31 reacties op “Mariëlle”

 1. Lieve Rijk, Stan en Luc,

  Via deze weg willen wij jullie nog ontzettend veel sterkte wensen met het verlies van jullie geliefde Mariëlle. Als powervrouw heeft ze gestreden tot het laatste moment. Met warme herinneringen zullen wij aan haar blijven denken. Zet hem op met z’n drietjes.
  Veel liefs Nadine en Matthew

 2. Erik, Stan en Luc,

  Jullie hebben er een mooi afscheid van gemaakt van en voor Mariëlle, met bijzondere verhalen. Het blijft moeilijk te bevatten en oneerlijk dat jullie zonder haar verder moeten.
  We vinden het heel fijn dat we elkaar al die jaren na de heao-periode als M&M-groep circa twee keer per jaar zijn blijven zien, waarbij onder het genot van drank en spijs alle ups en downs werden besproken. En hoewel de ene M er niet meer bij is zullen we dat natuurlijk blijven doen.

  Heel veel sterkte,
  Renske en Wouter Stroosnijder

 3. Als ik aan Mariëlle terugdenk kan ik alleen maar denken aan de dappere, positieve, open manier waarop zij in het leven stond en met haar ziekte om is gegaan.
  Dat is iets wat ik enorm in haar bewonder.
  Dag mooie meid, jij hebt je rust echt wel verdiend.
  Lieve groet, Hanneke de Jong

 4. De long ride is veel te kort geweest…
  Heel veel sterkte gewenst met het verlies van Marielle…
  ( Bij AH en C1000 heb ik met heel veel plezier met haar samengewerkt )

 5. Lieve Marielle,
  15 oktober zei je al op de app dat je je heel hard achteruit ging. Helaas mag je er niet meer zijn.
  Die paar jaar buren zijn op HK96 A3 was bijzonder. Wat hebben we altijd gelachen met Jan, Jan Willem en de rest van de AH crew. Fijn dat we zo op het laatst contact hadden. Helaas heb je de strijd verloren. Ga je goed daar ergens.
  Heel veel sterkte Erik, Stan en Luc.

 6. Lieve Erik, Stan en Luc,

  Als ik aan Marielle denk, denk ik terug naar het begin van onze kennismaking, nl. begin jaren 80, in mijn kleine, maar o zo knusse appartementje in de Geuzenstraat in Amsterdam. Mar en ik woonden daar samen, Mar zat bij Marielle in de klas op de HES, en binnen de kortste keren was Marielle kind aan huis. Immers, zij woonde toen in Zaandam, Mar en ik in Amsterdam, vlakbij de HES. En Marielle kwam niet alleen, de Tim en Tom groep kwam ook mee. Een bijzondere fijne groep mensen die tot op vandaag contact gehouden hebben en dikke vrienden zijn geworden. Marcel kwam soms ook op bezoek, en jij, Erik, kwam ook wel eens mee als vriend van Flans. Volgens mij hadden jullie toen nog geen verkering, zoals dat toen heette, maar ik vermoed dat jij Marielle zo hebt ontmoet.
  Het was een heerlijke, onbezorgde, vrije, warme periode. Geen problemen, veel gezelligheid, alles kon, de wereld lag aan onze voeten. Veel mensen over de vloer, altijd mee eten (of patat halen) en vervolgens video’s halen bij de videotheek. Groot was mijn appartementje niet, maar er gaan een hoop makke schapen in een hok.

  Ik werkte toen al bij de bank, moest ’s morgens toch redelijk vroeg op (in vergelijking met het studentenleven) want ik moest om 08.30 uur achter mijn typemachine zitten….. Hoe vaak ik niet ’s morgens de woonkamer in gelopen ben met mijn ontbijtje in mijn hand, en vervolgens niet op de bank kon gaan zitten, omdat Marielle daar nog in diepe slaap lag omdat de dames de avond ervoor waren wezen stappen in het centrum….. die keren zijn niet te tellen.
  Die slaapbank is in die tijd veel gebruikt.
  Soms werd Marielle wakker van mijn ochtendritueel… Er kwam dan een bos verward haar boven de slaapzak uit met wat gekreun, waarschijnlijk door de spijker in haar kop, maar binnen de kortste keren toch ook wel weer een praatje en een lach. En de smakelijke verhalen van de avond ervoor.
  Het zijn warme herinneringen, die horen in een onbezorgde fijne tijd.

  Heel veel sterkte met het dragen van het gemis van Marielle.
  Embrasso !
  Annemiek
  (Zus van Marjan Pie)

 7. Erik, Stan en Luc,

  Mariëlle, een pracht vrouw! Vrijdag jl. is dit op een zeer indrukwekkende wijze naar voren gekomen en gebracht. Jullie dit kracht geeft in de tijd die voor jullie ligt.

