986, ik was toen leerling kok bij Canard Sauvage in Vinkenveen, ik kocht toen mijn eerste messen set bij de firma A. Sluijter& ZN.
  Gedurende mijn carrière als Chefkok en later als eigenaar van restaurant Pippijn en Mangerie Duurstede hebben we altijd op een plezierige manier zaken gedaan.
  een relatie waar respect, vertrouwen en gunning centraal stond.
  We hebben elkaar 1 november nog gesproken waar je aangaf nog strijdlustig te zijn.
  Beste Stephan, ik ga je missen. gr Maarten van Zanten.

 17. Beste familie Sluijter,

  Gecondoleerd met dit enorme verlies.
  Veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.

  Team Parket Plaza

 18. Beste Familie Sluijter,

  Kippenvel bij het lezen van het overlijdensbericht van Stephan.
  Jarenlang doen wij al zaken met jullie en wat een pracht bedrijf, wat een pracht familie, oprecht, behulpzaam en in voor een lolletje.
  Ik ken Stephan niet anders als een echte vakman met een enorm groot horeca hart!
  Koester de de mooie herinneringen en laat het jullie kracht geven.
  Thom en familie enorm veel sterkte gewenst!

  Rixt Muller

  Chaud Devant Amsterdam

 19. Beste familie Sluijter,

  We wensen jullie enorm veel sterkte toe met het verlies van jullie rots in de branding.
  We hopen dat alle mooie herinneringen extra kracht zullen geven in de komende moeilijke tijd.
  Thom en familie, we weten zeker dat jullie met veel liefde en trots het jullie familiebedrijf Sluijter zullen voortzetten.

  Met vriendelijke groet,
  W.J. Koster BV

 20. Gerard Glansbeek

  Stefan 34 jaar mijn buurman skivriend familie man feestbeest en zaken vriend je blijft in mij gedachten en dat gaat nooit meer weg daarom is het gemis zo groot. Anita Marjolein Tom heel veel sterkte in de aankonden dagen en het aan komende nieuwe jaar

 21. Lieve Anita, Marjolein & Fernando, Thom & Ingrid, Amber en verdere familie.

  Nogmaals gecondoleerd en we wensen jullie heel veel sterkte toe.
  Wat een gemis is dit voor jullie, dat jullie maar heel veel mooie herinneringen over Stephan ophalen met een lach en een traan.

  Liefs van Jacobert en Jeannette, Twan, Iris

 22. Beste familie Sluijter,

  gecondoleerd met het verlies van Stephan.
  sterkte in deze moeilijke periode! en hij blijft me bij als een aardige man die altijd voor je klaar stond.

  Sofitel legend the Grand ( restaurant Bridges)

 23. Ja Stephan
  Nooit meer hulp krijgen hoe slijp ik mijn messen met de staaf.
  Nooit meer sporten met Henk.
  Thom en familie heel veel sterkte.
  Rust zacht Stephan

 24. Beste familie Sluijter,

  Met verbijstering heb ik het overlijdensbericht gelezen.
  Ik wens de familie veel kracht en sterkte toe met dit verlies.

  Ik was kortgeleden nog bij hem, Stephan was toen heel optimistisch en zag de toekomst wat zonniger in. Helaas heeft dit niet zo mogen zijn.

  Mijn eerste kennismaking met de firma Sluijter was in 1969 bij Dikker & Thijs ik was toen eerstejaars leerling, met de vader van de broers. Vanaf die tijd altijd zaken gedaan met de firma.
  Alles was mogelijk, mooie spullen en goede service.
  Regelmatig in de namiddag blijven hangen met mooie gesprekken en verhalen over de horeca. Uiteraard soms met een versnapering.
  Ik zal de mooie herinneringen koesteren.

  Wens Tom en de familie veel sterkte toe.
  En succes met de voortzetting van de zaak welke zeker zal lukken.