  Bij AH veel met Mariëlle samengewerkt. En één (privé)moment mij altijd is bijgebleven: de grote glimlach op haar gezicht toen ze vertelde over de komst van Stan. We gingen in deze zwangerschap gelijk op. En later met onze beide zonen diverse malen op bezoek gingen bij een gepensioneerde AH-collega en zijn vrouw.
  Vorig jaar is Mariëlle bij AH op bezoek geweest. Bij het gemechaniseerde distributiecentrum in Zaandam. Prachtig vond ze het om – samen met Nico Al – door het pand te lopen. Haar passie voor Logistiek heel duidelijk naar voren kwam. Warme herinneringen aan dit bezoek.

  Veel sterkte, samen met jullie dierbaren.

  Willeke Seybel

 8. Lieve Erik, Stan en Luc

  Wat een bijzondere bijeenkomst vrijdag middag.
  Mike en ik waren onder de indruk en willen jullie nogmaals condoleren.

  Zo’n mooie locatie, prachtige bloemen, maar vooral zoveel warme woorden, die zo herkenbaar zijn voor jullie lieve Mariëlle.
  Vanaf dat Luc en Mike begonnen te voetballen, hebben Mariëlle en ik vaak aan de lijn langs het voetbalveld gestaan. We hadden vaak diepzinnige gesprekken, maar hebben vooral veel gelachen samen en genoten van onze jongens, die we ieder jaar weer groter en sterker zagen worden.
  Wat zal ik haar gaan missen bij KDO. Haar positieve gesprekken, haar vrolijke uitstraling en optimisme, zelfs als het even wat minder ging.

  Maar als ik haar nu al mis, terwijl ik haar slechts vanaf de zijlijn meemaakte, dan is het bijna niet te bevatten hoe jullie haar zullen missen en verder moeten zonder zo’n mooie, bijzondere, vrolijke vrouw en moeder.
  Ik weet dat ze super trots is op jullie alle drie en zo fijn om te merken dat jullie zo’n goede band hebben met elkaar. Blijf elkaar steunen en naar elkaar luisteren, dan zullen jullie het hopelijk redden, met lieve familie en vrienden om jullie heen.

  Lieve Erik, wat heb je mooi gesproken over je lieve vrouw. Koester de dierbare jaren die jullie samen waren. Aan de mooie foto’s die langs kwamen is te zien hoeveel leuke dingen jullie met elkaar beleefd hebben. De liefde voor elkaar zal je altijd blijven voelen. Bewaar de mooie herinneringen in je hart.

  Lieve Stan, jou ken ik niet zo goed, maar ik weet en zag vrijdag hoeveel jullie van elkaar houden. Blijf haar onthouden zoals je zelf vertelde in de mooie woorden over je lieve moeder.

  Lieve Luc, je bent altijd zo spontaan, vriendelijk en belangstellend. Wat een doorzettingsvermogen heb je toch. Het is de laatste jaren niet makkelijk geweest, maar toch heb je zo je best gedaan om je diploma te halen tijdens de ziekte van je moeder. Je bent blijven genieten van de mooie dingen die op je pad kwamen. Ondanks de zorgen die je thuis had ben je uitgegroeid tot een knappe, lieve, volwassen man. Je mag en zult nog vaak verdrietig zijn, maar uiteindelijk zal je altijd met een glimlach aan je moeder blijven denken.
  Die wijs man met zijn vele uitspraken, heeft ook eens gezegd: “In zekere zin ben ik waarschijnlijk onsterfelijk” Dat geldt zeker ook voor jouw lieve moeder!

  Lieve Erik, Stan en Luc.
  Ik wens jullie alle sterkte en kracht toe in de komende moeilijke tijd en hoop dat Mariëlle het optimisme en de positiviteit een beetje aan jullie meegegeven heeft.

  Liefs,
  Arrianne van Wees

 9. Beste Erik, Stan en Luc,

  Het was een indrukwekkend afscheid in de Gasterij. Er werden veel mooie woorden gesproken en Mariëlle zal door velen gemist worden. Wij wensen jullie heel veel sterkte.

  Petra & René

 10. Dagmara Wilschut

  Ik heb met Mariel samengewerkt, vroeg in haar jaren bij bol.com.
  Altijd met veel plezier; ze was scherp, aardig, vrolijk en betrokken.
  Bovenal was ze indertijd een van de weinige vrouwen die ik kende in een leiderschapsfunctie en ze was daarin een bron van inspiratie. Zo wilde ik ook wel carrière maken, vriendelijk en doortastend.
  Nadat we niet direct meer samenwerkten gingen we nog regelmatig lunchen, samen met Jonna.
  Ze vertelde veel over haar zoons. Het voelde alsof we hen mede zagen opgroeien. Ze was trots en sprak met openheid en liefde over hen.
  De grootste les die ik van haar leerde, maar pas echt begreep toen ze ziek werd: door je leven te delen met anderen, voelen ze zich verbonden met je. Als je je openstelt, is het onvoorstelbaar wat je terugkrijgt.
  O ja, en dat als je een vergaderzaal wilt, maar die niet hebt gereserveerd en er zitten al mensen, je gewoon moet binnenstappen en vragen “Hebben jullie deze gereserveerd?”
  Dikke kans dat zij ook geen reservering hebben en dus vertrekken.

  Gecondoleerd met het verlies van Mariel, veel sterkte. Het is een te grote opdracht, zo vroeg afscheid nemen van je moeder en je vrouw.

 11. Lieve Erik, Stan en Luc

  Wat een bijzonder en indrukwekkend afscheid was het vrijdag.
  Heel veel sterkte en kracht gewenst de komende tijd.

  Lieve groeten van Arnoud, Rutger, Han en Sarai

 12. Beste Erik, Stan en Luc,

  HEEL VEEL STERKTE

  In de weerspiegeling van het water
  Tellen wij de gouden zonnestralen
  De kracht van hun licht dragen wij aan jullie op
  Zodat jullie er vertrouwen en hoop uit kunnen halen
  Want de kracht van hoop is niet te meten
  Ze heeft al zo velen versteld doen staan
  Weet je gesteund door de liefde van je naasten
  En warm je aan mensen die met je zijn begaan.

  Wat hebben wij als nieuwe buren Mariëlle als bijzonder hartelijke vrouw helaas maar zo kort meegemaakt. Vriendelijkheid? Mariëlle heeft het uitgevonden!

 13. Hi Erik, Stan en Luc,
  Mooie woorden hebben jullie gesproken tijden de uitvaart van Marielle.Wat een bijzondere en lieve moeder en partner was het toch, dat bleek wel tijdens al die warme toespraken. Koester die mooie herinneringen in jullie harten. Dat doen wij ook en wij wensen jullie heel veel sterke!
  Hartelijke groeten,
  Marjan & Tim

 14. Lieve familie, wat een mooi en ingrijpend afscheid van Marielle in de Gasterij. Ik ben heel blij met de inkijk die ik daar heb mogen krijgen in het leven van haar. Het moet een enorm verlies zijn voor jullie. Ik wens jullie heel veel sterkte. Gelukkig leeft de liefde door waar het leven eindig is. Liefs van Kitty van tante Kitty.

 15. Lieve Erik, Stan en Luc,

  Graag willen we zeggen dat we een fijne tijd naast jullie gehad hebben op de irislaan. En als ik niet achteruit was gegaan , dan hadden we ook zeker nog naast jullie gewoond.

  Veel sterkte met het verwerken van het verlies van Marielle

  Liefst Berry en Jan

 16. Beste Eric, Stan en Luc

  Wij willen jullie ontzettend veel sterkte wensen in deze komende tijd. Gecondoleerd met het verlies van je vrouw en jullie moeder Marielle❤️

  Liefs uit De Hoef
  Remco en Lyanne van Loenen
  ( vrienden van Rob & Marita)

 17. Lieve Erik, Stan en Luc, Wat een mooi en bijzonder afscheid was het gisteren.
  Er zijn zoveel mooie woorden gesproken over Marielle wie zij was en wat ze voor veel mensen betekent heeft!
  En wat heeft ze dapper en moedig tegen die rotziekte gestreden. Helaas de strijd verloren. Wat rest zijn de mooie en bijzondere herinneringen. Heel erg veel sterkte de komende moeilijke periode! Liefs Judith en Jan Henk

 18. Eric, Stan en Luc,
  Gecondoleerd met het verlies van Mariëlle. Wat een mooie en bijzondere vrouw was zij. Bij bol.com zochten we elkaar altijd op om bijv te sparren over de studies van de kinderen, maar ook om gezellig bij te praten. Heel veel sterkte.

 19. Lieve Mariëlle,

  Ik wil je bedanken voor alle mooie jaren bij Albert Heijn waarin we keihard gelachen hebben, soms gehuild en vooral fantastische dingen hebben neergezet die nog steeds gebruikt worden. Ook daarna dronken we nog 2 keer per jaar een borrel en haalden we oude koeien uit de sloot. Veel te vroeg weggerukt uit het leven bij Erik en je mannen. Veel plezier daar boven!