 25. Via Peter en Sjaak vernomen dat Stephan op veel te jonge leeftijd is overleden.
  Ik wil jullie via deze weg condoleren met dit grote verlies en jullie veel sterkte toewensen in de komende moeilijke tijd. Ik heb altijd op een zeer fijne manier samen kunnen werken met Stephan en familie.
  Met vriendelijke groet
  Bert Barend

 26. Beste Familie Sluijter,
  Met verslagenheid lees ik Stefans overlijdingsbericht ,een fantastische horeca man. Als chef-kok zijnde altijd Fa. Sluijter als hof en toeleverancier voor al mijn keukens benodigdheden zaken gedaan zoals o,a Dikker en thijs, de Kersentuin, Barbison centre, le Canard sausage en Apollo hotel.
  Ik wens u allen veel sterkte met het verlies .
  Met vriendelijke groet, Rob

 27. Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst voor alle familieleden.

  Als klein jongetje heb ik bij Stephan mijn eerste kookboeken gekocht. Mijn eerste Sluijter koksbuizen.
  Altijd fijn om weer even langs te gaan. Mooi om altijd even die verhalen van vroeger aan te horen. Wat kon de man een hoop mensen uit onze wereld.

  Nogmaals sterkte.

 28. Beste familie Sluijter,
  Dat was schrikken vanmorgen. Wij willen jullie van harte condoleren met het verlies van uw man, jullie (schoon) vader en opa. Heel veel sterkte de komende tijd. We zullen onze gezellige gesprekken over onze passie (de horeca) niet vergeten. Altijd vol oprechte belangstelling en met respect voor alles en iedereen.
  Met vriendelijke groet
  L.F.A. Feijen BV (Sjaak & Peter)

 29. Lieve familie,
  Heel veel sterkte in deze tijd, Stephan heb ik leren kennen in de vele jaren dat wij elkaar spraken en een gezellig en prettig gesprek hadden. altijd positief, vriendelijk en eerlijk. Het voelt als een gemis om dit niet meer te kunnen doen met hem.
  Mijn condoleances en heel veel sterkte.
  met warme groet, Guus Vredenburg

 30. Ik wil langs deze weg Thom en familie veel sterkte toewensen. Pas 6 jaar geleden leerde ik Stephan kennen en vond het meteen een vreselijk aardige man. Bovendien kon ik altijd direct op hem rekenen.
  Ik zal hem wel missen.
  Gelukkig is Thom uit hetzelfde hout gesneden.

  Edwin Spel

 31. Lieve Familie Sluijter,

  Gecondoleerd met het verlies van Stephan, ik ben oprecht geschrokken van het nieuws en kan mijn niet voorstellen wat voor impact dit heeft op jullie allen.

  Ik heb Stephan sinds mijn leerling tijd in Les Quatre Canetons gekend – 1991 , ik was “begeistert” over hoe hij iedereen gelijk behandelde van Chef tot Leerling en het ongelofelijk enthousiasme overbracht voor alles wat met gastronomie te maken had.

  Sindsdien heb ik er altijd voor gezorgd dat ik waar ik ook werkte iets met hem en de firma Sluijter deed , zelfs in Ierland hebben we samengewerkt.

  ik ben een grote Fan van deze ontzettend lieve man , wie goed doet die goed ontmoet is absoluut van toepassing op hem !

  Heel veel sterkte en wens jullie alle kracht om dit alles te verwerken

 32. Met veel goede herinneringen zal ik aan Stephan terug denken.
  Als baby heb ik hem al de fles gegeven, hij was toch een beetje mijn jongste broertje.
  Veel met elkaar op vakantie geweest en veel plezier gehad.
  Vooral Bob en Stephan, bij de tent s’avonds laat in de auto het laatste nieuws luisteren
  met een glas wijn in hun hand en zo waren er veel van die leuke momenten.
  Ik denk er met dankbaarheid aan terug.
  Veel zag ik in Stephan-Bob terug.
  Dezelfde manieren en denkwijze.
  Zal met liefde aan Steef terug denken.xx

  Anita, ik hoop dat wij samen nog veel over onze knullen leuke herinneringen
  Ophalen onder het genot van een wijntje en vergeet niet, je kan altijd bij mij terecht.

  Liefs Mieke

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar Boven