  Liefs Marco

 20. Lieve Erik, Stan en Luc,
  Wij hebben veel waardering voor Mariëlle, die in moeilijke tijden toch positief en krachtig bleef. Zo mooi en bijzonder.
  Ook al wordt het de komende periode niet makkelijk, vergeet niet dat wij en ook jullie vriendenkring er zijn om jullie te steunen.
  Liefs, Erik en Anja

 21. Lieve familie, wat een mooi en ontroerend afscheid. Ook al zijn we familie ik heb Marielle nooit echt goed gekend. Ook haar man en kinderen ken ik niet. De enige verwantschap tussen ons is dat haar vader een broer van mijn vader is. Een paar maanden geleden kregen we wat intenser contact via Facebook en daarin was ze zeer open omtrent haar ziekte. Ik ben blij dat ik haar toch een beetje heb leren kennen. Ik wens haar man en kinderen heel veel sterkte toe want dat zullen ze nodig hebben. Rust zacht lieve Marielle. Je nicht Thecla Ooteman.

 22. Lieve Erik, Stan en Luc,
  Wat een bijzonder warm en intens afscheid hebben jullie georganiseerd voor Mariëlle. Mijn complimenten ook voor ieder van jullie omdat jullie zo mooi gesproken hebben. Dat heeft me zeer ontroerd. Ik heb Mariëlle pas 3 jaar geleden leren kennen, ze was meteen open over haar diagnose en ik was meteen onder de indruk van haar optimisme, moed en veerkracht. Die bewondering voor haar is in de jaren daarna alleen maar verder toegenomen. Ik zal Mariëlle altijd blijven herinneren als een heel mooie, warme en strijdvaardige persoonlijkheid.
  Ik wil jullie heel veel sterkte wensen.

 23. Lieve familie, sinds mijn jeugd ken ik Mariëlle al, via onze ouders. Haar vader zat bij mijn vader op het kerkkoor. Een mooie herinnering was dat Mariëlle bij ons thuis een week heeft gelogeerd tijdens hun verhuizing naar het kalf. Later kwamen wij elkaar weer tegen. Want wat bleek dat Frank zijn kameraad (Marcel) haar broer was. Ik heb haar opnieuw leren kennen als een lief warm persoon.
  Die veel te vroeg van haar gezin afscheid heeft moeten nemen.
  Ik zal haar zeker missen. Erik, Stan en Luc heel veel sterkte en kracht, liefs Sal

 24. Frank Hijnen

  Erik, Stan en Luc,
  Gecondoleerd met het overlijden van Marielle.
  Ik wil jullie heel veel sterkte wensen in deze zware tijd. Jullie moeten een kanjer missen!
  Ik wens jullie alle kracht toe.
  Frank

 25. Lieve Marielle,
  Toen ik jou leerde kennen was je ‘de zus van’ .
  Ik kwam zeer regelmatig op de Buurserbeek en heb je daardoor goed leren kennen als een hele leuke, hartelijke meid met een aanstekelijke lach. Als ik op bezoek kwam bij Marcel hoopte ik altijd dat jij er ook was.
  Later hebben we minder vaak contact gehad maar ik vond het nog altijd leuk als ik je zag en sprak. Ik ga je enorm missen!
  Kus en liefs
  Frank

 26. Lieve familie .. we wisten dat het ging komen maar wat komt dit hard aan. Heel veel sterkte en kracht . Kus van Tante Kitty en de kinderen .

 27. Lieve Erik, Stan en Luc,

  Gecondoleerd met het verlies van Mariëlle, jouw lieve vrouw, jullie lieve moeder.
  Als wij aan Mariëlle denken zien we een heel lief en mooi mens zowel van binnen als van buiten!
  Fijn dat we dat onlangs nog zelf, met bloemen en een kaart, tegen haar hebben kunnen zeggen.
  Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze intens verdrietige en moeilijke tijd! ❤️
  Liefs Gerard en Thea

 28. Lieve Erik, Stan en Luc,
  Het onvermijdelijke is toch gebeurd, na zoveel jaar strijden tegen de ziekte en voor het leven. Wij condoleren jullie met het grote verlies van Marielle. Wij denken dezer dagen terug over haar leven , hoelang wij haar gekend hebben, dat was al vanaf haar geboorte , het was een heel leuk meisje. Wij hebben haar zien opgroeien tot de jonge vrouw, die zij geworden is. De laatste jaren kwamen wij haar tegen bij Coby en Wil als zij jarig waren en dat was altijd heel plezierig om dan weer bij te praten. Ook nadat bij Marcel en Marielle de vreselijke ziekte was geconstateerd hielden wij contact met Coby over de toestand van hen beiden. Wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe voor de komende dagen en voor de toekomst. Onze gedachten zijn morgen bij jullie. Heel veel lieve groeten van Herman en Nella van Geilswijk

Reacties zijn uitgeschakeld.

Scroll naar boven